- 12 Mart 2015
- 154
- 96
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.381
rahim filminden sonra iyice bi tarama yapacak ama safhasını söylemedi... gebe kalabilirsin yani çokta engel degil dediÇok mu ileri safhada senin kistler bende de pko var da ondan soruyorum
rahim filminden sonra iyice bi tarama yapacak ama safhasını söylemedi... gebe kalabilirsin yani çokta engel degil dedi
canım hormonlar deli gibi çalışyo hiç birinde sıkıntı yok evlenince düzelir dedi herkes ama yalanmış kandırmışlar beni.....
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah....Ya gene kalınıyo pko da ama uzun zaman alıyo malesef
Hayırlısı artık valla söylencek bişe de yok şu adetime bi çözüm bulsam......İşte her insanda farklı oluyor evlendikten sonra. mesela benim adetler bekarken düzenliiydi evlendim çorba oldu gittti. Belli olmuyor yani canım
bi önerin var mı adet söktürmek için?Ya gene kalınıyo pko da ama uzun zaman alıyo malesef
Yazıyorum kimseler görmüyorSöyle canm :))
Hayırlısı artık valla söylencek bişe de yok şu adetime bi çözüm bulsam......[
İnşallah hayırlı bi sonuca erişirsin
bi önerin var mı adet söktürmek için?
Bekliiyom kiz bakiim belki bende niyeti bozar alirim o zamanlarda
Vala tatlm ben çok şükür her ay regl oluyorum bekarken olamıyodum hatta bi kere liseye gittiğim dönemde 6 ay olmadım sonra düzeldi 4-5 yıl önce de soğan suyu içiyodum gayet güzel getiriyodu benimkini
bnde sogan suyunu bayagı bi zamandır içiyorum ama şimdilek bi faydasını göremedim inşallah görürüm bnde de işe yrar..Vala tatlm ben çok şükür her ay regl oluyorum bekarken olamıyodum hatta bi kere liseye gittiğim dönemde 6 ay olmadım sonra düzeldi 4-5 yıl önce de soğan suyu içiyodum gayet güzel getiriyodu benimkini
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah....
canım hep aç karna yemekten 15 dk önce içerim kullanmamda bi sıkıntı yok ama nasiptir inşallah faydasını görürüm....Bencede bi soğan suyunu düzenli iç bakalım sanada şifa olur inşallah çok faydalı çünkü
ayy üzülme nolur hayırlısı dualarına beni de bizide kat hep inşallah....Amin canım benim sıkma canını inşaallah düzelir reglin de yaa üzüldüm
bnde sogan suyunu bayagı bi zamandır içiyorum ama şimdilek bi faydasını göremedim inşallah görürüm bnde de işe yrar..
ayy üzülme nolur hayırlısı dualarına beni de bizide kat hep inşallah....
canım hep aç karna yemekten 15 dk önce içerim kullanmamda bi sıkıntı yok ama nasiptir inşallah faydasını görürüm....
çok teşekkür ederim canımm Allah razı olsun.. neyse ben gidiyim artık hayırlı geceler bol sohbetlerr.....Inşaallah tatlm yeterki inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?