Gebe kalamayanlar buraya.....

Merhaba kizlar nasilsiniz ben hastaneden geliyorm ikili testi yaptirdik kan verdim doktor ense kalinligina felan bakti cok sukur normql dedi sonuclarida aldiktan sonra bakicaz, bebegimi gordum o kadar hareketliydiki doktor cook yaramax dedi hhic yerinde durmuyo dedi, cinsiyet tahmininde de bulundu kesin olmamak sartiyla. Kizlar Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin tattirsin bu duyguyu insallah o kadar duygulandim ki bugün

Ayy bizde giriyoruz çok güzel şeyler var. Hele o minik zibinlar . bebeği olanlara alıyoruz inşallah ileride kendi bebegimize alırız . özel tasarım galiba o

valla mı ya. İnsallah canım bde bna kasının bri kist eegi boguyms dedi dusk yaptryms dedi ck öralm bozldu
Gevşek bu insanlar ya aksine bebek kistten beslenip eritiyor benimki 5.5cm olmustu içten kanamaliydi ve koltuk altimin bir karış asagisina kadar su toplamıştı ikili test zamani kayboldu gitti bjn şükür

Hadi gozun aydin canooooo masssalllah diyelim yegenimiz neymis bakalim???

Batma ile akıntı normal zaten kimyasal ve dış gebeliği de unut takilma öyle seylere hamilesin tadını çıkar

Gevşek bu insanlar ya aksine bebek kistten beslenip eritiyor benimki 5.5cm olmustu içten kanamaliydi ve koltuk altimin bir karış asagisina kadar su toplamıştı ikili test zamani kayboldu gitti bjn şükür
Ck mralm bozldu öle deynce ya pskolojk olark çöktm. Kese olsms ck skr ama dh bbegi göremeyz çk kçk dedi dktr

Hic bozma moralini canım bebegin tutunur sana . bebeem de kist vardı ama bak o bebeğine sarıldı bebeği de ona . moralini yuksek tut bak ne güzel bebegin seninle
Bebegm iyi cok skrde kese olsmş 5+5 dedi ultrasnda. Ama dha bebek gzkmüo cnkü dha ck kçk gözkmz deDi. ynede mral bozklgu işte cnm

Bizde o gunleri gorebilecek miyiz yaaa bende duygulandim simdii
Canim benim yaa yemin ederimki her zaman dualarimdasin bütün isteyenlere dua ediyorm her zaman namazda, tesbih cekerken, yasin okurken her zaman. Insallah olacak bitanem

Bebegm iyi cok skrde kese olsmş 5+5 dedi ultrasnda. Ama dha bebek gzkmüo cnkü dha ck kçk gözkmz deDi. ynede mral bozklgu işte cnm
Canoo duamizi ettik simdi namazdan sonra sana da dua edicem ins...burdaki butun kardeslerime de...sen canini skma...hastanedemisin hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…