- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.161
Kizlar hamile olduğuma çok sevindim ama adet olucam diye agri kesici icmistim bi de vicks buharina oturmustum cok korkuyorum allah inşallah saglikl verir bebegimi dua edin bana cuma Dr gidicem
amin canım inşallhInşaallah bişey olmaz canm rabbim sana bağışlasın bebişini..
geçmiş olsun canımm allh şifalar versinGünaydınlaaar gününüz aydın bereketli komik güle güle geçsin inşaallah :)) Kv hastaneye gidiyoruz koa var film falan çekilecek dua edin kızlar artk yaşlandı iyice kadıncağıza bi torun veremeden bişey olmaz inşaallah üzülüyorum çok
yok canım ovulasyon testi aldım takip ettim AllAhın takdiriyletedavıyle mı hamıle kaldın bacım neler yaptın
geçmiş olsun cnm bnm inşallah allah seni ve bebişini korurKızlar bn hastanedymsbh ck kçk ve ck pembe ack lekelnmem oldu dun aksmda vrdı. Ama smdi sbhtn beri yok. Burada alttn ultrasona grdm kist cktı yumurtalgmda c mralm bozk
canım geçmişolsun Allah şifa versinGünaydınlaaar gününüz aydın bereketli komik güle güle geçsin inşaallah :)) Kv hastaneye gidiyoruz koa var film falan çekilecek dua edin kızlar artk yaşlandı iyice kadıncağıza bi torun veremeden bişey olmaz inşaallah üzülüyorum çok
valla mı ya. İnsallah canım bde bna kasının bri kist eegi boguyms dedi dusk yaptryms dedi ck öralm bozlduKuzum bende kocaman kist vardi biliyorsun 3.ayda gidiyor korkma
Saol cnm amn insallahgeçmiş olsun cnm bnm inşallah allah seni ve bebişini korur
Agrm olmadı da ck kücück bi lekelnmem oldu ck ck ack pembe. O yuzden glmştm yatrdlr.Agrin oldudami gittin doktora nerden cikti simdi onu anlamadim
cok sukur tatlım cok sukur :)hayırlı olsun canım bu ay bereketli çıktı valla :)
umarm canım yaNe olur ne olmaz diye yapmışlardır. Hiç endiselenme ttlm.
insallah canım yasıkma canını canım inşallah bişeycik olmaz allahın izniyle
cnm içimizi ferah tutalım bn de yrn gidicem keseyi görmek için şu dış gebelik olayından bn de korkuyorum inşlaah sağlıklıdır bebeklerimizgünaydın bayanlar.ben acıle kan verdıkten snra tekrar kan verıdm ucyi gun oldu ıste hafta sonu gıdecem dktora nasıpse o zaman değerim iyyidi 200 küsür.suan hıc lekelenme yok bın skur sadece akıntı fazlalıstı.birde bat ağrısı gibi arada ağrı gırıyo kasıklarıma kasılıyo sankı o normal mı..Allah korusun dusuk tarzı olsa kanama olur cok skur yok kımyasal olsa gene kanama olur.ama dış gebelık olsa nasıl bellı olur Allah korusun hafta sonu gıdeyımde ıcım rahat etsın ınsallah degerler ıstenıldıgı gıbı yukselmıstırde keseyı gorurum
Gunaydin.. Ablacim.. Ne bileyim canimi skti. Insallah dis gebelik gbi hhusrana ugrayacagim bi durum degildir. Bugun kan vermem gerekiyordu. Gitmedim. Her gidiste daha cok karistircaklar aklimi. Zaten doktora kontrol olarak gitmem. Degistiririm. Rabbim insallah saglikla tasimami nasipeder. Bu arada fazla kalamiyorum forumda.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun..O kadar çok tutunamayan diş gebelik olan vakalar varki bide senin doktor saglamci galiba biraz ama yinede aciklasaydi keşke.onlar için 2000 e doğru şekilde gelmeyen HCG ler diş gebelik veya anomali yani normal olmayan gebelik sayiliyor.benim düzenli katlamamisti mesela diş gebelikmis ama Gerzek Doktorum anlamamisti.sen sikma canini zaten doğal olarak 2 günde kan vermeye devam edilen nasilsa.o dik baksa ne olur bakmasa ne olur.çokta tinnn bebis tutunup gelissinde olmadi değiştirsin doktoru canim benim
Gunaydinnn canim.. Kafami allak bullak etti bu doktor degistircrm zaten.. Ibsallah sagliksz bi gebelik degildir zira oyle olursa yikilirim..canım sen başka doktora git öyle bişey olamaz dış gebelik olsa ağrın olurdu kimyasal olsa kanaman olurdu
İNŞALLAH saol ablaRabbim yardimcisi olsun şifa bekleyen bütün kullarina şifalar versin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?