Gebe kalamayanlar buraya.....

Bebegm iyi cok skrde kese olsmş 5+5 dedi ultrasnda. Ama dha bebek gzkmüo cnkü dha ck kçk gözkmz deDi. ynede mral bozklgu işte cnm
Canim bosuna uzme kendini pembe kanama bendede oldu, benimkinie de kese kucuk vs birsuru olumsuz sey soylediler ama bak cok sukur Rabbim bagusladi. Sende oyle dusun icin ferah olsun Rabbimin izniyle hicbiseyi yok bebeginin bol bol dua et

Son gittigimde olusum tamamlanmamisti 14unde gideceğim o zaman belli olur inşallah çoktan bellidir tabi de kontrol o zaman :)
E topik var bebegin nub sekline gore cinsiyet tahmin etme olayi ultrasona gore bak bi istersen?gormussundur gerci...

hadi gözün aydın cano tahmini neymiş

Ayy bizde giriyoruz çok güzel şeyler var. Hele o minik zibinlar . bebeği olanlara alıyoruz inşallah ileride kendi bebegimize alırız . özel tasarım galiba o

inşaallah yaa vala öyle güzel bi duygu ki evet canm özel tasarım bayağı ödül falan almış bi kadın. Burda değil bide yurt dışında. Kadın diyo bebek kaç aylık doğdu mu doğacak mı kv hemen atladı doğcak dedi bende çıkarken dedim oh anne benm doğmamış sıpaya don da biçtik gülüyo hemen olsun da ben ona neler yapcam diyo kıyamam :))

Merhaba kizlar. Ilk defa buraya yaziyorum. Adetlerim hep düzensiz 33-45 arasi degisiyor, ve doktorum bana pco'lusun dedi. normal kilodayim ve sadece DHEAS hormonun yüksek. Diger hormonlarim FSH, LH, Globin normal. Yüzümde sivilceler var kucuklukten beri, ve az biraz tüylenme cenemin altinda. 15 gün sogan kürü uyguladim ve hic akintim olmadi. Simdi son 4 gündür aslan pencesi uyguluyorum ve son 2 gün sari renkli akintim var. Bu normal midir? Suan evli degilim ama ileride cocuk sahibi olamam diye cok korkuyorum, geceleri uyuyamiyorum psykolojim bozuldu bu yuzden.

İnşallah o günlerde gelecek

Hangi zibin o?bakiim bende cok hosuma gidiyo simdiden hamilelik bile bakiyorum benimki bakiyo ne sectigime tobe tobeeeee diyo

merhaba arkadaşlar! 14 aylık evliyim 3 aydır eşimle korunmuyoruz fakat henüz hamiş kalamadım eşimle Dr a gidip görünelim dedik! hormon testlerini özel hastahanelerde ne kadara yapıyorlar acaba? Sizce muayene olup dr un tahlil istemesi mi lazım,yoksa bir sıkıntı yok derse ( ki inşallah yoktur ) yaptırmayayım mı?

Canim bosuna uzme kendini pembe kanama bendede oldu, benimkinie de kese kucuk vs birsuru olumsuz sey soylediler ama bak cok sukur Rabbim bagusladi. Sende oyle dusun icin ferah olsun Rabbimin izniyle hicbiseyi yok bebeginin bol bol dua et
Saol canım ya.. leke gbide deilde bnm igne ucu kdr bse gldı bnde suphelndm. Dun sbhtn beri bse yk kist deynce cnm kçtı

Batma ile akıntı normal zaten kimyasal ve dış gebeliği de unut takilma öyle seylere hamilesin tadını çıkar
tamam canım kımyasalı takmıyorrum cunku degrlerm her ıkı gune bır ıkı katına vıkmıs tek keseyı gorene kadar dış gebelık dusuncesı aklıma gelıyo ama ıyı seyler dusunuyorum ıyı olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…