Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayrıca benim ateşin bu ay hic yükselmesi.36.2. 36.3. 36.5 36.2 36.1 di bu sabahta tuhaf degilmi kizlar.ayrıca 1 nisan yumurtlama günüm gösteriyordu.ateş neden hic cikmadi acaba
bnm de dün 36.6 bugün 36.5 telefondaki takvime göre bugün yumurtlama günü bence salı günüydü aslında yumurta zamanında düşüyo sonra geri çıkıyo

cnm içimizi ferah tutalım bn de yrn gidicem keseyi görmek için şu dış gebelik olayından bn de korkuyorum inşlaah sağlıklıdır bebeklerimiz
inşallah tatlım inşallah Rabbım herkese sag salım herseylerı tam ımanlı hayırlı evlat versın kalp atıslarını duyalım kucagımzıa alalım cemı cumlemız ınsallah

Hayirli sabahlar canolaaaarrr?napiyosunuz?ah aman da hamişlerimiz sohbet mi ediyomus?darisi basimizaaasknti yok hersey guzel olacaaaaak guzel!...
gunaydın canımmmm.Alah var keder yok ben ınanıyorumkı bu nısan herkese herkese bır mucıze gndercek gobusu boş kımse kalmıycak ınsallah

Gecmis olsun Allah sifa versin insallah iyi gecer cano...

Inşaallah tatlm sağol bekliyoruz bakalım. Benm de öyle ağrım var ki sağ yumurtalığımda anlatamam dizime kadar vuruyo ağrısı nedendir bilmem. Yumurtlama olsa dicem de regl olcam bikaç güne kadar ne alaka yani. Neden acaba yaa sinir oldum

Olabilir benimde gecen ay oyleydi yumrtam vardi adetten 2 gun once..

ay inşallah abla Allah hayırlısını versin.. kayıp yumurta da vardır bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…