- 25 Kasım 2014
- 353
- 163
- 103
- 35
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.421
test bozuk olabilir bi kanda baktır sağlıkocağında flnKızlar yardım edin dün test yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı bugün yaptım hiç bişey çıkmadı sizce gebelik var mıdır bu durumla karşılaşan hiç oldu mu
canım hanı cok umıtlendırmek ıstemem ama benbmde oyleydı hatta aynen oyle asırı kasıklarm agrıyı aynı bat agrısı hıc bır farkı yok hatta bazen gelıyo ayaklarım uyusuyo hamılelği öğrenmeden oncede oykeydım sureklı lavaboya gıdıyordum geldı ıste gene dıye hatta tedbırlı bıle duruyodum gelıcek hemen dıye sen dua et Allah cok buyuk
5 üzeri gebelik diyolar ama bilmiyorum doktorun ne dedikızlar kan testim 11.7 çıktısizce durum nedir
Gebelik Haftası Beta HCG Değeridoktoru göremedim öğle arasına denk geldi hemşirede belli olmaz dedi
Ev isi bitti artik şükür ya. Ilk defa bugün yaydim oturdum :)bebeem canim nerelerdesin yaa hic goremiyorm seni yegenim nasil ev tasima telasi derken onu yormuyin dimi
Evet ya deli oluyorum ama yarin ya da öbürgün arayacağım vodafonuNet mi cekmiyo tatlim?
Ohh ne guzel rahatlamissindir simdiEv isi bitti artik şükür ya. Ilk defa bugün yaydim oturdum :)
Atesinin adet yüzünden düştüğünu söylemek icin cok erken bir gün önce düşse tamam derim de başka sebebi vardir mutlaka ya da yerlesme düşüşüdürHiçbir sorun olmayan tek operatör turkcell malesef oda bizde yokcanm sana söylemedim demi bugün ateşim 36.4 çıktı
kızlar dün akşamda yazdım kimseden cevap alamadım dün ilk kez hormon tahlili yaptırdım troidimin yavaş çalıştığını öğrendim bu durum gebeliği engellermi ilaç tedavisi var mı değerleri normale indirmek için lütfen bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olsun sonucu doktora gösteremedim bu yüzden bilgide alamadım evim şehir merkezine 70 km hemen gitme imkanım yok en az bir hafta bu mümkün değil
Ev isi bitti artik şükür ya. Ilk defa bugün yaydim oturdum :)
Ay sorma ya balkon ve camlari halletsek bi rahat edeceğim ama ben yapamam soğuk hasta falan olmayayım durduk yereOhh ne guzel rahatlamissindir simdi
Atesinin adet yüzünden düştüğünu söylemek icin cok erken bir gün önce düşse tamam derim de başka sebebi vardir mutlaka ya da yerlesme düşüşüdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?