Gebe kalamayanlar buraya.....

Allah hayırlı etsin inşallah :) keçiboynuzu kürü yaptim tatlim sabah akşam bir kaşık bir de muz her gün bir tane kendim birşey yapmadım açıkçası

Ahh ablacim oylesine bi yazmissin ki... Kalakaldim oylece.. Cok haklisin.. Yarn gtcem kan icin.. Insallah korktugum basina gelmez zira zor bi durum.. Rabbim sikintili gogsumu sen ferahlat..
üzülme demek kolay ama ne olursa olsun hayat hep devam ediyor.inşaallah sen hele bi git gelde kan vermeye.hayırlısıyla rabbim korusun bebeğinide senide.

teşekkürler canım cevap verdiğin için 5.37 çıktı sonucum

Canım benim ilk gebeligimde 4.2 çıkmıştı sinirdi ama doktor 2.5ten aşağı da olması gerekiyor yoksa bebeğin beyin gelişimini etkiliyor demişti. O günden beri ilaç kullanıyorum. Hatta bi tane prof a sordum o da gebelik öncesi de 2.5ten aşağı da olması gerekiyor dedi . yumurta gelişimini etkiliyormus

çok sevindim tatlım ya 88 ü görünce birde doktor muayenen olsun kalp atışını bi duyda daha rahatlarsın bizde öyle tabiki :) Allah razı olsun bizim için ettiğin dualardan.sanada hayırlısıyla kucağına sağlıkla almanı nasip etsin yavrunu

Kizlqr yaa ben cok kotuyum bu mide rahatsizliklarim ne zaman gecicek 4 kilo vermisim yaa, hicbisey yiyemiyorm ne yesem dokunuyo bebegimi hic iyi besleyemiyorm ne olacak boyle

doktoru göremedim öğle arasına denk geldi hemşirede belli olmaz dedi
halt etmiş o hemşireler.ümit vermemek içinmi öyle diyorlar yoksa anlamıyorlarmı anlamadım gitti.
5 üzeri deselerde 10 üzeri olduğunda kesin gebelik oluşmaya başlıyor anlamında bakıyorlar.yani bu on anladığım kadarıyla döllenme olup rahime düşüp gömülmesinin ilk rakamı yani :) bundan sonrası Allah ne nasip ettiyse.inşaallah güzel şeyler nasip etmiştir sanada seviniriz bu Cuma günü hürmetine.

Son düzenleme:
amın abla amın bı duysam hayırlısı ıle.Allah razı olsun.Inanmaktan vazgecmeyelım bak bu ay agrıya ragmen olacak olacak dedım asla umudu kesmeyın Allah ne guzel vekıl yeterkı umutlu olalım :)

Bilmiyorum kuzum pek sanmıyorum ama bakalım ne olacak. Zaten ne zaman olacağımı da bilmiyorum 35 gün olarak sayarsam daha var 6 Nisan'da. Bide senin göğüs ağrın falan var mıydı
yoktu tatlım hatta hala yok sadece kasık agrıları var onun dısından baska hıc bısey yok snra olursa bılemem .sen asla oolacam ıste adet olacam deme .bak ben agrılarıma ragmen hep tutdu ıste tutdu dıye dıye dolandım hergun oldu ıste oldu dedım llah buyuk olacak dedım asla ılk kez tuh bat gelıyo demedım Allahdan umıtı kesme hep olumlu bak unutma nıyetler dualasır dualr gerceklesır )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…