- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.341
Ayy kizz sorma Allahmin izniyle insallah hep cikip gezicez sahilde yavrumla tabi esimin tayini yine cikmazsaBu sinir apartman da asansor yok iste....iyyyy yine aklima geliyo ins dogum baska evde nasp olur..ayy annesi alip onu silivri sahilinde gezicekmisss:)))
Oyy kiyamam canim benim yaa :)) ask boyle bisey isteBende de esimle bengu yarali...yanindan ayrildigim zaman hep bu sarki denk gelirdi arabadan inmeden radyo da tevafuk:))uzulurduk...
Hayrlisi olsun canim nerde daha rahat huzurlu olacaksan orda olursun insallah...Ayy kizz sorma Allahmin izniyle insallah hep cikip gezicez sahilde yavrumla tabi esimin tayini yine cikmazsa
Insallah tatlim yaaHayrlisi olsun canim nerde daha rahat huzurlu olacaksan orda olursun insallah...
Evin son islerini hallediyorum sonra yoruluyorum :-/ bi de net düzgün çekmiyor arayacam vodafonu yaNerdesin kıız :))
Ben onu ahirette de yanimda istiyorum Rabbime dicem ki ben ondan raziyim...o da raziysa bende onu bana bagisla dicemOyy kiyamam canim benim yaa :)) ask boyle bisey iste
Ahh ablacim oylesine bi yazmissin ki... Kalakaldim oylece.. Cok haklisin.. Yarn gtcem kan icin.. Insallah korktugum basina gelmez zira zor bi durum.. Rabbim sikintili gogsumu sen ferahlat..henüz hiçbirşey belli değil.bu durumu kan tahlili ve muayeneler belirliyor ve 1 seferde olmuyıor bu sonuç.1 hafta 10 gün boyunca 2 günde bir kan vererek oluyor.inşaallah değildir ama eğer öyleyse de yıkılmak ne demek.neden acılarımızı paylaşıyoruz burda.yıkılmak yok yıkıldığında ister istemez isyan ediyor insan ben yaşadım.sonra deidm napıyorsun sen sibel ya ne yapıyorsun ne hallere geldin veren Allah alan Allah sana ne oluyor dedim.Sen sükret dua et yine verir. ya sana birşey olsaydı dedim kendime.rabbim canımı bağışladı bana ve sevdiklerime.lütfen doktorlar daha ilk kanda ilk muayenede şöyle şöyle olabilir deselerde hemen koyvermeyin kendinizi.durun bakalım mevlam neylerse güzel eyler.siz buraya kan testlerim yapıldı yazdınız ya ben 6 hafta dolup kese ve kalp atışı duymanızı bekliyorum neden biliyormusunuz.varsa birşey korkusunu ben sizden daha çok yaşıyorum inşaallah diyorum herşey yolunda gider kızlar için.çünkü ben yaşadım.dış gebelik kesinlikle kanda 2 günde bir bakılması çok önemli bekliyosunuz hepiniz hala doktora gidicem diye.1 tüp kanı boşa vereceğinizimi sanıyosunuz.elinizde doneleriniz olsun onlarla gidin süreyi uzatıyorsunuz.çünkü malesef dış gebelik 5 ve 6.haftada anca anlaşılabilen birşey.kanda bhcg değeri düşüyor.muayenlerde kese arıyorlar oluştumu diye bakıyolar yok. e doğal olarak kalp atışı yok anca anlayabiliyorlar.ve tehlike o an başlıyor hemen iğne ile müdahale olması lazım.o yüzden keşke şu kan testlerinizi bir kez daha yaptırsaydınız doktorunuza gidene kadar.ben bu detayları yazıp sizi hiç üzmek istemiyorum ama sizlerin benim çektiğim acıları çekmenizi yemin ederim istemem bırakın sizi zaten seviyorum düşmanımın çekmesini istemem.sorduğunuz zaman veya sizi gayet kan testi yaptırmadan görünce daha bir ürküyorum karışmayayım diyorum ama size birşey olsa ben vicdan azabı çekerim burda ya.doktor dış gebelik ihtimali var diyosa bi açın interneti okuyun.son kez söylüyorum ilk yaptığınız testlerin üzerinden ne kadar geçti hepinizi ayrı ayrı bilemiyorum ama lütfen testleri yaptırın bir an önce.
Haftaya gtcem doktora yarnda tekrar kan vercem insallahh rabbim onu nasip etmstr... Insallh..inşallah değildir canım sıkma canını dua et bol bol haftaya başka bir doktora git geç kalmadan
Ayy canim Rabbim askinizi daim kilsin her iki dunyada daBen onu ahirette de yanimda istiyorum Rabbime dicem ki ben ondan raziyim...o da raziysa bende onu bana bagisla dicem
Beşik evet bayagi pahali...bende ilk olarak abartili bisey dusunmiyorum beskte...sonucta bi kac ay sonra ayaklanicak o zaman tam iyi bisey alirim...ama kiyafetleri gorunce icim gidiyo yaaa hediye alirken bile en farkli tatli olanini aliyorum...hele ki kizlara neler var neler?saclarina toka da takicam....eccucuk saci bile olsa tepeden takacam tokayi Allahiiiim yirum totosunu:)))
Bebek arabasi da bana agir geliyo yaa!...araba koltugu alirim...esimin arabasi var her yere arabayla gideriz nasil olsa tek basima olursam diye de agir bisey almak istemiyorum goruyorum boyle tekerlrkleri agir buyuk boyle anneye eziyet yaaa!...
Evin son islerini hallediyorum sonra yoruluyorum :-/ bi de net düzgün çekmiyor arayacam vodafonu ya
Kızlarrrr
Konusmada sıkıntı yok da nette sorun var ya merkezdeyiz be hala sonucta neden cekmez anlamamBenmde hat vodafone ablamda çekmiyo mesela nefret ediyorum o zaman hayattanYa oraya gidicem ama buraya giremicem yada buraya giremeyip oraya gidicem
Net mi cekmiyo tatlim?Konusmada sıkıntı yok da nette sorun var ya merkezdeyiz be hala sonucta neden cekmez anlamam
Konusmada sıkıntı yok da nette sorun var ya merkezdeyiz be hala sonucta neden cekmez anlamam
Amin canim...evet bi hayir vardir ben istemedim aylardan beri 2 farklibdoktor istiyodu cekinmemi bende korkudan cektiremiyodum..en sonunda burda kizlar bana cesaret verdi cektirdim...cok sukur atlattim onuda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?