Gebe kalamayanlar buraya.....

aynen canım birde büyük şehir olunca zor ya bende burda zorluk çekiyoum yabancı insanlar dediğin gibi herkes çıkar peşinde ne yapacaksın kendimizi o insanlardan uzaklaştırıyoruz mecbur

aynen ölee..bu yıl gideceğiz inş. şarkaa ama dier yandan gitmek istemiorum çünkü ist.çok seviorum yeni gezecek yer çok :) kafa dağıtıo insan

hiç sorma yaw aynen katılıyorum sana arkadsım bende kimseyle muhatap olmuyorum

77 kılo yum doktorum demıstı bana polıkıstık ovır varmısdaa ondan dedı bıde zayıflaya bılsem ama olmuyo gercekten ne yapacam bılmıyorum
:ecrin_bebek::CüvCüv:cokacimcoook

canım bende çok şükür kilom var ama 90 a merdiven dayadım boyum 172 hiç bişey çıkmadı ne yaglanma nede polikistik ovır gayet saglıklımışım ben eski fizigime kavuşmak için az yiyom bi yandanda spor yapıyom evde egzersiz yani öle işte e anacıgım rahatım cag teknoloji çagı bulaşıgı makine camaşırı makine evi süpürge ee bizde boş boş oturup yiyip içip geziyoz nolucak bide yeni evliydik ya sürekli davete felanda gidiyoduk bi yandanada düşük olmuştu hiç kendime bakamadım boshayallersmile

aynen canım sabrediyorum kocamıda hayatta bırakmam

Zeynep Sancaktr size cooook gülüyorum. Ayol yam yam lardan bu kadar korkmayin.Bak ben korkuyormuyum.Neden?......Cünkü benim kocam hem kel hem fodil yani cirkin.Sizde cirkinlerle evlenseydiniz benim gibi gafaniz rahat olurdu.Gari ben hic gafama dakmiyom.Biliyomki benden baska bakan yok benim kelosuma.Ama hakkini yememk latim gözlük daktiginda biraz karizmatik oluyo.Bende gözlük dakiyom karsilikli ailmli oluyok gayri.:dance:delikafadulden:roflol::sm_cool:hihoyyyt

Affffffffffffffff Affffffffffffffffffffffff siz TÜRKIYE icinde yasiyorsunuz gurbetteyiz diyorsunuz ya bizim gibi gercekte gurbette olanlar ne yapsin.Birde bebis sorunu varsa vay halimizr ALLAH bize ekstradan sabir versin diyorum.Ama sunu demeden gecemiyicem inanin insan ALLAHTAN sabir istedimi sabirli oluyor.Ben bunda 2 3 ay öncesi bebek olamdiginda coooook üzülüyordum simdi daha sakinim cok sükür.

Bendede su 2 aydir garip seyler oluyor.Öceden adetim cook düzenliydi.Gecen ay daha adetime 10 gün varken tam adet gördüm yani bazen akinti geliyorya öyle degil.Bu ayda daha 12 13 gün varken biraz leke geldi devam edermi bilmiyorum kafama takmamya gayret ediyorum.Bende doktorumu hic sevmiyorum. Bazen diyorumki eger ALLAH vermiyorsa doktor ne yapsin dimi Ben hep gecmisin hayalini kuruyorum türkiyde evlenmisim 2 3 tane bebisim olmus.Cok garip dimi herkes gelcegini hayal ediyor ben ise gecmisimi hayal ediyorum.Yiyenime söyledigimde cooooooooook sasirmisti teyze ben hic böyle birsey duymamistim demisti.

Insan oglu herkesin gerip düsünceleri var.Keske imkanlarimiu olsda bu düsüncelerimizi hayal olarak degilde daha hayirli islerde kullansak ne güzel olur.ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…