- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.081
Su an hic biseyyy ama moralimi duzeltiyo diye guzel koyluyu izliyodum tekrarini izlerim artik
Masssalllahhh!...Allahim nazardan saklasin hepimize yavrularimizi konustugumuz gunler nasip etsin insallah...guzel dostlarim oldu guzelllMaşallah diyelim aman nazar değmesin
O diziye baslamadim neyseki yarin kardes payi olacak galiba...vadi derse cingar cikaririmAyy bende kara para aşkı izliyoruuum :))
Sag kasgmda bi aci var ya yumurtluyommu ne
O diziye baslamadim neyseki yarin kardes payi olacak galiba...vadi derse cingar cikaririm
Ya ne bileyim gecen ayda boyle oldu adete 2 gun kala yumurta vardi...belki sende yumurtluyosundur...ovi testin varmi yapsana...dun yaptim silikti ya yumurtlamadim daha yada catladi...Anaaaa benimde bugün öyle oldu dizime kadar indi hatta sonra regl sancısına döndü dedim heralde geliyo
Offff gelde bana sor...ben bekarkn cikti buyudum evlendim 2 yil oldu hala dev ediyo!..adam yaslandi kosacak hali yok bizimki izliyo yaa!...Ayyy nefret ediyorum o vadi midir nedir ondan
Masssalllahhh!...Allahim nazardan saklasin hepimize yavrularimizi konustugumuz gunler nasip etsin insallah...guzel dostlarim oldu guzelll
Yisinler kokos annesinin kokos kiziniiiiii!...Evet yaa inşaallah bende öyle düşünüyorum rabbim nasip eder de miniklerimizi konuşur konuşur güleriz :))
Ya ne bileyim gecen ayda boyle oldu adete 2 gun kala yumurta vardi...belki sende yumurtluyosundur...ovi testin varmi yapsana...dun yaptim silikti ya yumurtlamadim daha yada catladi...
14ünde inşallah :) ikili teste bir hafta gec gitsem belli olurdu aslında ama olsun napalım son 13 gün :)
Yisinler kokos annesinin kokos kiziniiiiii!...
Kızlar bn hastanedymsbh ck kçk ve ck pembe ack lekelnmem oldu dun aksmda vrdı. Ama smdi sbhtn beri yok. Burada alttn ultrasona grdm kist cktı yumurtalgmda c mralm bozk
Cano adetin kac gunde 1 oluyosa ona gore talimat var basliyosun teste ..sabah aksam ya da sadece sabah sadece aksam...eger yumurtan olduysa cift cizgi oluyo...siliklestiginde artik yumurtan yok demektir...benim yumurtlamam 16.gunde oluyo ama bu ay baktim silikti 16.gun bende dedim ya daha olmadi yumurta yada catladi...30gunde 1 oluyorum 16.gun yumurtluyorum oyle yani...Yok kuzum yaa alcam ama bende. Peki bu testte yumurtlama yoksa veya çatlamamışsa çizgi çıkmıyo mu veya varsa nasıl çıkıyo
Ayy tatlim bakalim insallah uykucu degildir babasi gibiInsallah canim :) bakalim seninki uykucu cikac
:))))tamam yimesinler bari biraz kilo alinca bebisi isirsinlar o kucuk cadiyi!...Ay yemesinler kıız kocacığıma kalmaz sonraaa
Cano adetin kac gunde 1 oluyosa ona gore talimat var basliyosun teste ..sabah aksam ya da sadece sabah sadece aksam...eger yumurtan olduysa cift cizgi oluyo...siliklestiginde artik yumurtan yok demektir...benim yumurtlamam 16.gunde oluyo ama bu ay baktim silikti 16.gun bende dedim ya daha olmadi yumurta yada catladi...30gunde 1 oluyorum 16.gun yumurtluyorum oyle yani...
:))))tamam yimesinler bari biraz kilo alinca bebisi isirsinlar o kucuk cadiyi!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?