Gebe kalamayanlar buraya.....

ben troidime yeni baktırdım.tahlili yaptırmadan önce doktorum bi bakalım dedi varsa bilelim.kötü bişey değil 1 ilacı var onu kullanırsın yine gebelik yaşarsın dedi.tahlillerim temiz çıktı benim.ama çok büyük sorun değil sanırım en azından gebeliği etkilemeyeck bir ilacı varmış.aklıma geldi işyerimde bir arkadaşım troid ilaçları kullanırken hamile kaldı 1,5 yaşında kızı var maşaallah

Kizlqr yaa ben cok kotuyum bu mide rahatsizliklarim ne zaman gecicek 4 kilo vermisim yaa, hicbisey yiyemiyorm ne yesem dokunuyo bebegimi hic iyi besleyemiyorm ne olacak boyle

Canım alır o alacağı vitamini . bizim arkadaş 5 aya kadar kustu hende sürekli. Ama bebegin gelişimi tam tersi önden gidiyordu tombik bi oğlu oldu .

:) Sağol tatlm yaa moral verdin tam diyodum gelcek heralde yaa çok şiddetli geçicek galiba bu adet yazdığını gördüm sustum gerçi daha var zaten bat a bakalım neler olacak umarım tutmuştur sağol kuzum

bnm komşunun triodi vardı zar zor hamile kalmış önce onu tedavi ettirmen gerek onun içinde bi doktora git derim tedbir olur

Canım alır o alacağı vitamini . bizim arkadaş 5 aya kadar kustu hende sürekli. Ama bebegin gelişimi tam tersi önden gidiyordu tombik bi oğlu oldu .
Ayy canim ne bileyim korkuyorm iste. Doktorda dun dedi simdi 5 cm dedi iyi ama bundan sonra dikkat et saglikli beslen dedi. Hayirlisi yaa tatlim benimde oglusum olaakmis doktor oyle dedi tabi kesin % 100 diyemem dedi 2 hafta sonra netlestiririz dedi

selamun aleyküm kızlar okuya okuya anca gelebildim birde işlere bakmaktan tabi.nasılsınız kızlar :) ikizlerclub hariç hepiniz iyi sayılırsınız şükürler olsun. ikizlerclub çok geçmiş olsun canım benim diş için ilaçlarını bitirdinmi çektirecektin artık galiba. hem iyiki olmamış falan deme ne ilaçlar kullanırken sağlıklı gebelikler yaşanıyor rabbim nasip etsin yeterki.

A.s ablacim cok sukur idare ediyorum, sen nasilsin

Ayy canim ne bileyim korkuyorm iste. Doktorda dun dedi simdi 5 cm dedi iyi ama bundan sonra dikkat et saglikli beslen dedi. Hayirlisi yaa tatlim benimde oglusum olaakmis doktor oyle dedi tabi kesin % 100 diyemem dedi 2 hafta sonra netlestiririz dedi

Canım sen vitamin olan şeyler yemeye özen göster . düzenli olarak beslen. Erkek yeğen geliyor desene tabi %100 olmasa da

ilaç kullanıyorum demişsin ilaç hemen düşürüyormu bu değerleri yoksa uzun mu sürer normale dönmesi canım

inşallah dediğin gibi olur abla içime su serptin inan dün gece hiç uyuyamadım düşünmekten

Saolasn canm da mralm ck bozk ya. Hala lekelnmem vr gnde 2 kere fln glio ck deil ama işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…