- 12 Mart 2015
- 154
- 96
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.361
hayırlı akşamlar kızlarr.... adet olamıyorum pcos um var o yüzden ama tarlusal da sogansuyu hayıt tohumu hiç bi işe yaramadı bi önerisi olan var mı? yaklaşık yine 2,5 aydır adet olamıyorum ve bu durumda gebe kalmamı bi hayli zorlaştırdığının da farkındayımm
Amin insallah cumlemizin tatlim. .Ayy canim Rabbim askinizi daim kilsin her iki dunyada da
Aaa nasil seymis o?cocugun ceyizlik yatagina da cevirsinler maksat hasil olsun bari tam anlamiyla:)))Ayy inanki bende öyle düşünüyorum hem ne eziyet. Ama biz ona da baktık çook güzeller yaa kız töbeler olsun çook pahalı bebekle alakalı herşey 750 tl diyo ona da ama pusetli ve araba koltuğu falan da olabilen varya kocaman yani benim hiçbir şekilde itekleyemiceğim bi araba
Yook ya zor degildide ben zorlastirdim korktugum icin...ama agrim olmadi azicik sizi oldu o kadar.Iyi iyi çok sevindim canım peki nasıl geçti? Genelde çok zor diyorlar da
hayırlı akşamlar kızlarr.... adet olamıyorum pcos um var o yüzden ama tarlusal da sogansuyu hayıt tohumu hiç bi işe yaramadı bi önerisi olan var mı? yaklaşık yine 2,5 aydır adet olamıyorum ve bu durumda gebe kalmamı bi hayli zorlaştırdığının da farkındayımm
canım gittim ya pcos un var dedi rahim filmi çektir dedi adet olamıyorum ki film çektiryim 11 yaşımdan beri 1 defa aydan aya oldugumu bilmem hep 2-3 ayda bir oluyorum 8 sene dogum kontrol hapı kullandım ama nafile.... doktor adet söktürücü veriyor yaptığı bişe yokSanada hayırlı akşamlar peki hormonlar da sıkıntı var mı senin? Doktora gittin mi? Allah hayırlı şifalar göndersin bacım
Aaa nasil seymis o?cocugun ceyizlik yatagina da cevirsinler maksat hasil olsun bari tam anlamiyla:)))
Yook ya zor degildide ben zorlastirdim korktugum icin...ama agrim olmadi azicik sizi oldu o kadar.
yok canım ya söktürmüyo 1 defa söktürdü oda ilaç bitti 15 gün sonraa..... oda 3-4 ay önce kullandımNeee tarlusal söktürmedi mi seniii
Bekliiyom kiz bakiim belki bende niyeti bozar alirim o zamanlardaAy dur göstericem dayanamadım
canım gittim ya pcos un var dedi rahim filmi çektir dedi adet olamıyorum ki film çektiryim 11 yaşımdan beri 1 defa aydan aya oldugumu bilmem hep 2-3 ayda bir oluyorum 8 sene dogum kontrol hapı kullandım ama nafile.... doktor adet söktürücü veriyor yaptığı bişe yok
Evet cok sukur sen naptin yeniden mi klmen?Hımm anladım canım sevindim atlattın çok şükür. :)
yaramıyor canımm stres te yapmıyorum üzerine düşmeyin diyorum ama olacak gibi degil...Adet söktürücü İşe yaramıyor mu? ?
Evet cok sukur sen naptin yeniden mi klmen?
yaramıyor canımm stres te yapmıyorum üzerine düşmeyin diyorum ama olacak gibi degil...
Hayirlisi olsun o zaman sende benim gibi akisina biraktim...Yok ben bu ay hiç bişey kullanmadım akışına bıraktım eğer adet olursam doktora gidecem canım
canım hormonlar deli gibi çalışyo hiç birinde sıkıntı yok evlenince düzelir dedi herkes ama yalanmış kandırmışlar beni.....Halla halla şaşırdım vallahi allah yardımcın olsun adet düzensizliği çok kötü bişey. Ciddi bi tedavi olman lazım canım
yok canım ya söktürmüyo 1 defa söktürdü oda ilaç bitti 15 gün sonraa..... oda 3-4 ay önce kullandım
Hayirlisi olsun o zaman sende benim gibi akisina biraktim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?