Gebe kalamayanlar buraya.....

Anaaaa benimde bugün öyle oldu dizime kadar indi hatta sonra regl sancısına döndü dedim heralde geliyo
Ya ne bileyim gecen ayda boyle oldu adete 2 gun kala yumurta vardi...belki sende yumurtluyosundur...ovi testin varmi yapsana...dun yaptim silikti ya yumurtlamadim daha yada catladi...

Ya ne bileyim gecen ayda boyle oldu adete 2 gun kala yumurta vardi...belki sende yumurtluyosundur...ovi testin varmi yapsana...dun yaptim silikti ya yumurtlamadim daha yada catladi...

Yok kuzum yaa alcam ama bende. Peki bu testte yumurtlama yoksa veya çatlamamışsa çizgi çıkmıyo mu veya varsa nasıl çıkıyo

Yok kuzum yaa alcam ama bende. Peki bu testte yumurtlama yoksa veya çatlamamışsa çizgi çıkmıyo mu veya varsa nasıl çıkıyo
Cano adetin kac gunde 1 oluyosa ona gore talimat var basliyosun teste ..sabah aksam ya da sadece sabah sadece aksam...eger yumurtan olduysa cift cizgi oluyo...siliklestiginde artik yumurtan yok demektir...benim yumurtlamam 16.gunde oluyo ama bu ay baktim silikti 16.gun bende dedim ya daha olmadi yumurta yada catladi...30gunde 1 oluyorum 16.gun yumurtluyorum oyle yani...

Anladım canm çok sağol alalım bakalım işe yarar inşaallah. Ama tabi beyimin de gelmesi lazım yoksa ben kendi kendime yumurtaları büyütüp çatlatsam nolur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…