Gebe kalamayanlar buraya.....

Sagol benle beraben bütün arkadaslarima ALLAH nsip etsin seninde gönlünde ne varsa YARADANIM sanada nasip etsin.Elmizden DUA etmekten baska hicbirsey gelmiyor ne yazikki.

aminnn.benim gebelik bölümünde 2010ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyenler topiğim var orda kürler dualar faydalı bilgiler falan var girip okursan belki faydası olur diye söylüyorum..öyle arkadaşım öyle ama gurbette daha çok stres daha çok moral bozukluğu oluyor

Evet bebk olmamasi cok kötü bir sey. Insan önceleri diyorki ben doktora gitsem ALLAHTAN bebek istesem olur.Yani cok kolay geliyor.Zamanla bunun böyle olmadigini anliyorsun o zaman simdiye kadar ne kötü olaylar ne kadar üzüntün varsa unutuyorsun.Tek derdin bebek sahibi olmak oluyor O kadar caresiz oluyorsunki sonra ne doktora gitmek istiyorsun nede ben bu ay bebek istiyorum diyebiliyorsun.Cünkü sen ne kadar bebek istersen iste YARADANIM diyorki ben vermesem senin icin doktorda bos senin istmende .Yani ne kadar caresiz oldugunu anliyorsun.

kusura bakma sonradan gördüm.öyle ne kadar doktora gitsen boş.ben geçen ay gitmeye başladım şubatta yumurta takibine başlıyacağız eşim sperm analizi vericek.türk doktor bulduk ona gidiyorum buralarda hangi doktorun iyi hangisinin kötü olduğunuda bilemiyorsun.izmirde irenbe varmış çok iyiymiş yurtdışından gidenler bile oluyormuş pahalıymış çok ama süper diyorlar olmazsa yaza kadar oraya gitmeyi düşünüyorum.siz ne kadar zamandır istiyorsunuz?eşinin spermlerinde problem varmı?

Evet burdayim canim.Asagida FATIHIN fermani gibi uzunca bir yazi yaziyordum.Ben 2008 eylül ayinda gitmistim.ALLAH kismet ederse bu senede gidicegiz.

ayy inşallah ne kadar uzun zaman olmuş kıyamam.benim gidiş dönüş biletim 600euro yu buluyor çok pahalı her zaman gidemiyorum bende 5ay oldu gidemedim ama 5yıl gibi geliyor

benimde 3yıl oldu evleneli.1yıldırda bebiş istiyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.ne zormuş ya bilseydim 2yıl korunmazdıkkaydirigubbakcemile3

Benim rahimimde kücük bir sorunum varmis ben gecen sene ameliyat oldum,Doktor artik hicbir seyin yok dedi zaten problemim cokta sorun degilmis yani bebek olsaymis olurmus eger ALLAH isteseydi tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…