- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.221
Saol cnm. İyiym ck skr lekelnmem fln yok hç. Agrmda yk mralm bozk işte
Bende sogan suyu içtim 4 gün sabah akşam bu saatten sonra dikkatli ol annesi :)Kizlar hamile olduğuma çok sevindim ama adet olucam diye agri kesici icmistim bi de vicks buharina oturmustum cok korkuyorum allah inşallah saglikl verir bebegimi dua edin bana cuma Dr gidicem
Aynen canim bebek istiyoruz ya bilinc altina yerlesmis o yuzden goruyoruz hep bebekle ilgili ruyalari. Hayr olsun insallahİnşallah canim güzel rüya. Bu aralar bende devamli çocuk sahibi olmayla ilgili rüyalar görüyorum inşallah hayra cikar :)
Bilemiyorum vala orasını. Ateş de yüksek yanii hiç belli olmaz. Umarım aklıma gelendir
Inşaallah kuzum beniim sağolasın. Şimdilik bi sorun yok bakalım bende üstüne varmıyorum kv min moral vermeye çalışıyorum güldürüyorum falan iyi yani. Girdik bebek eşyası satan yere girdik ama hâlâ etkisindeyiz allahım böyle olağanüstü bişey olamaz o beşikler o çekmeceler askılar kaybolduk mağazada. Ne kadar dedi biliyomusun 1.850 tl dedi :)))
Gevşek bu insanlar ya aksine bebek kistten beslenip eritiyor benimki 5.5cm olmustu içten kanamaliydi ve koltuk altimin bir karış asagisina kadar su toplamıştı ikili test zamani kayboldu gitti bjn şükürvalla mı ya. İnsallah canım bde bna kasının bri kist eegi boguyms dedi dusk yaptryms dedi ck öralm bozldu
Hadi gozun aydin canooooo masssalllah diyelim yegenimiz neymis bakalim???Merhaba kizlar nasilsinizben hastaneden geliyorm ikili testi yaptirdik kan verdim doktor ense kalinligina felan bakti cok sukur normql dedi sonuclarida aldiktan sonra bakicaz, bebegimi gordum o kadar hareketliydiki doktor cook yaramax dedi hhic yerinde durmuyo dedi, cinsiyet tahmininde de bulundu kesin olmamak sartiyla. Kizlar Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin tattirsin bu duyguyu insallah o kadar duygulandim ki bugün
Batma ile akıntı normal zaten kimyasal ve dış gebeliği de unut takilma öyle seylere hamilesin tadını çıkargünaydın bayanlar.ben acıle kan verdıkten snra tekrar kan vermedm .uc gun oldu ıste hafta sonu gıdecem dktora nasıpse o zaman değerim iyyidi 200 küsürdu ve bata daha ıkı gun vardı.suan hıc lekelenme yok bın skur sadece akıntı fazlalıstı.birde bat ağrısı gibi arada ağrı gırıyo kasıklarıma kasılıyo sankı o normal mı..Allah korusun dusuk tarzı olsa kanama olur cok skur yok kımyasal olsa gene kanama olur.ama dış gebelık olsa nasıl bellı olur Allah korusun hafta sonu gıdeyımde ıcım rahat etsın ınsallah degerler ıstenıldıgı gıbı yukselmıstırde keseyı gorurum
Sagol canim benim insallah en kisa zamanda darisi basinaHadi gozun aydin canooooo masssalllah diyelim yegenimiz neymis bakalim???
Ahaaa dedim vallaSagol canim benim insallah en kisa zamanda darisi basinaerkek dedi ama ilerleyen haftalarda netlestiririz dedi sen yinede bekle kiyafet vs alma dedi
Ck mralm bozldu öle deynce ya pskolojk olark çöktm. Kese olsms ck skr ama dh bbegi göremeyz çk kçk dedi dktrGevşek bu insanlar ya aksine bebek kistten beslenip eritiyor benimki 5.5cm olmustu içten kanamaliydi ve koltuk altimin bir karış asagisina kadar su toplamıştı ikili test zamani kayboldu gitti bjn şükür
Evet teyzesi erkek dedi bakalim hayirlisi ilk once saglikli olsunda yavrumAhaaa dedim vallateyzesi tahmin etti once!...
Insallah...cano...cok sukur...Evet teyzesi erkek dedi bakalim hayirlisi ilk once saglikli olsunda yavrum
Bebegm iyi cok skrde kese olsmş 5+5 dedi ultrasnda. Ama dha bebek gzkmüo cnkü dha ck kçk gözkmz deDi. ynede mral bozklgu işte cnmHic bozma moralini canım bebegin tutunur sana . bebeem de kist vardı ama bak o bebeğine sarıldı bebeği de ona . moralini yuksek tut bak ne güzel bebegin seninle
Canim benim yaa yemin ederimki her zaman dualarimdasin bütün isteyenlere dua ediyorm her zaman namazda, tesbih cekerken, yasin okurken her zaman. Insallah olacak bitanemBizde o gunleri gorebilecek miyiz yaaa bende duygulandim simdii
Canoo duamizi ettik simdi namazdan sonra sana da dua edicem ins...burdaki butun kardeslerime de...sen canini skma...hastanedemisin hala?Bebegm iyi cok skrde kese olsmş 5+5 dedi ultrasnda. Ama dha bebek gzkmüo cnkü dha ck kçk gözkmz deDi. ynede mral bozklgu işte cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?