Gebe kalamayanlar buraya.....

olumlu olanlar için biz senin kadar sevindikte şunu anlamadım kesin olmamakla beraber olan cinsiyet tahminini kendinemi sakladın hiç demiyonmu ben böyle yazarsam hepsi merkta kalır diye söyleee çabuk tahmini neymiş :))))

Ya benm de regl olcakmışım gibi ağrılarım var 3 gündür falan ama çok şiddetli ilk defa böyle oldu diyebilirim yani. Wc ye gittim hep kesin oldum diye ama yok çok şükür henüz gelen giden. Bugün de çok ağrıdı yumurtalığım dizime vurdu sonra hafifledi şuan yok ama bacak ağrılarım var anlamadım. Acaba diyorum içtiğim ot mu yaptı

dktorum yogunlukten uc hafta snraya randevu verdı bnde yenıden kan verdım degerım dort gunde tam dort kat artmıs bnde o randevuma kadar c.tesı baska dktora goruncem o yuzden canım
aferin kız sana geçmişten başlayınca sende vermedin sandım.o sonuçlarınla doktora gidersin işte ne güzel.ohhhh çok sevindimmmmm :) hadi hayırlısı bakalım :)

kızlar benim 11 gündür ara kanamam var doktora gidicem. adetimin üçüncü gününü bekliyorum hormon testi için. adetliyken alttan muayene ediliyomu? yada sadece karından baktırsam yeterli olur mu sizce???

Zor vala canm haklısın malesef tatlım yeterli olmuyo batından bakılınca tam emin olamıyo doktorlar
Sağol canim. Inşallah sıkıntı cikmaz. bebis beklerken bide bu ara kanama stresi çıktı hormonlara da baktiririm en azından. inşallah hamilelige engel değildir bu ara kanama

eylulde 3 sene evliyiz hapi birakali baya oldu ama daha bebisimiz yok her ay hayal kirikligina ugruyorum boyle giderse doktora gidecez olmamasinin bir sebebi olmali herkesciklerde sorup duruyor bana kalirsa zamanla olur diye dusunuyorum ama esim cok kafasina takiyor

Sağol canim. Inşallah sıkıntı cikmaz. bebis beklerken bide bu ara kanama stresi çıktı hormonlara da baktiririm en azından. inşallah hamilelige engel değildir bu ara kanama

Inşaallah tatlm. Stres yapma yoksa artarak devam eder allah korusun. Bellki mevsim geçişindendir böyle dönemlerde oluyo değişkenlikler umarım sorun yoktur

'uni
Insallah insallah Insallah

Arkadaşlar doktororum ameliyat dedi ama ben başka bi doktoradaha gitmek istiyorum tavsiye edebileceğiniz bi doktor varmı. Çikolata kistim Var

olumlu olanlar için biz senin kadar sevindikte şunu anlamadım kesin olmamakla beraber olan cinsiyet tahminini kendinemi sakladın hiç demiyonmu ben böyle yazarsam hepsi merkta kalır diye söyleee çabuk tahmini neymiş :))))
Canim yazmistim erkek dedi cinsiyetini teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…