- 18 Haziran 2014
- 1.288
- 808
- 88
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.261
Ben olsam ovilosyon testine güvenmez fizik tedavimi yaptırırdım.kızlar slm
uzun zamandır girmiyordum. ne çok hamile kalan olmuş maşallah çok sevindim umarım devamı gelir :) size bi sorum olacak. dün regl olmam gerekiyordu olmadım. 17 mart da yumurtam çatladı. bu sabah gebelik testi yaptım ama sonuç negatif. biraz önce de ovulasyon testi yaptım silik bi çizgi çıktı. 1 haftadır adet olacakmışım gibi ağrılarım var ama tık yok. onun dışında başka hiçbir belirtim de yok. bugün boynumdaki fıtık nedeniyle fizik tedaviye başlıcam. bazı yerlerde eğer hamilelik varsa fizik tedavinin zararlı olacağı yazıyor. ne yapacağımı şaşırdım. gebelik testinde sonuç negatif ovulasyonda silik 2. çizgi. sizce ovulasyon testi doğru olabilir mi ?
Gunaydinnn canim.. Kafami allak bullak etti bu doktor degistircrm zaten.. Ibsallah sagliksz bi gebelik degildir zira oyle olursa yikilirim..
Inşaallah tatlm sağol bekliyoruz bakalım. Benm de öyle ağrım var ki sağ yumurtalığımda anlatamam dizime kadar vuruyo ağrısı nedendir bilmem. Yumurtlama olsa dicem de regl olcam bikaç güne kadar ne alaka yani. Neden acaba yaa sinir oldum
Merhaba kizlar nasilsinizben hastaneden geliyorm ikili testi yaptirdik kan verdim doktor ense kalinligina felan bakti cok sukur normql dedi sonuclarida aldiktan sonra bakicaz, bebegimi gordum o kadar hareketliydiki doktor cook yaramax dedi hhic yerinde durmuyo dedi, cinsiyet tahmininde de bulundu kesin olmamak sartiyla. Kizlar Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin tattirsin bu duyguyu insallah o kadar duygulandim ki bugün
ben kendim iğne vuramamki ben iğneden korkuyorum :))))Amin ablacımsağolsun kaynın da vala. Kendin vuramadın mı bide iğne yaptırmakla uğraşmasaydın :))
neden haftasonunu bekliyorsun kan ver tekrar bütün sonuçlarla beraber git doktorunagünaydın bayanlar.ben acıle kan verdıkten snra tekrar kan vermedm .uc gun oldu ıste hafta sonu gıdecem dktora nasıpse o zaman değerim iyyidi 200 küsürdu ve bata daha ıkı gun vardı.suan hıc lekelenme yok bın skur sadece akıntı fazlalıstı.birde bat ağrısı gibi arada ağrı gırıyo kasıklarıma kasılıyo sankı o normal mı..Allah korusun dusuk tarzı olsa kanama olur cok skur yok kımyasal olsa gene kanama olur.ama dış gebelık olsa nasıl bellı olur Allah korusun hafta sonu gıdeyımde ıcım rahat etsın ınsallah degerler ıstenıldıgı gıbı yukselmıstırde keseyı gorurum
ALLAH razı olan canım. cok saol bnm içn nasl dua ettyse rabbm sna bin katını versn insallahh evt hastanedym. Doktrm glmdi dha 4te gelck sanırm
dktorum yogunlukten uc hafta snraya randevu verdı bnde yenıden kan verdım degerım dort gunde tam dort kat artmıs bnde o randevuma kadar c.tesı baska dktora goruncem o yuzden canımneden haftasonunu bekliyorsun kan ver tekrar bütün sonuçlarla beraber git doktoruna
