- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.061
Bozma moralini...Su an bi imtihandasin oyle dusun Allah hasta kullarinin duasini hemen kabul eder...dilinde dua gobisinde yavrun olsun...sakin uzulme tamam mi gun dogmadan neler dogar?bizde dua edicez...hatta istersen arkadaslarima sifa icin dua etmelerini yasin okumalarini soyleyebilirim...amn saol cnm Kullanmadm canım bse 2ay önce yktu bse smdi çktı
Atarli goliiisssstaaaan:))))aynen beeenÖyle işte sinir ediyo beni uyuzŕeglim de takın ya iyice sinirim tavan yapıyo
tmm canm saolasninsan kafaya takıo işte
Bizde burda kavga ediyooozzzÖyle işte sinir ediyo beni uyuzŕeglim de takın ya iyice sinirim tavan yapıyo
Atarli goliiisssstaaaan:))))aynen beeen
Bizde burda kavga ediyooozzz
Ertugrulu izliyo bende sevmiyom bu adami gercek hayatindan dolayi ha bire yaptigi hareketlere laf soyluyom o da kiziyo diyo kizlarla konussana sen!....zafer benimHayırdır size nooldu :))
Yok cano yengec!...ama yukselenim bogaSende boğa mıydın kız :))
İnsallh cnm insallah yaDoğru canm haklısın insanın elinde değil ama önemli olmadığını söylemiş doktorun merak etme. Inşaallah lekelenmen de mühim değildir evine gidersin bş an önce
Allah razı olsn canım ck byk sevaba girersn cok sevinirim..Bozma moralini...Su an bi imtihandasin oyle dusun Allah hasta kullarinin duasini hemen kabul eder...dilinde dua gobisinde yavrun olsun...sakin uzulme tamam mi gun dogmadan neler dogar?bizde dua edicez...hatta istersen arkadaslarima sifa icin dua etmelerini yasin okumalarini soyleyebilirim...
Tamam canim sana yarin 11 yasin okuturum...bi de dua isterim insallah ama sen moralini yuksek tut bak dua ordusu da yaninda gulumse bakim:)))Allah razı olsn canım ck byk sevaba girersn cok sevinirim..
Ertugrulu izliyo bende sevmiyom bu adami gercek hayatindan dolayi ha bire yaptigi hareketlere laf soyluyom o da kiziyo diyo kizlarla konussana sen!....zafer benim
Yok cano yengec!...ama yukselenim boga))
Su an hic biseyyy ama moralimi duzeltiyo diye guzel koyluyu izliyodum tekrarini izlerim artikAyy allah senisen ne izliyon ki
O yuzden iyi anlasiyoruz senle burdaki kardeslerimle deYinede bi tarafımız aynı desene
Gorduuuummmm:))(Kızlar beni gören yok mu
Kızlar beni gören yok mu
Ne olur ne olmaz diye yapmışlardır. Hiç endiselenme ttlm.Evt.. kanamam vr die dha dgrusu lekelnme ama sbhtn beri yk ck sukr
O yuzden iyi anlasiyoruz senle burdaki kardeslerimle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?