- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.201
naptınız kuzucum merak ettim benimde misafirim varda anca baktım şimdi
Inşaallah canm benm. Bu arada sanırım regl olma yoluna girdimateşim düştü 36.4 ...
Saglikli yumurta olmayinca yaramiyo canoyumurta bol ama kaliteli degil..
Yarin çıkar belki canım. Benim 1 gün çıkıp bir gün düşüyor.
Benm de öyle oluyo da sanki çok düşmüş gibi geldi şevkim kırıldı
Günaydınlaaar gününüz aydın bereketli komik güle güle geçsin inşaallah :)) Kv hastaneye gidiyoruz koa var film falan çekilecek dua edin kızlar artk yaşlandı iyice kadıncağıza bi torun veremeden bişey olmaz inşaallah üzülüyorum çok
Kızlar dün gece çok güzel rüya gördüm.. annem babam var koyunlarımız varmış onların 3 küçük kuzucukları berrak çok güzel akan dereye düşmüşler.. ben arkalarından suyun içinden koşmuşum teker teker yakalamışım.. en sonuncu biraz siyahlıydı ama hepsini kurtardım.. şimdi rüya yorumunu okudum çok güzel şeyler anlatıyor bebekle ilgili çok hoşuma gittiKendimce yorumum ise 3 tane çocuğum olacak dedim inşallah hayırlara çıkar..
valla mı ya. İnsallah canım bde bna kasının bri kist eegi boguyms dedi dusk yaptryms dedi ck öralm bozldu
İnşallah canım alsam mı almasam mı derken sonunda aldım ama antibiyotiğe başladım acaba eşim bunu içmeye ne zaman başlamalı?
21:10 civarında geldi canım ben erenköydeyim sen?
Kızlar dün gece çok güzel rüya gördüm.. annem babam var koyunlarımız varmış onların 3 küçük kuzucukları berrak çok güzel akan dereye düşmüşler.. ben arkalarından suyun içinden koşmuşum teker teker yakalamışım.. en sonuncu biraz siyahlıydı ama hepsini kurtardım.. şimdi rüya yorumunu okudum çok güzel şeyler anlatıyor bebekle ilgili çok hoşuma gittiKendimce yorumum ise 3 tane çocuğum olacak dedim inşallah hayırlara çıkar..
Kırmızılar gelene kadar umutsuzluk yok baksana benim 4 gün geçti test negatif ama ateş 36.6da . bebisler yoksa kırmızılar gelsin ki yolumuza devam edelim .
Ayy kız sende var bi haller ya hadi hayırlısı bakalım
Saol cnm. İyiym ck skr lekelnmem fln yok hç. Agrmda yk mralm bozk işteCanım geçmiş olsun nasılsın
Canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Ama öyle düşünüp moralini bozma biz ne yaparsak yapalım bazı şeyleri değiştiremeyiz anca elimizden geleni yapmaya çalışırız . imsallah Rabbim ol dediğinde hayirli saglikli evlatlarimiz olacak
Dun aksam biraz baktım internette rahim filmi sonrasında adeti gecikmeler varmış , ondandir belki de
35-14ten 21 oluyo muhtemelen 21.gun yumurtlarsin 20.gyn belirti olur heralde...bugün 18. gün halen tam iki çizgi olmadı ovulasyon bakalım bekliyorum zaten adet döngüm 35 lunca anca 20. gün falan olur herhalde benmde dimi kızlar
35-14ten 21 oluyo muhtemelen 21.gun yumurtlarsin 20.gyn belirti olur heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?