Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayrıca benim ateşin bu ay hic yükselmesi.36.2. 36.3. 36.5 36.2 36.1 di bu sabahta tuhaf degilmi kizlar.ayrıca 1 nisan yumurtlama günüm gösteriyordu.ateş neden hic cikmadi acaba

O yumurta yeğen olursa yaramaz olacak anlaşılan

Anladım canm neyse bakalım daha fazla sıkıntı yapma bak bende bekliyorum paşa paşa olmamışsa önümüzdeki maçlara bakcaz napalım yine tutturamadık heralde. Allahım nerde yanlış yapıyoruuuzz

Bir de ne dicem canım benim ateş bugün 36.6 dun 35.5ti. Ayni dengede gidiyor hic düşme yok

Vala ara ara buldun ablacım sonunda kayıp yumurtayı he çok sevindim yaa hadi inşaallah rabbim bu sefer nasip etsin bebiş olsun yumuk olsum tombiş olsun senin olsun :)) amin

Ya kizlar simdi ben alti martta hasta oldun ve yirmi bes gundebir adet goren birisiyim ama gecikti bu ay ve hic umudumda yok cunku birsuru ilac kullandim bademciklerim icin sizce neden gecikti

Vala eşim gelsin bende test kullanayım diyorum bide ateşe de devam edelim bakalım önümüzdeki aylarda neyle karşılaşcaz. Inşaallah bizimde yüzümüz güler artk..

Insallah ablam saklandigina gore bi hayir vardir bunda da:)))gelsin yegenlerrrr

Ayrıca benim ateşin bu ay hic yükselmesi.36.2. 36.3. 36.5 36.2 36.1 di bu sabahta tuhaf degilmi kizlar.ayrıca 1 nisan yumurtlama günüm gösteriyordu.ateş neden hic cikmadi acaba

E tamam en düşüğü bugüne denk gelmiş çatlamış oluyo işte. Bugünden sonra normale dönecek yükselcek yani. Sonraki adete kadar da normal devam edecek bebiş tutarsa hiç düşmeden yüksek bi şekilde gidiyo ama regl olcaksan düşüyo

Son düzenleme:
Benm de 36.5 36.6 dün de 36.6 ydı fakat dün gece wc ye kalkınca yanlış çıktı. Bakalım yarın kaç çıkacak merak ediyorum

Vala eşim gelsin bende test kullanayım diyorum bide ateşe de devam edelim bakalım önümüzdeki aylarda neyle karşılaşcaz. Inşaallah bizimde yüzümüz güler artk..

Aynen hem grafikte daha net belli oluyor iniş çıkışlar. Olmadı Ovi testi de deneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…