Gebe kalamayanlar buraya.....

geçmiş olsun canımm allh şifalar versin

canım geçmişolsun Allah şifa versin

günaydın bayanlar.ben acıle kan verdıkten snra tekrar kan vermedm .uc gun oldu ıste hafta sonu gıdecem dktora nasıpse o zaman değerim iyyidi 200 küsürdu ve bata daha ıkı gun vardı.suan hıc lekelenme yok bın skur sadece akıntı fazlalıstı.birde bat ağrısı gibi arada ağrı gırıyo kasıklarıma kasılıyo sankı o normal mı..Allah korusun dusuk tarzı olsa kanama olur cok skur yok kımyasal olsa gene kanama olur.ama dış gebelık olsa nasıl bellı olur Allah korusun hafta sonu gıdeyımde ıcım rahat etsın ınsallah degerler ıstenıldıgı gıbı yukselmıstırde keseyı gorurum

cnm içimizi ferah tutalım bn de yrn gidicem keseyi görmek için şu dış gebelik olayından bn de korkuyorum inşlaah sağlıklıdır bebeklerimiz

Gunaydin.. Ablacim.. Ne bileyim canimi skti. Insallah dis gebelik gbi hhusrana ugrayacagim bi durum degildir. Bugun kan vermem gerekiyordu. Gitmedim. Her gidiste daha cok karistircaklar aklimi. Zaten doktora kontrol olarak gitmem. Degistiririm. Rabbim insallah saglikla tasimami nasipeder. Bu arada fazla kalamiyorum forumda.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun..

canım sen başka doktora git öyle bişey olamaz dış gebelik olsa ağrın olurdu kimyasal olsa kanaman olurdu
Gunaydinnn canim.. Kafami allak bullak etti bu doktor degistircrm zaten.. Ibsallah sagliksz bi gebelik degildir zira oyle olursa yikilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…