- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.121
8.günümde solda 13.7 mm yumurta vardi.11.gün yumurta yi göremedi catlamis dedi.sağda 9.5 mm.var çarşamba gel ona bakalim dedi.bugün yani 13.gün gittim bide baktikki ekranda ben bile gördüm anladim.hocam dedim bu solumdami evet dedi.ama yok demiştiniz dedim evet dedi catlamamis saklanmis bu dedi.sağa bakti 9.5 mm olan yok.hemen bu aksam caylatma burdur liste dönmesine dedi.her yeri aradik iğne yok.bu saat oldu telefonla Cerrahpaşa da bi eczanede varmis.kayincom zeytin burnundan gitti aldi simdi yolda getiriyor iğneyi.ve ben catlamdigini hissediyordum.hatta burada yumurtam kayip nerde diye ariyorum demiştim :) dua edinde bu yumurta size yeğen olsun :)
Anladım canm neyse bakalım daha fazla sıkıntı yapma bak bende bekliyorum paşa paşa olmamışsa önümüzdeki maçlara bakcaz napalım yine tutturamadık heralde. Allahım nerde yanlış yapıyoruuuzz
8.günümde solda 13.7 mm yumurta vardi.11.gün yumurta yi göremedi catlamis dedi.sağda 9.5 mm.var çarşamba gel ona bakalim dedi.bugün yani 13.gün gittim bide baktikki ekranda ben bile gördüm anladim.hocam dedim bu solumdami evet dedi.ama yok demiştiniz dedim evet dedi catlamamis saklanmis bu dedi.sağa bakti 9.5 mm olan yok.hemen bu aksam caylatma burdur liste dönmesine dedi.her yeri aradik iğne yok.bu saat oldu telefonla Cerrahpaşa da bi eczanede varmis.kayincom zeytin burnundan gitti aldi simdi yolda getiriyor iğneyi.ve ben catlamdigini hissediyordum.hatta burada yumurtam kayip nerde diye ariyorum demiştim :) dua edinde bu yumurta size yeğen olsun :)
Bir de ne dicem canım benim ateş bugün 36.6 dun 35.5ti. Ayni dengede gidiyor hic düşme yok
İste benim umutlandiran belirtiler oldu o yüzden yoksa alistiydim ama belirti yaşayınca umutlandim testte değer kaç çıkar ki diyodum çünkü ben öyle çok belirti yasayan biri değilim . hayırlısı ya bakalım yoksa bebeis gelsin kırmızılar . ovi testine baslasak mi ki dicem ama gün aşırı deniyoruz zaten .
Insallah ablam saklandigina gore bi hayir vardir bunda da:)))gelsin yegenlerrrr8.günümde solda 13.7 mm yumurta vardi.11.gün yumurta yi göremedi catlamis dedi.sağda 9.5 mm.var çarşamba gel ona bakalim dedi.bugün yani 13.gün gittim bide baktikki ekranda ben bile gördüm anladim.hocam dedim bu solumdami evet dedi.ama yok demiştiniz dedim evet dedi catlamamis saklanmis bu dedi.sağa bakti 9.5 mm olan yok.hemen bu aksam caylatma burdur liste dönmesine dedi.her yeri aradik iğne yok.bu saat oldu telefonla Cerrahpaşa da bi eczanede varmis.kayincom zeytin burnundan gitti aldi simdi yolda getiriyor iğneyi.ve ben catlamdigini hissediyordum.hatta burada yumurtam kayip nerde diye ariyorum demiştim :) dua edinde bu yumurta size yeğen olsun :)
Ya kizlar simdi ben alti martta hasta oldun ve yirmi bes gundebir adet goren birisiyim ama gecikti bu ay ve hic umudumda yok cunku birsuru ilac kullandim bademciklerim icin sizce neden gecikti
İnsallahhhhhhhhhhhh vardir yaaa:))Belki vardır ne biliyonyoksa da havalardandır mevsim geçişlerinde normal böyle şeyler yada stresten
Ayrıca benim ateşin bu ay hic yükselmesi.36.2. 36.3. 36.5 36.2 36.1 di bu sabahta tuhaf degilmi kizlar.ayrıca 1 nisan yumurtlama günüm gösteriyordu.ateş neden hic cikmadi acaba
İnsallahhhhhhhhhhhh vardir yaaa:))
Benm de 36.5 36.6 dün de 36.6 ydı fakat dün gece wc ye kalkınca yanlış çıktı. Bakalım yarın kaç çıkacak merak ediyorum
Vala eşim gelsin bende test kullanayım diyorum bide ateşe de devam edelim bakalım önümüzdeki aylarda neyle karşılaşcaz. Inşaallah bizimde yüzümüz güler artk..
Aynen hem grafikte daha net belli oluyor iniş çıkışlar. Olmadı Ovi testi de deneriz
Evet canmbende bu sabah sevindim 36.8 çıkınca ama yanlış tabi
Bi yarin olsun tekrar bi ölç bakalım akc çıkacak belki doğrudur
Yok ya sanmıyorum nerde bende o şans
Kuzum bende kocaman kist vardi biliyorsun 3.ayda gidiyor korkmaKızlar bn hastanedymsbh ck kçk ve ck pembe ack lekelnmem oldu dun aksmda vrdı. Ama smdi sbhtn beri yok. Burada alttn ultrasona grdm kist cktı yumurtalgmda c mralm bozk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?