Gebe kalamayanlar buraya.....

inşaallah tatlım benim ayy kız birde bu ay ikimizde hamiş kalırmışız aman ne güzel

ay inşallah beraber konuşuruz rabbim büyüktür gün doğmadan neler doğar ben bu söze cok inanıyorum ama eyer olmasada allahtan umut kesilmez rabbim yeterki ol desin herşey olur canım sen niye kan testi yaptırmıyosun yarın test yaptır mutlaka ya ben cok merak ediyorum cadıarzu

aaaaaaaaaaa burası cok sessiz kızlar isimler gözüküyo ama siz yoksunuz

Canim ismini yukarida yanlis yazdim esinte burcu sizlerden hayirlisiyla müjdeli haberler bekliyoruz.Gercekten hadi kizlar bizlerde umut olun yaaaaaaaaa. INSALLAH INSALLAH Bütün kalbimle istiyorum gece yarisini gecti INSALLAH DUALARIM KABUL OLUR .

esinte canim diyicemki ismini yanlis yazdim. aaaaaaaa cokmu yorgunum bir türlü istedigim cümleyi kurmadim. AMA DUALARIMDA BIR YANLISLIK YOK CANIM ikiniz icin ve hepmiz icin, neyse ben cikiyim cok yoruldum heralde hayirli geceler.

esinte canim diyicemki ismini yanlis yazdim. aaaaaaaa cokmu yorgunum bir türlü istedigim cümleyi kurmadim. AMA DUALARIMDA BIR YANLISLIK YOK CANIM ikiniz icin ve hepmiz icin, neyse ben cikiyim cok yoruldum heralde hayirli geceler.

amin canımın içi dualarınıza inanıyorum carşamba günü kan testi yaptırcam cok heycanlıyım

Burcu sen tekrar test yaptinmi?? Yaaaaaaaaaaaa kizlar artik biriniz hamis kalin.Bizlere umut olun yaaaaaaaaaaaaaaaaaa,Hadi burcu, eniste, sizlerden müjdeli haberler bekliyoruz.HAYIRLISIYLA ( YARABBI DUALARIMIZ KABUL ET AMIIIN )

yapmadım kuzum idrar testi yapmıcam artık kan testi yapıcam perşembe günü

aaaaaaaaaaaaaa kızlar nerdesiniz bu topik neden bukadar sessiz burcu ben carşamba günü kan tahlili yaptırcam beraber yaptıralım olurmu inşallah ikimizdede pozitif cıkar ammmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşaallah tatlım benim ama ben çarşamba günü yaptıramam bitanem çalışıyorum o gün perşembe günü izin aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…