Gebe kalamayanlar buraya.....

Anladım canm çok sağol alalım bakalım işe yarar inşaallah. Ama tabi beyimin de gelmesi lazım yoksa ben kendi kendime yumurtaları büyütüp çatlatsam nolur ki
Yani en azindan yaninda olmasa bile yumrtlama gununu bulursun...hem cizgiyi gordukten sonrada calisma olur cunku sperm 72 saat yasiyomus ya...hem biz pko yuz bizde surekli yumurta var

Ama ağlatmak yook Ayy kız hakkaten ben keşke biraz kilo alsam yaa çok üzülüyorum bari bi 45 olsam diyorum ama olmuyo
Kiz ben sana demiyom ki kucuk cadina diyorum boyle kollari bacaklari tut isir...hem ne kilo almasi...hamis olunca daha tatli olcan iste..minicik gobisss

Yani en azindan yaninda olmasa bile yumrtlama gununu bulursun...hem cizgiyi gordukten sonrada calisma olur cunku sperm 72 saat yasiyomus ya...hem biz pko yuz bizde surekli yumurta var

Haklısın canm aydınlattın vala Sağol bide o nası oluyo kız bilmiyorum ilk defa duydum hep yumurta var ne demek

Haklısın canm aydınlattın vala Sağol bide o nası oluyo kız bilmiyorum ilk defa duydum hep yumurta var ne demek
Polikistik over birden fazla yumurta demek cano...bizde de o var iste birden fazla var ama saglikli kaliteki bi yumurta olusmasi skntili oluyo. ...insallah o da olacak sen konustunmu esinle bu insulin durumunu doktora soracam demistin ya ne dedi?

Polikistik over birden fazla yumurta demek cano...bizde de o var iste birden fazla var ama saglikli kaliteki bi yumurta olusmasi skntili oluyo. ...insallah o da olacak sen konustunmu esinle bu insulin durumunu doktora soracam demistin ya ne dedi?

Aa bilmiyodum bak bunu konuştum canm devlete gideyim olmaz dedi en azından sen gelene kadar dedm hayır dedi ben bi döneyim ondan sonra bakcaz çaresine zaten yanında değilken tedavi görsen ne faydası olcak dedi haklı da zaten. O yüzden bekliyorum bakalım bi gelsin de. O aklımda zaten merak etme kuzum

Hmmm dogruhakli...hayirlsi olsun cano...

Gecikmenin olduğu zaman 13 gün olmuştum adet. Ama kimyasal gebelikte adet günümde değerin 15 çıkmıştı 2 gün sonra adet olmuştum . değerin 2e düşmüştü

Anladım canm neyse bakalım daha fazla sıkıntı yapma bak bende bekliyorum paşa paşa olmamışsa önümüzdeki maçlara bakcaz napalım yine tutturamadık heralde. Allahım nerde yanlış yapıyoruuuzz

8.günümde solda 13.7 mm yumurta vardi.11.gün yumurta yi göremedi catlamis dedi.sağda 9.5 mm.var çarşamba gel ona bakalim dedi.bugün yani 13.gün gittim bide baktikki ekranda ben bile gördüm anladim.hocam dedim bu solumdami evet dedi.ama yok demiştiniz dedim evet dedi catlamamis saklanmis bu dedi.sağa bakti 9.5 mm olan yok.hemen bu aksam caylatma burdur liste dönmesine dedi.her yeri aradik iğne yok.bu saat oldu telefonla Cerrahpaşa da bi eczanede varmis.kayincom zeytin burnundan gitti aldi simdi yolda getiriyor iğneyi.ve ben catlamdigini hissediyordum.hatta burada yumurtam kayip nerde diye ariyorum demiştim :) dua edinde bu yumurta size yeğen olsun :)

Anladım canm neyse bakalım daha fazla sıkıntı yapma bak bende bekliyorum paşa paşa olmamışsa önümüzdeki maçlara bakcaz napalım yine tutturamadık heralde. Allahım nerde yanlış yapıyoruuuzz

İste benim umutlandiran belirtiler oldu o yüzden yoksa alistiydim ama belirti yaşayınca umutlandim testte değer kaç çıkar ki diyodum çünkü ben öyle çok belirti yasayan biri değilim . hayırlısı ya bakalım yoksa bebeis gelsin kırmızılar . ovi testine baslasak mi ki dicem ama gün aşırı deniyoruz zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…