ben hamıslıgı oğrenmeden ıkı uc gun once yolda yuyurken sureklı krapm gırıyodu dızlerıme.brde aynı bat agrılrı vardı hemde sıddetlı aha dedım olacam..hatta smdı bıle hala var.sen umudunu yırıtme ben hıc ates olcmedım aklıma gldıkce sabah aksam yemekden snra falan rasgele olcerdım hep aynı cıkardı 36,6 hatta hala her aklıma gldıkce ocerım hala aynı :)@mdk35belkide bebiş tutunmaya çalışıyordur kuzum
Hangi zibin o?bakiim bende cok hosuma gidiyo simdiden hamilelik bile bakiyorum benimki bakiyo ne sectigime tobe tobeeeee diyo
henüz hiçbirşey belli değil.bu durumu kan tahlili ve muayeneler belirliyor ve 1 seferde olmuyıor bu sonuç.1 hafta 10 gün boyunca 2 günde bir kan vererek oluyor.inşaallah değildir ama eğer öyleyse de yıkılmak ne demek.neden acılarımızı paylaşıyoruz burda.yıkılmak yok yıkıldığında ister istemez isyan ediyor insan ben yaşadım.sonra deidm napıyorsun sen sibel ya ne yapıyorsun ne hallere geldin veren Allah alan Allah sana ne oluyor dedim.Sen sükret dua et yine verir. ya sana birşey olsaydı dedim kendime.rabbim canımı bağışladı bana ve sevdiklerime.lütfen doktorlar daha ilk kanda ilk muayenede şöyle şöyle olabilir deselerde hemen koyvermeyin kendinizi.durun bakalım mevlam neylerse güzel eyler.siz buraya kan testlerim yapıldı yazdınız ya ben 6 hafta dolup kese ve kalp atışı duymanızı bekliyorum neden biliyormusunuz.varsa birşey korkusunu ben sizden daha çok yaşıyorum inşaallah diyorum herşey yolunda gider kızlar için.çünkü ben yaşadım.dış gebelik kesinlikle kanda 2 günde bir bakılması çok önemli bekliyosunuz hepiniz hala doktora gidicem diye.1 tüp kanı boşa vereceğinizimi sanıyosunuz.elinizde doneleriniz olsun onlarla gidin süreyi uzatıyorsunuz.çünkü malesef dış gebelik 5 ve 6.haftada anca anlaşılabilen birşey.kanda bhcg değeri düşüyor.muayenlerde kese arıyorlar oluştumu diye bakıyolar yok. e doğal olarak kalp atışı yok anca anlayabiliyorlar.ve tehlike o an başlıyor hemen iğne ile müdahale olması lazım.o yüzden keşke şu kan testlerinizi bir kez daha yaptırsaydınız doktorunuza gidene kadar.ben bu detayları yazıp sizi hiç üzmek istemiyorum ama sizlerin benim çektiğim acıları çekmenizi yemin ederim istemem bırakın sizi zaten seviyorum düşmanımın çekmesini istemem.sorduğunuz zaman veya sizi gayet kan testi yaptırmadan görünce daha bir ürküyorum karışmayayım diyorum ama size birşey olsa ben vicdan azabı çekerim burda ya.doktor dış gebelik ihtimali var diyosa bi açın interneti okuyun.son kez söylüyorum ilk yaptığınız testlerin üzerinden ne kadar geçti hepinizi ayrı ayrı bilemiyorum ama lütfen testleri yaptırın bir an önce.Gunaydinnn canim.. Kafami allak bullak etti bu doktor degistircrm zaten.. Insallah sagliksz bi gebelik degildir zira oyle olursa yikilirim..
