Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar dün gece çok güzel rüya gördüm.. annem babam var koyunlarımız varmış onların 3 küçük kuzucukları berrak çok güzel akan dereye düşmüşler.. ben arkalarından suyun içinden koşmuşum teker teker yakalamışım.. en sonuncu biraz siyahlıydı ama hepsini kurtardım.. şimdi rüya yorumunu okudum çok güzel şeyler anlatıyor bebekle ilgili çok hoşuma gittiKendimce yorumum ise 3 tane çocuğum olacak dedim inşallah hayırlara çıkar..

Canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Ama öyle düşünüp moralini bozma biz ne yaparsak yapalım bazı şeyleri değiştiremeyiz anca elimizden geleni yapmaya çalışırız . imsallah Rabbim ol dediğinde hayirli saglikli evlatlarimiz olacak

Bende horoz gördüm

İnşallah canim güzel rüya. Bu aralar bende devamli çocuk sahibi olmayla ilgili rüyalar görüyorum inşallah hayra cikar :)

Inşaallah kuzum beniim sağolasın. Şimdilik bi sorun yok bakalım bende üstüne varmıyorum kv min moral vermeye çalışıyorum güldürüyorum falan iyi yani. Girdik bebek eşyası satan yere girdik ama hâlâ etkisindeyiz allahım böyle olağanüstü bişey olamaz o beşikler o çekmeceler askılar kaybolduk mağazada. Ne kadar dedi biliyomusun 1.850 tl dedi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…