- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.181
geçmiş olsun canımm allh şifalar versin
bnm de dün 36.6 bugün 36.5 telefondaki takvime göre bugün yumurtlama günü bence salı günüydü aslında yumurta zamanında düşüyo sonra geri çıkıyoAyrıca benim ateşin bu ay hic yükselmesi.36.2. 36.3. 36.5 36.2 36.1 di bu sabahta tuhaf degilmi kizlar.ayrıca 1 nisan yumurtlama günüm gösteriyordu.ateş neden hic cikmadi acaba
canım geçmişolsun Allah şifa versin
Gecmis olsun Allah sifa versin insallah iyi gecer cano...Allah razı olsun kuzum ayy her yer teyzelerle hastalarla dolu herkesin kolunda iğneler fena oldum yaa
günaydın bayanlar.ben acıle kan verdıkten snra tekrar kan verıdm uc gun oldu ıste hafta sonu gıdecem dktora nasıpse o zaman değerim iyyidi 200 küsür.suan hıc lekelenme yok bın skur sadece akıntı fazlalıstı.birde bat ağrısı gibi arada ağrı gırıyo kasıklarıma kasılıyo sankı o normal mı..Allah korusun dusuk tarzı olsa kanama olur cok skur yok kımyasal olsa gene kanama olur.ama dış gebelık olsa nasıl bellı olur Allah korusun hafta sonu gıdeyımde ıcım rahat etsın ınsallah degerler ıstenıldıgı gıbı yukselmıstırde keseyı gorurum
inşallah tatlım inşallah Rabbım herkese sag salım herseylerı tam ımanlı hayırlı evlat versın kalp atıslarını duyalım kucagımzıa alalım cemı cumlemız ınsallahcnm içimizi ferah tutalım bn de yrn gidicem keseyi görmek için şu dış gebelik olayından bn de korkuyorum inşlaah sağlıklıdır bebeklerimiz
gunaydın canımmmm.Alah var keder yokHayirli sabahlar canolaaaarrr?napiyosunuz?ah aman da hamişlerimiz sohbet mi ediyomus?darisi basimizaaasknti yok hersey guzel olacaaaaak guzel!...
Gecmis olsun Allah sifa versin insallah iyi gecer cano...
Insallah canim duanda unutma her daim...gunaydın canımmmm.Alah var keder yokben ınanıyorumkı bu nısan herkese herkese bır mucıze gndercek gobusu boş kımse kalmıycak ınsallah
Olabilir benimde gecen ay oyleydi yumrtam vardi adetten 2 gun once..Inşaallah tatlm sağol bekliyoruz bakalım. Benm de öyle ağrım var ki sağ yumurtalığımda anlatamam dizime kadar vuruyo ağrısı nedendir bilmem. Yumurtlama olsa dicem de regl olcam bikaç güne kadar ne alaka yani. Neden acaba yaa sinir oldum
Olabilir benimde gecen ay oyleydi yumrtam vardi adetten 2 gun once..
Aynen hemde 20mm di...bende sasirdim...ama sonra adet oldum...Aaa ne tuhaf yahu
Aynen hemde 20mm di...bende sasirdim...ama sonra adet oldum...
Saglikli yumurta olmayinca yaramiyo canoBi işe yaramıyo yani bu yumurtalar he
inşallah çoğalarak arttırırız bebekleri :)Ohh oh masssalllah 7 hamisimiz varr
naptınız kuzucum merak ettim benimde misafirim varda anca baktım şimdiAllah razı olsun kuzum ayy her yer teyzelerle hastalarla dolu herkesin kolunda iğneler fena oldum yaa
internetten aldım ben yumurtlama gününü testpit ediyor canımOvi testi ne hanimlar nerden alınıyor ben hiç duymadım
bugün 18. gün halen tam iki çizgi olmadı ovulasyon bakalım bekliyorum zaten adet döngüm 35 lunca anca 20. gün falan olur herhalde benmde dimi kızlarOlabilir benimde gecen ay oyleydi yumrtam vardi adetten 2 gun once..
8.günümde solda 13.7 mm yumurta vardi.11.gün yumurta yi göremedi catlamis dedi.sağda 9.5 mm.var çarşamba gel ona bakalim dedi.bugün yani 13.gün gittim bide baktikki ekranda ben bile gördüm anladim.hocam dedim bu solumdami evet dedi.ama yok demiştiniz dedim evet dedi catlamamis saklanmis bu dedi.sağa bakti 9.5 mm olan yok.hemen bu aksam caylatma burdur liste dönmesine dedi.her yeri aradik iğne yok.bu saat oldu telefonla Cerrahpaşa da bi eczanede varmis.kayincom zeytin burnundan gitti aldi simdi yolda getiriyor iğneyi.ve ben catlamdigini hissediyordum.hatta burada yumurtam kayip nerde diye ariyorum demiştim :) dua edinde bu yumurta size yeğen olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?