- 11 Ekim 2014
- 249
- 175
- 73
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.321
amin cumlemize inşallah. maydonoz süt buharıni da arastir netten. kapali tüpleri eskiden o yöntemle aciyolarmisâmin Allah şifa versin. ben aramayı düşünüyorum bu hafta sonu inş.
Bakmadım kuzum yanılıyor insan az daha sabredelim de kesin olsun
bir tanıdık bu Yöntem Yüzünden rahmini Yaktı bir daha çocuk sahibi olamadı. ben işi ehline bıraktım doktoruma güveniyorum Allah ın izniyle ve İbrahim hocaya da . ama herkesin ayrı . gebelikle ilgili bir Sürü Kür var dikkatli secmek gerek.amin cumlemize inşallah. maydonoz süt buharıni da arastir netten. kapali tüpleri eskiden o yöntemle aciyolarmis
Canim 12.ci haftaya girdim 3.cu aya yani, doktor yanilma payim olabilirde dedi ama erkek dedi usg ye bakip, darisi basina insallah tatlimKuzumm hayırlı olsun cinsiyet ne çabuk belli oldu kac ayliksin ilk uye oldugum zaman konuşmuştuk seninle sanki daha dun gibiydi ya sok oldum erkek deyince :)
Allah senden de razi olsun canim...ne demek biz duamizi ederiz takdir Allah in...sonuc ne dedi doktor simdi?ALLAH razı olan canım. cok saol bnm içn nasl dua ettyse rabbm sna bin katını versn insallahh evt hastanedym. Doktrm glmdi dha 4te gelck sanırm
Beşik evet bayagi pahali...bende ilk olarak abartili bisey dusunmiyorum beskte...sonucta bi kac ay sonra ayaklanicak o zaman tam iyi bisey alirim...ama kiyafetleri gorunce icim gidiyo yaaa hediye alirken bile en farkli tatli olanini aliyorum...hele ki kizlara neler var neler?saclarina toka da takicam....eccucuk saci bile olsa tepeden takacam tokayi Allahiiiim yirum totosunu:)))
Bende bugun bebek arabalari felan baktim o kadar guzel seyler varkiBeşik evet bayagi pahali...bende ilk olarak abartili bisey dusunmiyorum beskte...sonucta bi kac ay sonra ayaklanicak o zaman tam iyi bisey alirim...ama kiyafetleri gorunce icim gidiyo yaaa hediye alirken bile en farkli tatli olanini aliyorum...hele ki kizlara neler var neler?saclarina toka da takicam....eccucuk saci bile olsa tepeden takacam tokayi Allahiiiim yirum totosunu:)))
Kiz gibi geliyo bana?amaaaan saglikli olsun daaa...Rabbim tum hamislerimizin kucagina saglikli sekilde almayi nasip etson yavrularini...Bakmadım kuzum yanılıyor insan az daha sabredelim de kesin olsun
Bebek arabasi da bana agir geliyo yaa!...araba koltugu alirim...esimin arabasi var her yere arabayla gideriz nasil olsa tek basima olursam diye de agir bisey almak istemiyorum goruyorum boyle tekerlrkleri agir buyuk boyle anneye eziyet yaaa!...Bende bugun bebek arabalari felan baktim o kadar guzel seyler varki
Canim 12.ci haftaya girdim 3.cu aya yani, doktor yanilma payim olabilirde dedi ama erkek dedi usg ye bakip, darisi basina insallah tatlim
Şimdi senden vaz mi gecmeli masal olup yola devammi etmeli.....yalin diyosuuun???ah neydi beee lise zamanimda!...Bende bugun bebek arabalari felan baktim o kadar guzel seyler varki
Hamis sensin ben arabayi koltugu besgi herseyi hazirladimBebek arabasi da bana agir geliyo yaa!...araba koltugu alirim...esimin arabasi var her yere arabayla gideriz nasil olsa tek basima olursam diye de agir bisey almak istemiyorum goruyorum boyle tekerlrkleri agir buyuk boyle anneye eziyet yaaa!...
Canim benim esimin arabasi yok maalesef ama arabasizda kalmaz yani hicBebek arabasi da bana agir geliyo yaa!...araba koltugu alirim...esimin arabasi var her yere arabayla gideriz nasil olsa tek basima olursam diye de agir bisey almak istemiyorum goruyorum boyle tekerlrkleri agir buyuk boyle anneye eziyet yaaa!...
Benim de unv zamanimda benle esimin sarkisi, az once bana sarilip soyledi bende oyle profilime yazdimŞimdi senden vaz mi gecmeli masal olup yola devammi etmeli.....yalin diyosuuun???ah neydi beee lise zamanimda!...
Aynen tatlim en onemlisi hayirli ve sagliklisi tabikiAmin cnm bnm saglikli olsunda hayirlisiyla kucagina al inşallah
Bu sinir apartman da asansor yok iste....iyyyy yine aklima geliyo ins dogum baska evde nasp olur..ayy annesi alip onu silivri sahilinde gezicekmisss:)))Canim benim esimin arabasi yok maalesef ama arabasizda kalmaz yani hicben araba olmadan yapamam kucağıma alamam her yerde esimin arabasi olsa bile o olmadigi zamanlar mecbur ben cikarcam o zaman hep kucakta olmaz zaten asansorle asagi indiriyorm hic agirlik felan yapmaz inşallah
Bende de esimle bengu yarali...yanindan ayrildigim zaman hep bu sarki denk gelirdi arabadan inmeden radyo da tevafuk:))uzulurduk...Benim de unv zamanimda benle esimin sarkisi, az once bana sarilip soyledi bende oyle profilime yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?