- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.441
Ev isi bitti artik şükür ya. Ilk defa bugün yaydim oturdum :)
Tabi canim sen dikkat et kendine ne diye agir is yapamazsinki zaten yegenime iyi bakAy sorma ya balkon ve camlari halletsek bi rahat edeceğim ama ben yapamam soğuk hasta falan olmayayım durduk yerekocaciimin ellerinden öper
Allah hayırlı etsin inşallah :) keçiboynuzu kürü yaptim tatlim sabah akşam bir kaşık bir de muz her gün bir tane kendim birşey yapmadım açıkçasıSelamin aleykum kizlar Hayirli Cumalar
Dun aksam 16 senelik can arkadasimi esimin kuzenine istemeye gittik. Allah'in izniyle olacak herseyin hayirlisi.Biz onculuk ettik Allah utandirmaz insallah akraba olacagiz
bebeem sana sorularim var canim.Sen keci boynuzu kuru mu yapmistin yoksa pekmezini mi kullandin?Bu
ay herseyi yapicam da Sogan kurunude deneyeyim diyorum Senin baska onerebilecegin bir sey var mi?
Bahar temizliği miAyy benimde simdi başlayacak o isler
Çok sıkıcı ama ya evde işlerin olması va yapamamak bitse de rahatlasam artıkTabi canim sen dikkat et kendine ne diye agir is yapamazsinki zaten yegenime iyi bak
36.8den önce kaçtı?Bebeem ateşim yanlış ölçmüştüm de 36.8 çıkmıştı ya ertesi güne bakıp değerlendiririz demiştin ölçtüm o günün ertesi sabahı 36.4 çıktı bugün de 36.5 tahmini adetime de 4 gün falan var
Evet öyle birşey de var rahime yerlestiginde de düşüyor ateşAnaa nası kız yerleşme düşüşü ilk defa duydum onu bak
Bahar temizliği mi
üzülme demek kolay ama ne olursa olsun hayat hep devam ediyor.inşaallah sen hele bi git gelde kan vermeye.hayırlısıyla rabbim korusun bebeğinide senide.Ahh ablacim oylesine bi yazmissin ki... Kalakaldim oylece.. Cok haklisin.. Yarn gtcem kan icin.. Insallah korktugum basina gelmez zira zor bi durum.. Rabbim sikintili gogsumu sen ferahlat..
teşekkürler canım cevap verdiğin için 5.37 çıktı sonucumCanım değerin kaç çıktı . bende de aynı durum var. İlaç kullanıyorum
Ay hiç sevmemEvetoyuncak isi yaparken yapamadim bi turlu yarin başladım bende adette olmadım ne de olsa rahat rahat
Evet öyle birşey de var rahime yerlestiginde de düşüyor ateş
teşekkürler canım cevap verdiğin için 5.37 çıktı sonucum
çok sevindim tatlım ya 88 ü görünce birde doktor muayenen olsun kalp atışını bi duyda daha rahatlarsın bizde öyle tabiki :) Allah razı olsun bizim için ettiğin dualardan.sanada hayırlısıyla kucağına sağlıkla almanı nasip etsin yavrunuAllah razı olsun ablacm dun gene sızın ısımlerınızı vererek dua ettm ınsAllah olacak en guzelınden en hayrlısından.batdan bır ıkı gun once ılk ogrendıgımde 200 kusurdu dunde 800 cıktı abla cok skur
eğer herşey yolunda giderse çok güzel bence :) hemde çatlatma iğneni vurulalı 8 gün olduğu halde.umarım hayırlısıyla oluşur ve seni mutlu eder bebişin :)kızlar kan testim 11.7 çıktısizce durum nedir
halt etmiş o hemşireler.ümit vermemek içinmi öyle diyorlar yoksa anlamıyorlarmı anlamadım gitti.doktoru göremedim öğle arasına denk geldi hemşirede belli olmaz dedi
amın abla amın bı duysam hayırlısı ıle.Allah razı olsun.Inanmaktan vazgecmeyelım bak bu ay agrıya ragmen olacak olacak dedım asla umudu kesmeyın Allah ne guzel vekıl yeterkı umutlu olalım :)çok sevindim tatlım ya 88 ü görünce birde doktor muayenen olsun kalp atışını bi duyda daha rahatlarsın bizde öyle tabiki :) Allah razı olsun bizim için ettiğin dualardan.sanada hayırlısıyla kucağına sağlıkla almanı nasip etsin yavrunu
yoktu tatlım hatta hala yok sadece kasık agrıları var onun dısından baska hıc bısey yok snra olursa bılemem .sen asla oolacam ıste adet olacam deme .bak ben agrılarıma ragmen hep tutdu ıste tutdu dıye dıye dolandım hergun oldu ıste oldu dedım llah buyuk olacak dedım asla ılk kez tuh bat gelıyo demedım Allahdan umıtı kesme hep olumlu bak unutma nıyetler dualasır dualr gerceklesırBilmiyorum kuzum pek sanmıyorum ama bakalım ne olacak. Zaten ne zaman olacağımı da bilmiyorum 35 gün olarak sayarsam daha var 6 Nisan'da. Bide senin göğüs ağrın falan var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?