- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.901
amin güzelim seninde inşallah gurbette bir yada iki tane bebiş şart yoksa kafayı yicek gibi oluyor insan hamile kalırsan haber vermeyi unutma çok sevinirim inan sanada dua edicem bundan sonra
Zeynep Sancaktr size cooook gülüyorum. Ayol yam yam lardan bu kadar korkmayin.Bak ben korkuyormuyum.Neden?......Cünkü benim kocam hem kel hem fodil yani cirkin.Sizde cirkinlerle evlenseydiniz benim gibi gafaniz rahat olurdu.Gari ben hic gafama dakmiyom.Biliyomki benden baska bakan yok benim kelosuma.Ama hakkini yememk latim gözlük daktiginda biraz karizmatik oluyo.Bende gözlük dakiyom karsilikli ailmli oluyok gayri.:dance:delikafadulden:roflol::sm_cool:hihoyyyt
ben hala hastalanmadım 5 gün geçti günümden
canımya inşallah hamilesindir fazla kendini verme psikolojik olabilir bende yaşadım benim hiç günüm gecmezken 10 gün gecmişti kan testi yaptırsana bak şimdi merak ettim ama bence hamişsin içime öle doğdu ya banane test yaptır,canım nilse nerelerde görünmüyo kacak kayboldu sende gebelik belirtileri varmı. ya buarada bende rahimde kaşıntı yanma özellikle ilişkide cok yanma oluyo ya bennapcam kremde kullanıyom aşılamadan 3 gün sonra böyle oldu ve hala gecmedi .:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayy kıyamam ben sana canım benim ya mantar olmuş olabilirsin tatlım neden geçmedi ki bak şimdi bende çok merak ettim
ayrıca nilse kayboldu kız gerçekten umarım iyidir
bana sıra gelince bitanem mide yanması var ve leke gelmişti benden bugün test yaptırıcam inşaallah hayırlısı olur bitanem senin içinde dua ediyorum tatlım dualarım seninle tutar inşaallah bebişin :ecrin_bebek:
ayy kıyamam ben sana canım benim ya mantar olmuş olabilirsin tatlım neden geçmedi ki bak şimdi bende çok merak ettim
ayrıca nilse kayboldu kız gerçekten umarım iyidir
bana sıra gelince bitanem mide yanması var ve leke gelmişti benden bugün test yaptırıcam inşaallah hayırlısı olur bitanem senin içinde dua ediyorum tatlım dualarım seninle tutar inşaallah bebişin :ecrin_bebek:
burcu cabuk yap gel meraklandırma bizi hadi git bakalım ya bende anlamadım hala devam ediyo bide bugün kasıklarımın altı ağrıyo ay bi aşılama yaptım acısını felaket cekiyom bende salı yada carşamba kan testi yaptırcam hadi hayırlısı ya sen hamişsindir inşallah bende aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:saruboceq:
tatlım ama bir sorun var bak dinle benim adetim gecikeli 5 gün oldu ben 3 gün önce yani adet tarihimden 2 gün geçtikten sonra test yaptım idrar testi negatifti acaba erkenmiydi
ya belki adetine yakın kalmışsındır o yüzden belli etmiyodur bak sana ne anlatcam benim bi arkadaş adetine yakın hamile kalmış bunun günü gecmiş baya doktora gitmiş ultrasyona girmiş cıkmamış kan testi yaptırmış cıkmamış doktorda hamile değilsin demiş açılma hapı verdi kızda geldi temizlik yaptı sobasını topladı yani ağır kaldırıyodu ama doktorun verdiği acılma hapını kullanmadı hani bir ihtimal dedi 2 ci ayına girdi ve hala adet olmadı sonra hastantye gitti hamiş cıkdı mutlu sona erdiler ve şimdi doğum yaptı 15 günlük oğlu var darısı bizim başımıza
aaa ne güzel bir sürprizmiş arkadaşın için canım ama bilmiyorum ya nasıl olacak nedir adetim için hiç belirtide yok
canım hayırlısı olsun bende sabahtan beri neti karıştırıyorum gebelik hakkında
sağolasın tatlım bu kadar harap etme kendini çıkar kafandan artık ben bu ay hiç düşünmemeiştim taa ki böyle şeyler olana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?