Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar yardım edin dün test yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı bugün yaptım hiç bişey çıkmadı sizce gebelik var mıdır bu durumla karşılaşan hiç oldu mu

Selamin aleykum kizlar Hayirli Cumalar
Dun aksam 16 senelik can arkadasimi esimin kuzenine istemeye gittik. Allah'in izniyle olacak herseyin hayirlisi.Biz onculuk ettik Allah utandirmaz insallah akraba olacagiz
bebeem sana sorularim var canim.Sen keci boynuzu kuru mu yapmistin yoksa pekmezini mi kullandin?Bu
ay herseyi yapicam da Sogan kurunude deneyeyim diyorum Senin baska onerebilecegin bir sey var mi?

Kızlar Merhaba,
bir şey sormak istiyorum. Çatlatma iğnesi yapılalı bugün 8. gün demin dayanamadım test yaptım hem ovulasyon hem BHCG ovulasyon oldukça koyu sanırım iğnenin etksinden ama HCG çıkmadı, bu iğne zaten HCG içermiyor mu ? Hiç böyle olan var mı? Yani asıl testi bir kaç gün sonra yapacağım o zamana kadar silik mi koyu mu onu görmek için test yaptım bu kadar erken sonuç vermeyeceğini biliyorum ama yine de garip geldi Ovulasyonun koyu HCG nin çıkmaması sizde hiç böyle oldu mu?

Bilmiyorum kuzum pek sanmıyorum ama bakalım ne olacak. Zaten ne zaman olacağımı da bilmiyorum 35 gün olarak sayarsam daha var 6 Nisan'da. Bide senin göğüs ağrın falan var mıydı

doktoru göremedim öğle arasına denk geldi hemşirede belli olmaz dedi
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
nette bunu buldum bak

kızlar dün akşamda yazdım kimseden cevap alamadım dün ilk kez hormon tahlili yaptırdım troidimin yavaş çalıştığını öğrendim bu durum gebeliği engellermi ilaç tedavisi var mı değerleri normale indirmek için lütfen bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olsun sonucu doktora gösteremedim bu yüzden bilgide alamadım evim şehir merkezine 70 km hemen gitme imkanım yok en az bir hafta bu mümkün değil

Hiçbir sorun olmayan tek operatör turkcell malesef oda bizde yok canm sana söylemedim demi bugün ateşim 36.4 çıktı
Atesinin adet yüzünden düştüğünu söylemek icin cok erken bir gün önce düşse tamam derim de başka sebebi vardir mutlaka ya da yerlesme düşüşüdür

Canım değerin kaç çıktı . bende de aynı durum var. İlaç kullanıyorum

Ev isi bitti artik şükür ya. Ilk defa bugün yaydim oturdum :)

Bebeem ateşim yanlış ölçmüştüm de 36.8 çıkmıştı ya ertesi güne bakıp değerlendiririz demiştin ölçtüm o günün ertesi sabahı 36.4 çıktı bugün de 36.5 tahmini adetime de 4 gün falan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…