- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.921
inşaallah tatlım benim ayy kız birde bu ay ikimizde hamiş kalırmışız aman ne güzelkızlar benden böyle bir bebek cıkar heralde
inşaallah tatlım benim ayy kız birde bu ay ikimizde hamiş kalırmışız aman ne güzel
tatlım ama bir sorun var bak dinle benim adetim gecikeli 5 gün oldu ben 3 gün önce yani adet tarihimden 2 gün geçtikten sonra test yaptım idrar testi negatifti acaba erkenmiydi
Evde yaptiysan cikmaz.INSALLAH hamilesindir Kendini cok üzme.
slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktaninsallah benimde olsun cocugum amin arkadaslar
evet evde yaptım tatlım
aaaaaaaaaaa burası cok sessiz kızlar isimler gözüküyo ama siz yoksunuz
Kiz miz miz senindemi bebis olmuyor. kacsenelik evlisiniz.Doktora gitinizmi???
esinte canim diyicemki ismini yanlis yazdim. aaaaaaaa cokmu yorgunum bir türlü istedigim cümleyi kurmadim. AMA DUALARIMDA BIR YANLISLIK YOK CANIM ikiniz icin ve hepmiz icin, neyse ben cikiyim cok yoruldum heralde hayirli geceler.
kısslar hepiniz günaydınlar
Burcu sen tekrar test yaptinmi?? Yaaaaaaaaaaaa kizlar artik biriniz hamis kalin.Bizlere umut olun yaaaaaaaaaaaaaaaaaa,Hadi burcu, eniste, sizlerden müjdeli haberler bekliyoruz.HAYIRLISIYLA ( YARABBI DUALARIMIZ KABUL ET AMIIIN )
aaaaaaaaaaaaaa kızlar nerdesiniz bu topik neden bukadar sessiz burcu ben carşamba günü kan tahlili yaptırcam beraber yaptıralım olurmu inşallah ikimizdede pozitif cıkar ammmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?