Gebe kalamayanlar buraya.....

Çok geÇmıŞ olsun amelıyat ıÇın sebepsız ınferlıte dıyorlar zaten ınsan problemını bılse halleder ama herŞey allahtan onun ol demesıyle oluyor herŞey bakalım bızdede bır problem Çıkmaz ınŞallah Şubatta baŞlıyoruz yumurta takıbıne testlere falan

CANIM ÇOK ÖPÜYORUM BEN BENıM TOPıĞıN BAŞINA GıDEYıM TEKRAR KONUŞURUZ GÖRÜŞÜRÜZ KENDıNE DıKKAT ET VE ıYı BAK STRES YAPMAMAYA ÇALIŞopuyorumnanaktan

amin güzelim seninde inşallah gurbette bir yada iki tane bebiş şart yoksa kafayı yicek gibi oluyor insan hamile kalırsan haber vermeyi unutma çok sevinirim inan sanada dua edicem bundan sonra

Sagol iyi dileklerin icin inan bana bend sana dua edicem.Ben zaten bebk isteyen herkes icin DUA ediyorum.Inan kendimden daha cok.Ben kendimi YARADANIMA birakmisim MEVLANA HZ su güzel sözlerini duduktan sonra. ben artik cok isrsr etmiyorum MEVLANA HZ dedigi gibi SEN CEKIL ARADAN, TECELLI ETSIN YARADAN.

Çok gÜzel bır sÖz bende Çok severım doĞru sÖylÜyorsun dualarımız bırbırımıze kabul olur kendıne sÜreklı edenlerın duası kabul olmaz baŞkalarınada etmelı ınsan

Bende cikiyorum dünya derdi bitmez bende seni cok öpüyorum INSALLAH hic bir problem cikmaz. Birde sana bir sey söyliyimmi sizde doktora cok istekli oldugunuzu söyleyin

sana katılmıyorum benim esiminde az biraz sacı dökülmüş olsada aslında bunu herkes sölüyo çok karizma duruyo giyim bide gözlükte olunca helede bide polissseee anacıgım yok öle deme walla deme anla bizi sen boshayallersmile

ben hala hastalanmadım 5 gün geçti günümden

canımya inşallah hamilesindir fazla kendini verme psikolojik olabilir bende yaşadım benim hiç günüm gecmezken 10 gün gecmişti kan testi yaptırsana bak şimdi merak ettim ama bence hamişsin içime öle doğdu ya banane test yaptır,canım nilse nerelerde görünmüyo kacak kayboldu sende gebelik belirtileri varmı. ya buarada bende rahimde kaşıntı yanma özellikle ilişkide cok yanma oluyo ya bennapcam kremde kullanıyom aşılamadan 3 gün sonra böyle oldu ve hala gecmedi .:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy kıyamam ben sana canım benim ya mantar olmuş olabilirsin tatlım neden geçmedi ki bak şimdi bende çok merak ettim
ayrıca nilse kayboldu kız gerçekten umarım iyidir
bana sıra gelince bitanem mide yanması var ve leke gelmişti benden bugün test yaptırıcam inşaallah hayırlısı olur bitanem senin içinde dua ediyorum tatlım dualarım seninle tutar inşaallah bebişin :ecrin_bebek:

bence hamilesin arkadaşım<:)
ben dün test yaptırdım ve nagatifti

burcu cabuk yap gel meraklandırma bizi hadi git bakalım ya bende anlamadım hala devam ediyo bide bugün kasıklarımın altı ağrıyo ay bi aşılama yaptım acısını felaket cekiyom bende salı yada carşamba kan testi yaptırcam hadi hayırlısı ya sen hamişsindir inşallah bende aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

tatlım ama bir sorun var bak dinle benim adetim gecikeli 5 gün oldu ben 3 gün önce yani adet tarihimden 2 gün geçtikten sonra test yaptım idrar testi negatifti acaba erkenmiydi

tatlım ama bir sorun var bak dinle benim adetim gecikeli 5 gün oldu ben 3 gün önce yani adet tarihimden 2 gün geçtikten sonra test yaptım idrar testi negatifti acaba erkenmiydi

ya belki adetine yakın kalmışsındır o yüzden belli etmiyodur bak sana ne anlatcam benim bi arkadaş adetine yakın hamile kalmış bunun günü gecmiş baya doktora gitmiş ultrasyona girmiş cıkmamış kan testi yaptırmış cıkmamış doktorda hamile değilsin demiş açılma hapı verdi kızda geldi temizlik yaptı sobasını topladı yani ağır kaldırıyodu ama doktorun verdiği acılma hapını kullanmadı hani bir ihtimal dedi 2 ci ayına girdi ve hala adet olmadı sonra hastantye gitti hamiş cıkdı mutlu sona erdiler ve şimdi doğum yaptı 15 günlük oğlu var darısı bizim başımıza

Son düzenleme:

aaa ne güzel bir sürprizmiş arkadaşın için canım ama bilmiyorum ya nasıl olacak nedir adetim için hiç belirtide yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…