Gebe kalamayanlar buraya.....

amin cumlemize inşallah. maydonoz süt buharıni da arastir netten. kapali tüpleri eskiden o yöntemle aciyolarmis
bir tanıdık bu Yöntem Yüzünden rahmini Yaktı bir daha çocuk sahibi olamadı. ben işi ehline bıraktım doktoruma güveniyorum Allah ın izniyle ve İbrahim hocaya da . ama herkesin ayrı . gebelikle ilgili bir Sürü Kür var dikkatli secmek gerek.

Kuzumm hayırlı olsun cinsiyet ne çabuk belli oldu kac ayliksin ilk uye oldugum zaman konuşmuştuk seninle sanki daha dun gibiydi ya sok oldum erkek deyince :)
Canim 12.ci haftaya girdim 3.cu aya yani, doktor yanilma payim olabilirde dedi ama erkek dedi usg ye bakip, darisi basina insallah tatlim

Adetim gecikti ama test negatif aslında belki böylesi daha iyi. Antibiyotik kullanıyorum dişimde çok ağrıyor canım çok sıkkınnn

E ne seçcem diyeydin benm baktığım beşik tatlım zıbını @yaren92 bakmış
Beşik evet bayagi pahali...bende ilk olarak abartili bisey dusunmiyorum beskte...sonucta bi kac ay sonra ayaklanicak o zaman tam iyi bisey alirim...ama kiyafetleri gorunce icim gidiyo yaaa hediye alirken bile en farkli tatli olanini aliyorum...hele ki kizlara neler var neler?saclarina toka da takicam....eccucuk saci bile olsa tepeden takacam tokayi Allahiiiim yirum totosunu:)))

Bende bugun bebek arabalari felan baktim o kadar guzel seyler varki

Bende bugun bebek arabalari felan baktim o kadar guzel seyler varki
Bebek arabasi da bana agir geliyo yaa!...araba koltugu alirim...esimin arabasi var her yere arabayla gideriz nasil olsa tek basima olursam diye de agir bisey almak istemiyorum goruyorum boyle tekerlrkleri agir buyuk boyle anneye eziyet yaaa!...

Bebek arabasi da bana agir geliyo yaa!...araba koltugu alirim...esimin arabasi var her yere arabayla gideriz nasil olsa tek basima olursam diye de agir bisey almak istemiyorum goruyorum boyle tekerlrkleri agir buyuk boyle anneye eziyet yaaa!...
Hamis sensin ben arabayi koltugu besgi herseyi hazirladim

Canim benim esimin arabasi yok maalesef ama arabasizda kalmaz yani hic ben araba olmadan yapamam kucağıma alamam her yerde esimin arabasi olsa bile o olmadigi zamanlar mecbur ben cikarcam o zaman hep kucakta olmaz zaten asansorle asagi indiriyorm hic agirlik felan yapmaz inşallah

@zumrutanka ablaaaam oyyy igneden mi korkuyomus aynen bende boyle agri kesici yapacaklari zaman nerdeyse elini tutacam yalvaracam yapma diyeee...heleki her ay hormon tahlili icin aldirdigim kan sonrasini dusunemiyorum degerim artmis mi artmamis mi 2 gunde 1 oyyy oy benim tenim hassas hemen de morariyo zaten

Bu sinir apartman da asansor yok iste....iyyyy yine aklima geliyo ins dogum baska evde nasp olur..ayy annesi alip onu silivri sahilinde gezicekmisss:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…