Gebe kalamayanlar buraya.....

ZEYNEP SANCAKTR nerelerdesiniz yawww merak ettim hiç sesiniz solugunuz çıkmıyo bişi mi oldu arkadaslar.....:hulya:

burcu ya hayalet gibisin bir varsın bir yoksun tatlım mesleğin ne

kız burdayım aslında ama gebelik belirtilerine bakıyorum diğer topikte sen nedesin ya bana bak küçük memeli zilli gel bakem buraya
bu arada sormuşsun tatlım mesleğinm ney diye dershanede memur olarak çalışıyorum

burcu bak değerlerinde düzelmiş bak sen hamişsin ne belirtiye bakıyon bende öyle bakıyom habire artık ezberledim kız geldim koca memeli bak gene yoksun bende evde temizlik yapıyom o yüzden kalktım netin başında burcu kız bana kestane şekeri gönder cok severim bursada

kızzzz burcuuu Allah seni ne yapmasın sen daha kan tahlili yaptırmadın mııııı dicemmm ki sizde diyene bakın diyeceksiniz benim adetimde 10 gün gecikti bende yaptırmadım :uhm:

kızzzz burcuuu Allah seni ne yapmasın sen daha kan tahlili yaptırmadın mııııı dicemmm ki sizde diyene bakın diyeceksiniz benim adetimde 10 gün gecikti bende yaptırmadım :uhm:

sen niye daha tahlil yaptırmadın allahım ben çarşambanın gelmesini iple cekiyom test yaptırayım die bunlar bak ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:

kızlar ya benim vajinadaki kaşıntı hala gecmedi bazen cok kuduruyo akıntı var bide süt renginde koyu bir akıntı ne yapcamya

Canım idrar testi yaptım negatifti bir kaç gün önce onun için birdahada tahlil filan yapmadım her defasında negatifi görmekten cok sıkıldım doktora gidicem birkaç gün içinde...
ya sende mikrop kapmışsın bence yaa mantar olmuş heralde...ya söyle genital bölgenin etrafında beyazımsı bir tabaka oluşuyor mu kaşıntılı?

yok canımya

kızz allah senin iyiliğini vermesin çok güldüm sana belkide hamişsindir kız geç döllenme olmuş olabilir

ayyy ciddimisin kızz gelde benim misafirim olun ikram ederim ben size kestane şekeri ama ben sevmem

canıum benim fazla yorma kendini bitanem ben artık hayal kırıklığına uğramak istemiyorum o yüzden telaşta yapmıyorum işte :gitme:

kızz allah senin iyiliğini vermesin çok güldüm sana belkide Hamilesindir kız geç döllenme olmuş olabilir
Ayyy zaten hep bu geç döllenmeler,bi negatif bi pozitifler,yerleşme kanamaları hep bizi buluyorr...ay burcucum cok sıkıldım inan negatif görmekten negatif kelimesinden nefret ediyorum...kendimi kandırmıyorum artık yok daha cıkmamıştır idrarda,geç döllenmiştir,test bozuktur bilmem nee..yok işte yokkkkkk nihayet anladımm hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…