- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.101
Yani en azindan yaninda olmasa bile yumrtlama gununu bulursun...hem cizgiyi gordukten sonrada calisma olur cunku sperm 72 saat yasiyomus ya...hem biz pko yuz bizde surekli yumurta varAnladım canm çok sağol alalım bakalım işe yarar inşaallah. Ama tabi beyimin de gelmesi lazım yoksa ben kendi kendime yumurtaları büyütüp çatlatsam nolur ki
Kiz ben sana demiyom ki kucuk cadina diyorum boyle kollari bacaklari tut isir...hem ne kilo almasi...hamis olunca daha tatli olcan iste..minicik gobisssAma ağlatmak yookAyy kız hakkaten ben keşke biraz kilo alsam yaa çok üzülüyorum bari bi 45 olsam diyorum ama olmuyo
Yani en azindan yaninda olmasa bile yumrtlama gununu bulursun...hem cizgiyi gordukten sonrada calisma olur cunku sperm 72 saat yasiyomus ya...hem biz pko yuz bizde surekli yumurta var
Kiz ben sana demiyom ki kucuk cadina diyorum boyle kollari bacaklari tut isir...hem ne kilo almasi...hamis olunca daha tatli olcan iste..minicik gobisss
Polikistik over birden fazla yumurta demek cano...bizde de o var iste birden fazla var ama saglikli kaliteki bi yumurta olusmasi skntili oluyo. ...insallah o da olacak sen konustunmu esinle bu insulin durumunu doktora soracam demistin ya ne dedi?Haklısın canm aydınlattın vala Sağolbide o nası oluyo kız bilmiyorum ilk defa duydum hep yumurta var ne demek
Ne guzel isteeee aaaa bi de ikiz olursa o zaman daha da buyur sende tombis olursun...herkes fazla kilo almamak ister daha ne!...Tamam bende cadıyı ağlatmak yok diyorum işteeaman nesi güzel kız karnima top koymuş gibi olcak :))))
Polikistik over birden fazla yumurta demek cano...bizde de o var iste birden fazla var ama saglikli kaliteki bi yumurta olusmasi skntili oluyo. ...insallah o da olacak sen konustunmu esinle bu insulin durumunu doktora soracam demistin ya ne dedi?
Ne guzel isteeee aaaa bi de ikiz olursa o zaman daha da buyur sende tombis olursun...herkes fazla kilo almamak ister daha ne!...
Agrin oldudami gittin doktora nerden cikti simdi onu anlamadimKızlar bn hastanedymsbh ck kçk ve ck pembe ack lekelnmem oldu dun aksmda vrdı. Ama smdi sbhtn beri yok. Burada alttn ultrasona grdm kist cktı yumurtalgmda c mralm bozk
Hmmm dogruAa bilmiyodum bak bunukonuştum canm devlete gideyim olmaz dedi en azından sen gelene kadar dedm hayır dedi ben bi döneyim ondan sonra bakcaz çaresine zaten yanında değilken tedavi görsen ne faydası olcak dedi haklı da zaten. O yüzden bekliyorum bakalım bi gelsin de. O aklımda zaten merak etme kuzum
Olur oluuuur bakarsiiin:)))insallah cano saglikli gebelik geciririz...Ayy nası bakayım kız ben ikizeefiziğim bozulmadan alsam çok memnun olurum vala
Olur oluuuur bakarsiiin:)))insallah cano saglikli gebelik geciririz...
Buyur ablamŞimdi beni dinlermisiniz öhö öhö.basin aciklamasi yapcamda :)
Şimdi beni dinlermisiniz öhö öhö.basin aciklamasi yapcamda :)
Allah allah şaşırdım ne kadar sonra regl oldun peki
Gecikmenin olduğu zaman 13 gün olmuştum adet. Ama kimyasal gebelikte adet günümde değerin 15 çıkmıştı 2 gün sonra adet olmuştum . değerin 2e düşmüştü
Anladım canm neyse bakalım daha fazla sıkıntı yapma bak bende bekliyorum paşa paşa olmamışsa önümüzdeki maçlara bakcaz napalım yine tutturamadık heralde. Allahım nerde yanlış yapıyoruuuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?