Gebe kalamayanlar buraya.....

Bu sinir apartman da asansor yok iste....iyyyy yine aklima geliyo ins dogum baska evde nasp olur..ayy annesi alip onu silivri sahilinde gezicekmisss:)))
Ayy kizz sorma Allahmin izniyle insallah hep cikip gezicez sahilde yavrumla tabi esimin tayini yine cikmazsa

Ahh ablacim oylesine bi yazmissin ki... Kalakaldim oylece.. Cok haklisin.. Yarn gtcem kan icin.. Insallah korktugum basina gelmez zira zor bi durum.. Rabbim sikintili gogsumu sen ferahlat..

Canm benm baktığımı bi görsen anlarsın 6 yaşına kadar kullanılan bi beşik ve şekilden şekle giriyo ev gibi çatı yapmışlar çıtalardan ama tepesi boş sadece çıtalardan oluşuyo. Bide 2 parçadan oluşuyo beşiği bi parçasını 4 aylık olana kadar kullanıyosun sonrasında uzun parçasına ekliyosun kocaman bi beşik oluyo. Ilkokul çağına geldiğinde de beşiği çıtaların içinden çıkarıp sadece yatağı koyuyosun o zamanda alçak bi ranza oluyo :)) çok amaçlı yani sence ben hiç numarası olmayan detayı olmayan bişey alır mıyım

Bebek arabasi da bana agir geliyo yaa!...araba koltugu alirim...esimin arabasi var her yere arabayla gideriz nasil olsa tek basima olursam diye de agir bisey almak istemiyorum goruyorum boyle tekerlrkleri agir buyuk boyle anneye eziyet yaaa!...

Ayy inanki bende öyle düşünüyorum hem ne eziyet. Ama biz ona da baktık çook güzeller yaa kız töbeler olsun çook pahalı bebekle alakalı herşey 750 tl diyo ona da ama pusetli ve araba koltuğu falan da olabilen varya kocaman yani benim hiçbir şekilde itekleyemiceğim bi araba

Benmde hat vodafone ablamda çekmiyo mesela nefret ediyorum o zaman hayattan Ya oraya gidicem ama buraya giremicem yada buraya giremeyip oraya gidicem
Konusmada sıkıntı yok da nette sorun var ya merkezdeyiz be hala sonucta neden cekmez anlamam

S.A kızlar ben bugün hormon testi yaptırdım ilk kez TSH değerim yüksek çıkmış sizce gebeliğe engelmidir bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen çok endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…