- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.881
Sagol benle beraben bütün arkadaslarima ALLAH nsip etsin seninde gönlünde ne varsa YARADANIM sanada nasip etsin.Elmizden DUA etmekten baska hicbirsey gelmiyor ne yazikki.
Jarnana sendemi yurtdisinda oturuyorsun??
ordamısınnn???
Evet bebk olmamasi cok kötü bir sey. Insan önceleri diyorki ben doktora gitsem ALLAHTAN bebek istesem olur.Yani cok kolay geliyor.Zamanla bunun böyle olmadigini anliyorsun o zaman simdiye kadar ne kötü olaylar ne kadar üzüntün varsa unutuyorsun.Tek derdin bebek sahibi olmak oluyor O kadar caresiz oluyorsunki sonra ne doktora gitmek istiyorsun nede ben bu ay bebek istiyorum diyebiliyorsun.Cünkü sen ne kadar bebek istersen iste YARADANIM diyorki ben vermesem senin icin doktorda bos senin istmende .Yani ne kadar caresiz oldugunu anliyorsun.
gidebiliyormusun türkiyeye?ben 5aydır gidemedim
Evet burdayim canim.Asagida FATIHIN fermani gibi uzunca bir yazi yaziyordum.Ben 2008 eylül ayinda gitmistim.ALLAH kismet ederse bu senede gidicegiz.
Sen hangi ülkede yasiyorsun.Bebisin varmi?
hem rusya hem bakü.bebiş yok inşallah en kısa zamanda olur:Saruboceq:
ay ınsallah tez zamanda hayirli, saglikli. Bol rizikli bebislerin olur.
benimde 3yıl oldu evleneli.1yıldırda bebiş istiyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.ne zormuş ya bilseydim 2yıl korunmazdıkkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?