- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.961
Sen niye küsüyon kız bizee cadııııııııkaydirigubbakcemileben hepinize küsüm nerelerdesiniz koca memeliler
Burcu cum dün alışveriş merkezine gittik eşimlee..her yanım cocuk bebek hamilee...Hem sevindim,hemde üzüldüm..ffffffffffffffffffffff
ben hepinize küsüm nerelerdesiniz koca memeliler
bana bak küçük memeli zilli seni koca popolu yırtık gelmeyem orayalaelaelaelaelaenaniknanik
canım gaz olması hamilelik belirtisi ama bellide olmaz biliyorsun ne belirtiler atlattık bizzzkızlar afedersiniz ama sorucam artıkın yani ne oluyor bende biliyormusunuz karnıma kasıklarıma ağrı giriyor içim bi gaz doluyor sanki hemen salıveriyorum alttan ister istemez ama böyle napayım yaaa
ZEYNEP SANCAKTR nerelerdesiniz yawww merak ettim hiç sesiniz solugunuz çıkmıyo bişi mi oldu arkadaslar.....:hulya:
ay kullan tabi nolcak kii
arkadaş hoşgeldin nasılsın bakalım
kuzum burdayız aslındada demekki denk gelmioruzz :)
iyiyim canım ne olsun..ya adet günümden önce yazmıştım buraya, yarın adet günüm dua edinde olmayayım diye öyle bir dua etmişizki 10 gündür olamıyorum :bbo: fff kafayı yicemmm
ya test yapsana herşey olacağına varır ya beni catlattınızya hani burcu hanım hamile yainşallah sende hamilesindir kızıyorum kardeşim sizde sorun ne
?:teselli:
iyiyim tatlım saol ya sen nasılsın işte burda oyalanıyom ne olsun bebeiş isteyenlerdenim bende sen nasılsın :hulya:
kokunu aldım ve geldim hımm çekiştirme kız beniohaoldumsmile
iyiyim bende sağolasın tatlımm bekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?