Gebe kalamayanlar buraya.....

Burcu cum dün alışveriş merkezine gittik eşimlee..her yanım cocuk bebek hamilee...Hem sevindim,hemde üzüldüm..ffffffffffffffffffffff

bu kadar üzme kendini bitanem biliyorum çok zor ama olacak biliyorum rabbim hepimiz için hayırlısını versin canım benim ben takmadım bu ay kafaya hiç bakalım nolacak hatta ilişkiden sonra hemen kalktım yataktan nasıl olsa olmuyor dedim hep aktı dışarıya belkide böyle tutar bakalım artıkguclubacismile

kızlar afedersiniz ama sorucam artıkın yani ne oluyor bende biliyormusunuz karnıma kasıklarıma ağrı giriyor içim bi gaz doluyor sanki hemen salıveriyorum alttan ister istemez ama böyle napayım yaaa :kedi:

kızlar afedersiniz ama sorucam artıkın yani ne oluyor bende biliyormusunuz karnıma kasıklarıma ağrı giriyor içim bi gaz doluyor sanki hemen salıveriyorum alttan ister istemez ama böyle napayım yaaa
canım gaz olması hamilelik belirtisi ama bellide olmaz biliyorsun ne belirtiler atlattık bizzz

Çocuk Olması ıçin Okunan Dua

Naile Hanım: “Bebeği olmayan birisi bebeğinin olması için hangi duâyı okuması gerekiyor?”
ıster sözlü olsun, ister davranışlarımızla doğrulanmış biçimde olsun duâ kulun her zaman, her derdinde ve her kapalı kapısını açan tek umut kaynağıdır. En olumsuz hallerde bile duânın açacağı birçok hayır ve güzellik kapısı vardır ve bizi beklemektedir. O kapılara ancak duâ ile ulaşabilmekteyiz. Bu açıdan duâyı dilden ve gönülden düşürmemeye dikkat edelim.

Hazret-i Zekeriya Aleyhisselam ihtiyar idi. Muhtereme eşi de kısır bulunuyordu. Ama onlar Allah’tan ümit kesmediler. Duayı hiçbir zaman bırakmadılar.

Zekeriya Aleyhisselâm şöyle duâ etti: “Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

Nihayet Cenâb-ı Allah tarafından duası kabul edildi ve kendisine iffetli, efendi ve mübarek bir erkek çocuk müjdelendi. Bu hususu Kur’ân şöyle haber veriyor:

“Orada Zekeriya, Rabbine dua etti: ‘Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duâyı hakkıyla işitensin,’ dedi. Zekeriya mabedde durmuş namaz kılarken melekler ona Şöyle nida ettiler: ‘Allah sana, kendisi tarafından gelen bir Kelime’yi tasdik edici, efendi, iffetli ve sâlihlerden bir peygamber olarak Yahya’yı müjdeler.’ Zekeriya: ‘Rabbim! Dedi, bana ihtiyarlık gelip çattığına, üstelik karım da kısır olduğuna göre benim nasıl oğlum olabilir?’ Allah şöyle buyurdu: ‘ışte böyledir; Allah dilediğini yapar.’”

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

fıstıklar size 1 şey soracağım.. hani incir kürü varya onu yaparken suda beklettiğimiz incirleri atacakmıyız .. yani tekrar kullanabilirmiyiz yada yiğebilirmiyiz :) ( tatlılarda felan kullanabilirmiyiz)

iyiyim canım ne olsun..ya adet günümden önce yazmıştım buraya, yarın adet günüm dua edinde olmayayım diye öyle bir dua etmişizki 10 gündür olamıyorum :bbo: fff kafayı yicemmm

kuzum burdayız aslındada demekki denk gelmioruzz :)

sanırım sonra niye kızıyosundaaa :kedi: ee ne var ne yok bzimki göreve gitti işte kaynanamla kayınbabam var dün beraber geldik onlarla oturuyoz onlar oldugu için fazla zamanım olmuyo oldukça giriyom canımcım ne var ne yok yaw siz bide kür mü yapıyosunuz alla allaaaaklinialirimsmile

iyiyim canım ne olsun..ya adet günümden önce yazmıştım buraya, yarın adet günüm dua edinde olmayayım diye öyle bir dua etmişizki 10 gündür olamıyorum :bbo: fff kafayı yicemmm

ya test yapsana herşey olacağına varır ya beni catlattınızya hani burcu hanım hamile yainşallah sende hamilesindir kızıyorum kardeşim sizde sorun ne
?:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…