- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.301
hımm yani adet zamanından 14 gün önce diyorsun canım21.gün
sağol canım bakalım inşallah yumurtlarım ve bebiş gelir:)35-14ten 21 oluyo muhtemelen 21.gun yumurtlarsin 20.gyn belirti olur heralde...
Allah yardım etsin canım acil şifalar dilerim Rabbimden üzülme canını sıkma sendeÇıktık canm damar tıkanıklığı çıktıanjiyo veya ameliyat dediler. Kendi doktoruna götürcez bakalım o ne dicek ne kadar süremiz var ameliyat için
ve aleykümselam arkadaşım . neye göre çekti flim i isteğine göre mi ultrasonda belli olmuyormuydu bu durum bide tüpün kapalı olması sadece rahim fliminde mi görülürselamunaleykum arkadaşlar bugun rahim filmi çektim ve bir tüpüm kapalımızıaynı durumda olan varmı
Allah yardım etsin canım acil şifalar dilerim Rabbimden üzülme canını sıkma sende
ben 6 ay önce ciddi anlamda tedaviye başladım Alanında uzman doktoru secerek(inş.) Yumurtalık, rahim temizdi elh.3 yada6 ay tedavimiz bekleme süresine Aldı ve o sürede de olmazsa rahim filmi istedi 4 ay sonra bugun filmi anesteziniz çektim bir tüp acık değilmiş , yok bu film olmadan anlaşılmıyor . doktorum bu tüpün diğer tüpü de etkileyebileceğini söyledive aleykümselam arkadaşım . neye göre çekti flim i isteğine göre mi ultrasonda belli olmuyormuydu bu durum bide tüpün kapalı olması sadece rahim fliminde mi görülür
Canim benim yaa yemin ederimki her zaman dualarimdasin bütün isteyenlere dua ediyorm her zaman namazda, tesbih cekerken, yasin okurken her zaman. Insallah olacak bitanem
E topik var bebegin nub sekline gore cinsiyet tahmin etme olayi ultrasona gore bak bi istersen?gormussundur gerci...
canım rabbim ne dilerse ne isterse o olur en kısa zamanda sağlıkla bebişlerin gelir elbet sadece dua et Rabbim yanında olsunben 6 ay önce ciddi anlamda tedaviye başladım Alanında uzman doktoru secerek(inş.) Yumurtalık, rahim temizdi elh.3 yada6 ay tedavimiz bekleme süresine Aldı ve o sürede de olmazsa rahim filmi istedi 4 ay sonra bugun filmi anesteziniz çektim bir tüp acık değilmiş , yok bu film olmadan anlaşılmıyor . doktorum bu tüpün diğer tüpü de etkileyebileceğini söyledibir dahaki adetimde tedaviye başlayacak olmazsa ameliyat Gözlerim doldu o an ben bu kadarını hiç düşünmemiştim...
Allahım ona inanan güvenenlein yanıdadır şifa olsun inşaAllahAmin kuzum sağol allah razı olsun şimdilik moraller iyi ama pazartesi belli olcak ne yapılacağı bakalım allahım hayırlara çıkarsın
âmin Allah Ro . siz tedavinin hangi aşamasındasınız?canım rabbim ne dilerse ne isterse o olur en kısa zamanda sağlıkla bebişlerin gelir elbet sadece dua et Rabbim yanında olsun
canım ben iki ay denedim şuan 3. ayım o yüzden birşey yok daha gebeliğe engel durum yok dedi şimdilik bakalım olursa Allahtan olmazsada bekleyip deneyip bir yıl öyle devam ederim diyorumâmin Allah Ro . siz tedavinin hangi aşamasındasınız?
anladım Allah kolaylaştırsın hayırlısıyla benim 1 yıl 2 ay olducanım ben iki ay denedim şuan 3. ayım o yüzden birşey yok daha gebeliğe engel durum yok dedi şimdilik bakalım olursa Allahtan olmazsada bekleyip deneyip bir yıl öyle devam ederim diyorum
soğan kürü tüpleri aciyomus dene istersenselamunaleykum arkadaşlar bugun rahim filmi çektim ve bir tüpüm kapalımızıaynı durumda olan varmı
bilmiyorum ki miyim ve kisti olanlar için yazıyor nette .soğan kürü tüpleri aciyomus dene istersen
amin canım seninde inşaAllahanladım Allah kolaylaştırsın hayırlısıyla benim 1 yıl 2 ay oldu
Cinsiyete dedi mi birsey?bende ultrason sonuçlarına bakıp duruyorum :)
olur mu hic kac defa duydum ben sonuçta tüpleri kapatan enfeksiyon. enfeksiyona da cok iyi geliyo diye kac defa söyledi Saraçoğlu. birde maydonoz ve süt buharı var onun topigi de vardi hatta. onu da araştır istersen. benim bi arkadaşım 3 yil boyunca adet görmediği halde hamile kaldi :) rabbimin mucizeleri bitmiyo. bende ara kanamayla uğraşıyorum bakalım bende ne cikacakbilmiyorum ki miyim ve kisti olanlar için yazıyor nette .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?