Gebe kalamayanlar buraya.....

Allah senden de razi olsun canim...ne demek biz duamizi ederiz takdir Allah in...sonuc ne dedi doktor simdi?
Dun aksm gldi degrlrn yukselio dedi beta hcg degeri gzl dedi. Gebelk suan gzl gdio sorn yk dedi bgn tkrar kan aldlr alttn ultrasona grcm bgn belli olck hersy dua edn bna olrmu dun yne pecetye ck az pembe leke gldi bgn yk dunde hç yktu az bse gldi işte mralm bozk doktr dun iyi dedi ama bliorm ya

OTE="umutbitmz, post: 40293394, member: 646917"]Dun aksm gldi degrlrn yukselio dedi beta hcg degeri gzl dedi. Gebelk suan gzl gdio sorn yk dedi bgn tkrar kan aldlr alttn ultrasona grcm bgn belli olck hersy dua edn bna olrmu dun yne pecetye ck az pembe leke gldi bgn yk dunde hç yktu az bse gldi işte mralm bozk doktr dun iyi dedi ama bliorm ya[/QUOTE]
Cnm Bn de senin gibiyim pembeye yakin koyu kahverengi akintim var allah meleklerimizi korur insallah

canım hanı cok umıtlendırmek ıstemem ama benbmde oyleydı hatta aynen oyle asırı kasıklarm agrıyı aynı bat agrısı hıc bır farkı yok hatta bazen gelıyo ayaklarım uyusuyo hamılelği öğrenmeden oncede oykeydım sureklı lavaboya gıdıyordum geldı ıste gene dıye hatta tedbırlı bıle duruyodum gelıcek hemen dıye sen dua et Allah cok buyuk

aferin kız sana geçmişten başlayınca sende vermedin sandım.o sonuçlarınla doktora gidersin işte ne güzel.ohhhh çok sevindimmmmm :) hadi hayırlısı bakalım :)
Allah razı olsun ablacm dun gene sızın ısımlerınızı vererek dua ettm ınsAllah olacak en guzelınden en hayrlısından.batdan bır ıkı gun once ılk ogrendıgımde 200 kusurdu dunde 800 cıktı abla cok skur

telaş yapma cano böyle 9 ayını geçirip kucağına alan var daha dur sen ilk aylardasın bunlar normal ki 3 aya kadar herkeste oluyo önemli olan stres yapmaman ve hızlı hareket etmemen iş yapma sırt üstü yat ve hareketlerini kısıtla yemene dikkat et kola fln bitki çayı içme dikkatli olursan bişey olmaz İNŞALLAH yeterki sakin ol

Kizlar bugün de duaniza çokihtiyacim var ara ara koyu rrenkli akintim var kasikk agrilarim var.bugün ilk defa ultrasyona giricem bebeğim benimle kalir inşallah dualarniza inaniyorum
aynı şeyleri sanada söylüyorum cano stres yapma dikkatli davran atlatırsın bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…