- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.281
olumlu olanlar için biz senin kadar sevindikte şunu anlamadım kesin olmamakla beraber olan cinsiyet tahminini kendinemi sakladınMerhaba kizlar nasilsinizben hastaneden geliyorm ikili testi yaptirdik kan verdim doktor ense kalinligina felan bakti cok sukur normql dedi sonuclarida aldiktan sonra bakicaz, bebegimi gordum o kadar hareketliydiki doktor cook yaramax dedi hhic yerinde durmuyo dedi, cinsiyet tahmininde de bulundu kesin olmamak sartiyla. Kizlar Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin tattirsin bu duyguyu insallah o kadar duygulandim ki bugün
ben hamıslıgı oğrenmeden ıkı uc gun once yolda yuyurken sureklı krapm gırıyodu dızlerıme.brde aynı bat agrılrı vardı hemde sıddetlı aha dedım olacam..hatta smdı bıle hala var.sen umudunu yırıtme ben hıc ates olcmedım aklıma gldıkce sabah aksam yemekden snra falan rasgele olcerdım hep aynı cıkardı 36,6 hatta hala her aklıma gldıkce ocerım hala aynı :)@mdk35
değerlerin kaç kaçtamam canım kımyasalı takmıyorrum cunku degrlerm her ıkı gune bır ıkı katına vıkmıs tek keseyı gorene kadar dış gebelık dusuncesı aklıma gelıyo ama ıyı seyler dusunuyorum ıyı olsun :))
aferin kız sana geçmişten başlayınca sende vermedin sandım.o sonuçlarınla doktora gidersin işte ne güzel.ohhhh çok sevindimmmmm :) hadi hayırlısı bakalım :)dktorum yogunlukten uc hafta snraya randevu verdı bnde yenıden kan verdım degerım dort gunde tam dort kat artmıs bnde o randevuma kadar c.tesı baska dktora goruncem o yuzden canım
olumlu olanlar için biz senin kadar sevindikte şunu anlamadım kesin olmamakla beraber olan cinsiyet tahminini kendinemi sakladınhiç demiyonmu ben böyle yazarsam hepsi merkta kalır diye söyleee çabuk tahmini neymiş :))))
kızlar benim 11 gündür ara kanamam var doktora gidicem. adetimin üçüncü gününü bekliyorum hormon testi için. adetliyken alttan muayene ediliyomu? yada sadece karından baktırsam yeterli olur mu sizce???
canım peki karından muayene yeterli olmuyo dimiEdiliyo canm ben olmuştum
canım peki karından muayene yeterli olmuyo dimialttan ben çok zorlanıyorum yaa offf kadın olmak ne zor
Sağol canim. Inşallah sıkıntı cikmaz. bebis beklerken bide bu ara kanama stresi çıktıZor vala canm haklısınmalesef tatlım yeterli olmuyo batından bakılınca tam emin olamıyo doktorlar
yola devam etmeyelim hayırlısıyla bebişler gelsin inşaallah :) kırmızıdan sıkıldım beyaz pak bebeklerimiz olsun nur topu gibi :)
Sağol canim. Inşallah sıkıntı cikmaz. bebis beklerken bide bu ara kanama stresi çıktıhormonlara da baktiririm en azından. inşallah hamilelige engel değildir bu ara kanama
'uniBenim kuzenmde vardı kist onun komple yumurtalklarını aldılar. Cikolata değildi başka bi seydi adı ama hatırlayamadım. Tüp bebek tedavisi gördü. Embriyo dondurdular.Şimdi maşallah 2 aylık bebeği var. İnşallah hayırlı haberler alırsın sen de kısa zamanda. Rabbim hayırlısını versin.
Insallah insallah InsallahBenim kuzenmde vardı kist onun komple yumurtalklarını aldılar. Cikolata değildi başka bi seydi adı ama hatırlayamadım. Tüp bebek tedavisi gördü. Embriyo dondurdular.Şimdi maşallah 2 aylık bebeği var. İnşallah hayırlı haberler alırsın sen de kısa zamanda. Rabbim hayırlısını versin.
Canim yazmistim erkek dedi cinsiyetini teyzesiolumlu olanlar için biz senin kadar sevindikte şunu anlamadım kesin olmamakla beraber olan cinsiyet tahminini kendinemi sakladınhiç demiyonmu ben böyle yazarsam hepsi merkta kalır diye söyleee çabuk tahmini neymiş :))))
Sagol bitanem yaa. Cinsiyete erkek dedi ama sen yine hemen baslama kiyafet almaya ne olur ne olmaz dedihayırlı olsun canım gözün aydın cnsiyete ne dedi peki :)))
insallah canim cok tesekkur ederim cevapların icin :)Inşaallah tatlm. Stres yapma yoksa artarak devam eder allah korusun. Bellki mevsim geçişindendir böyle dönemlerde oluyo değişkenlikler umarım sorun yoktur
Aynen canim bebek istiyoruz ya bilinc altina yerlesmis o yuzden goruyoruz hep bebekle ilgili ruyalari. Hayr olsun insallah
insallah canim cok tesekkur ederim cevapların icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?