ben artık bişey anlamadım zaten ya bu sabahta 36,4 daha gece 1 de çatlatma vurdurdum ne oluyor bu ateşe anlamadım ben :)bnm de dün 36.6 bugün 36.5 telefondaki takvime göre bugün yumurtlama günü bence salı günüydü aslında yumurta zamanında düşüyo sonra geri çıkıyo
21.günbugün 18. gün halen tam iki çizgi olmadı ovulasyon bakalım bekliyorum zaten adet döngüm 35 lunca anca 20. gün falan olur herhalde benmde dimi kızlar
cok dgru yazmıssn abla Allah herkese en saglıklı en hayrlısı versn ben ıste ılk ogrendıgımde 200 kusurdu bes gun gectı gene verdı 800 cıvarı cıktı c.tesı bır daha verecem snra dktor ne derse ol kotu dusunmeyelım ıyı dusunelım ıyı olsn o kaslp atsınıda duyacaz o testlerde cok ıyı cıkıcak cumkemızın ve sızınden hemencık nasıp olcak en saglıklı hayrlı skeılde ınsallahhenüz hiçbirşey belli değil.bu durumu kan tahlili ve muayeneler belirliyor ve 1 seferde olmuyıor bu sonuç.1 hafta 10 gün boyunca 2 günde bir kan vererek oluyor.inşaallah değildir ama eğer öyleyse de yıkılmak ne demek.neden acılarımızı paylaşıyoruz burda.yıkılmak yok yıkıldığında ister istemez isyan ediyor insan ben yaşadım.sonra deidm napıyorsun sen sibel ya ne yapıyorsun ne hallere geldin veren Allah alan Allah sana ne oluyor dedim.Sen sükret dua et yine verir. ya sana birşey olsaydı dedim kendime.rabbim canımı bağışladı bana ve sevdiklerime.lütfen doktorlar daha ilk kanda ilk muayenede şöyle şöyle olabilir deselerde hemen koyvermeyin kendinizi.durun bakalım mevlam neylerse güzel eyler.siz buraya kan testlerim yapıldı yazdınız ya ben 6 hafta dolup kese ve kalp atışı duymanızı bekliyorum neden biliyormusunuz.varsa birşey korkusunu ben sizden daha çok yaşıyorum inşaallah diyorum herşey yolunda gider kızlar için.çünkü ben yaşadım.dış gebelik kesinlikle kanda 2 günde bir bakılması çok önemli bekliyosunuz hepiniz hala doktora gidicem diye.1 tüp kanı boşa vereceğinizimi sanıyosunuz.elinizde doneleriniz olsun onlarla gidin süreyi uzatıyorsunuz.çünkü malesef dış gebelik 5 ve 6.haftada anca anlaşılabilen birşey.kanda bhcg değeri düşüyor.muayenlerde kese arıyorlar oluştumu diye bakıyolar yok. e doğal olarak kalp atışı yok anca anlayabiliyorlar.ve tehlike o an başlıyor hemen iğne ile müdahale olması lazım.o yüzden keşke şu kan testlerinizi bir kez daha yaptırsaydınız doktorunuza gidene kadar.ben bu detayları yazıp sizi hiç üzmek istemiyorum ama sizlerin benim çektiğim acıları çekmenizi yemin ederim istemem bırakın sizi zaten seviyorum düşmanımın çekmesini istemem.sorduğunuz zaman veya sizi gayet kan testi yaptırmadan görünce daha bir ürküyorum karışmayayım diyorum ama size birşey olsa ben vicdan azabı çekerim burda ya.doktor dış gebelik ihtimali var diyosa bi açın interneti okuyun.son kez söylüyorum ilk yaptığınız testlerin üzerinden ne kadar geçti hepinizi ayrı ayrı bilemiyorum ama lütfen testleri yaptırın bir an önce.
inşaallah canım ya bebiş olsun inşaallah bakalım dua ediyorumay inşallah abla Allah hayırlısını versin.. kayıp yumurta da vardır bi hayır
olacağı varsa olur diyorum saldım artık ya verecek olduktan sonra RABBİM verir demekki bzm de imtihanımız buymuşben artık bişey anlamadım zaten ya bu sabahta 36,4 daha gece 1 de çatlatma vurdurdum ne oluyor bu ateşe anlamadım ben :)
hayırlısı inşaallah
yola devam etmeyelim hayırlısıyla bebişler gelsin inşaallah :) kırmızıdan sıkıldım beyaz pak bebeklerimiz olsun nur topu gibi :)Kırmızılar gelene kadar umutsuzluk yok baksana benim 4 gün geçti test negatif ama ateş 36.6da . bebisler yoksa kırmızılar gelsin ki yolumuza devam edelim .
belkide bebiş tutunmaya çalışıyordur kuzum
ben kendim iğne vuramamki ben iğneden korkuyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?