- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.461
Ay hiç sevmemçünkü tezcanliyim ve o iş bitmiyor benim ev tasinma arasinda temizlendi
ben troidime yeni baktırdım.tahlili yaptırmadan önce doktorum bi bakalım dedi varsa bilelim.kötü bişey değil 1 ilacı var onu kullanırsın yine gebelik yaşarsın dedi.tahlillerim temiz çıktı benim.ama çok büyük sorun değil sanırım en azından gebeliği etkilemeyeck bir ilacı varmış.aklıma geldi işyerimde bir arkadaşım troid ilaçları kullanırken hamile kaldı 1,5 yaşında kızı var maşaallahkızlar dün akşamda yazdım kimseden cevap alamadım dün ilk kez hormon tahlili yaptırdım troidimin yavaş çalıştığını öğrendim bu durum gebeliği engellermi ilaç tedavisi var mı değerleri normale indirmek için lütfen bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olsun sonucu doktora gösteremedim bu yüzden bilgide alamadım evim şehir merkezine 70 km hemen gitme imkanım yok en az bir hafta bu mümkün değil
Kizlqr yaa ben cok kotuyum bu mide rahatsizliklarim ne zaman gecicek4 kilo vermisim yaa, hicbisey yiyemiyorm ne yesem dokunuyo bebegimi hic iyi besleyemiyorm ne olacak boyle
yoktu tatlım hatta hala yok sadece kasık agrıları var onun dısından baska hıc bısey yok snra olursa bılemem .sen asla oolacam ıste adet olacam deme .bak ben agrılarıma ragmen hep tutdu ıste tutdu dıye dıye dolandım hergun oldu ıste oldu dedım llah buyuk olacak dedım asla ılk kez tuh bat gelıyo demedım Allahdan umıtı kesme hep olumlu bak unutma nıyetler dualasır dualr gerceklesır)
bnm komşunun triodi vardı zar zor hamile kalmış önce onu tedavi ettirmen gerek onun içinde bi doktora git derim tedbir olurkızlar dün akşamda yazdım kimseden cevap alamadım dün ilk kez hormon tahlili yaptırdım troidimin yavaş çalıştığını öğrendim bu durum gebeliği engellermi ilaç tedavisi var mı değerleri normale indirmek için lütfen bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olsun sonucu doktora gösteremedim bu yüzden bilgide alamadım evim şehir merkezine 70 km hemen gitme imkanım yok en az bir hafta bu mümkün değil
Ayy canim ne bileyim korkuyorm iste. Doktorda dun dedi simdi 5 cm dedi iyi ama bundan sonra dikkat et saglikli beslen dedi. Hayirlisi yaa tatlim benimde oglusum olaakmis doktor oyle dedi tabi kesin % 100 diyemem dedi 2 hafta sonra netlestiririz dediCanım alır o alacağı vitamini . bizim arkadaş 5 aya kadar kustu hende sürekli. Ama bebegin gelişimi tam tersi önden gidiyordu tombik bi oğlu oldu .
A.s ablacim cok sukur idare ediyorum, sen nasilsinselamun aleyküm kızlar okuya okuya anca gelebildim birde işlere bakmaktan tabi.nasılsınız kızlar :)ikizlerclub hariç hepiniz iyi sayılırsınız şükürler olsun. ikizlerclub çok geçmiş olsun canım benim diş için ilaçlarını bitirdinmi çektirecektin artık galiba. hem iyiki olmamış falan deme ne ilaçlar kullanırken sağlıklı gebelikler yaşanıyor rabbim nasip etsin yeterki.
Ayy canim ne bileyim korkuyorm iste. Doktorda dun dedi simdi 5 cm dedi iyi ama bundan sonra dikkat et saglikli beslen dedi. Hayirlisi yaa tatlim benimde oglusum olaakmis doktor oyle dedi tabi kesin % 100 diyemem dedi 2 hafta sonra netlestiririz dedi
Normal ilerliyor o zaman tatlım şu an
Elmadan ve haslanmis patatesten baska bisey yiyemiyorm insallah duzelirim tatlim. Eger nasipse erkek olacak teyzesiCanım sen vitamin olan şeyler yemeye özen göster . düzenli olarak beslen. Erkek yeğen geliyor desene tabi %100 olmasa da
Allah'im ya dur kiz hele deli :)Allah allah daha neler öğrencez acabaaman yok yaa benm düşer kesin. Şimdi güzel de regl günü gelince kesin düşer ve kırmızılar gelir bahtsızım anacım
Onlar da olmasa zatenBenimde akşamları destek kuvvet geliyor onlardan yardim alacağım
Elmadan ve haslanmis patatesten baska bisey yiyemiyorm insallah duzelirim tatlim. Eger nasipse erkek olacak teyzesi
Ahh canim insallah deneyecem artik mecburAma sadece onlar olmaz ki canım. Yoğurt ye ceviz ye az az da olsa bisiler ye
ilaç kullanıyorum demişsin ilaç hemen düşürüyormu bu değerleri yoksa uzun mu sürer normale dönmesi canımCanım benim ilk gebeligimde 4.2 çıkmıştı sinirdi ama doktor 2.5ten aşağı da olması gerekiyor yoksa bebeğin beyin gelişimini etkiliyor demişti. O günden beri ilaç kullanıyorum. Hatta bi tane prof a sordum o da gebelik öncesi de 2.5ten aşağı da olması gerekiyor dedi . yumurta gelişimini etkiliyormus
inşallah dediğin gibi olur abla içime su serptin inan dün gece hiç uyuyamadım düşünmektenben troidime yeni baktırdım.tahlili yaptırmadan önce doktorum bi bakalım dedi varsa bilelim.kötü bişey değil 1 ilacı var onu kullanırsın yine gebelik yaşarsın dedi.tahlillerim temiz çıktı benim.ama çok büyük sorun değil sanırım en azından gebeliği etkilemeyeck bir ilacı varmış.aklıma geldi işyerimde bir arkadaşım troid ilaçları kullanırken hamile kaldı 1,5 yaşında kızı var maşaallah
ilaç kullanıyorum demişsin ilaç hemen düşürüyormu bu değerleri yoksa uzun mu sürer normale dönmesi canım
Saolasn canm da mralm ck bozk ya. Hala lekelnmem vr gnde 2 kere fln glio ck deil ama işte..telaş yapma cano böyle 9 ayını geçirip kucağına alan var daha dur sen ilk aylardasın bunlar normal ki 3 aya kadar herkeste oluyo önemli olan stres yapmaman ve hızlı hareket etmemen iş yapma sırt üstü yat ve hareketlerini kısıtla yemene dikkat et kola fln bitki çayı içme dikkatli olursan bişey olmaz İNŞALLAH yeterki sakin ol
ohh ya çok şükür ay Allah razı olsun çok korkmuştum üzerimden yük kalktı resmen Rabbim bu yolda kimseyi çaresiz bırakmasınDüşüyor canım benim 1 ayda 3un altına indi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?