- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.141
Iyi gecelerr benn geldimm :)giremedim bayadir ya..
Özledim çoocuuumu yaohoo benimde 30 nisanda benim çook var :)
Noldu cnmkızlar bişe diceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
??????????!!!!(((((((kmse s..lemıo:))
??????????!!!!
Canim cok sevindim gec kaldim biraZ tebrikte ama.darisi bizlere insallah..bn de hamileyim kızlarrrrrrrrrrrrr
Ahh be seker orası belli olmaz baksana bende belirti var, adet gecikti, ateş sabit ama sonuc negatif.
Allahım ne kadar bahtsızız
tedavıyle mı hamıle kaldın bacım neler yaptınCanim cok sevindim gec kaldim biraZ tebrikte ama.darisi bizlere insallah..
Buldum kiz yumurtami gezip duruyomus yumosum :) Amin insaallahhh canim benim.kaynim getirdi iğneyi saat 1 de az önce vuruldum geldim hayirlisi rabbimden.hepimizin emeklerini boşa cikarmasin rabbim.Vala ara ara buldun ablacım sonunda kayıp yumurtayı heçok sevindim yaa hadi inşaallah rabbim bu sefer nasip etsin bebiş olsun yumuk olsum tombiş olsun senin olsun :)) amin
Allah razi olsun canim cumlemizin olsun da yürekten sevinelim hepimiz insaallahAblacim insallahh bebisindirr tabi herseyde hakkinda hayirlisi olsun
cnm iğne mi vuruluosun inşallah hayırlısı olurAllah razi olsun canim cumlemizin olsun da yürekten sevinelim hepimiz insaallah
Bu yumurta çok yaramaz yarenin dediği gibi :) eğer bu bebis olursa saklanması sonra ortaya cikmasi bana yaramazligi babasina ceker sanirim :)Insallah ablam saklandigina gore bi hayir vardir bunda da:)))gelsin yegenlerrrr
Benimki klomenle yumurta büyütmeyi.bu gecede catlatma iğnesi vuruldum.nasip artik.rabbim ol derse olur.insaallahcnm iğne mi vuruluosun inşallah hayırlısı olur
ne güzel cnm :)))))hayırlı olsun ikiz olacak içime doğdu bakBenimki klomenle yumurta büyütmeyi.bu gecede catlatma iğnesi vuruldum.nasip artik.rabbim ol derse olur.insaallah
ne güzel cnm :)))))hayırlı olsun ikiz olacak içime doğdu bak
Şanslı olduğumuz konularda var canım eslerimiz gibiinşallah meyvesi de olur
Buldum kiz yumurtami gezip duruyomus yumosum :) Amin insaallahhh canim benim.kaynim getirdi iğneyi saat 1 de az önce vuruldum geldim hayirlisi rabbimden.hepimizin emeklerini boşa cikarmasin rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?