- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.481
Benimki 5+3 te gorunmustu ama vajinal usg ileKızlar beek kesede kç hftadn snra gözüküo
Bnda vajinal usg den baktlr kese gözüküo ama bebek gözkmdi dha dktr gözkmz dha kçk dio ama blmiorm egrlrmde gzl artıoBenimki 5+3 te gorunmustu ama vajinal usg ile
sırt üstü yatıp dinlenecen mümkünse kalkma tuvalet haricinde bide beslenmene dikkat et İNŞALLAH bişey olmaz cano bu aylarda dikkatli yaşıcan başka çare yokSaolasn canm da mralm ck bozk ya. Hala lekelnmem vr gnde 2 kere fln glio ck deil ama işte..
Ya zaten daha kucuk gorunmezki bende ilk kalp atisinda gormustum doktoruma bende sormustum bebegi gormek istiyorm bebek simdi yok demisti 6+2 de giderken görmüştüm kalp atislariyla beraber. Seninki ne kadarlik oldu, ayrica bendede pembe cok az miktarda leke olmustu gunde 1 damla seklinde bazi gunler hic yoktu doktor progestan vermisti gunde 3 tane aldim dusuk tehlikem vardi, ama sukurki bisey olmadi.Bnda vajinal usg den baktlr kese gözüküo ama bebek gözkmdi dha dktr gözkmz dha kçk dio ama blmiorm egrlrmde gzl artıo
Adet tarihme göre 6+3 ama ultrasnda 5+5 gözüküo. Dha gecn grdm o zmnda 5+5 dendi ama doktrm sokmadı bska bi ulttrasn doktru soktuYa zaten daha kucuk gorunmezki bende ilk kalp atisinda gormustum doktoruma bende sormustum bebegi gormek istiyorm bebek simdi yok demisti 6+2 de giderken görmüştüm kalp atislariyla beraber. Seninki ne kadarlik oldu, ayrica bendede pembe cok az miktarda leke olmustu gunde 1 damla seklinde bazi gunler hic yoktu doktor progestan vermisti gunde 3 tane aldim dusuk tehlikem vardi, ama sukurki bisey olmadi.
Yetrki saglklı olsn ya yatarm ama korkuom iştesırt üstü yatıp dinlenecen mümkünse kalkma tuvalet haricinde bide beslenmene dikkat et İNŞALLAH bişey olmaz cano bu aylarda dikkatli yaşıcan başka çare yok
Hmm anladim. Uzme kendini insallah Rabbimin izniyle hersey guzel olacak kucagina alican bebisini stres yapma dikkat et agir felan kaldirma sirt ustu yatip dinlen.Adet tarihme göre 6+3 ama ultrasnda 5+5 gözüküo. Dha gecn grdm o zmnda 5+5 dendi ama doktrm sokmadı bska bi ulttrasn doktru soktu
degerın kaç canımYetrki saglklı olsn ya yatarm ama korkuom işte
ne demek kuzum sen hep moıralını duzgun tut bak bnde kaç ay bekledımm her ay husrandı hep of agrıyo gene olmadı falan fılan ama bu ay hıc takmadm hıc hıc bebegı unuttum bıle cnku obur ay hsg olck dıye korkuyodm hep onu dusunuyodum hep Allahm tedavıye gerek kalmadn hayrlısı ıle ver dktora sırf kntrole gıdelım beebgın ıyı saglıklı oldugunu ogrenıp gelılım sadece deyıp duruyodm ama bak o ay hsg ye gıdecegm dktora gene gıttım ama hamıslıgı öğrenmeye gıttım Allah gercekten cok buyuk cok sen umudu asla kaybetme bat gelse bıle asla asla cnku bız ne kadar ugrasırsak ugrasalım zamanı gelınce oluyo o zamanı tevekkul ıle sabırla beklemek en guzelı:) Sağol tatlm yaa moral verdin tam diyodum gelcek heralde yaa çok şiddetli geçicek galiba bu adet yazdığını gördüm sustumgerçi daha var zaten bat a bakalım neler olacak umarım tutmuştur sağol kuzum
İnsallh ya yatym ztn dnleniorm bkamHmm anladim. Uzme kendini insallah Rabbimin izniyle hersey guzel olacak kucagina alican bebisini stres yapma dikkat et agir felan kaldirma sirt ustu yatip dinlen.
çok karamsar konuştu bilemem dedi sadece inş canım ya pazartesi tekrar test yaptırıcam inş bebişim benimle olurhalt etmiş o hemşireler.ümit vermemek içinmi öyle diyorlar yoksa anlamıyorlarmı anlamadım gitti.
5 üzeri deselerde 10 üzeri olduğunda kesin gebelik oluşmaya başlıyor anlamında bakıyorlar.yani bu on anladığım kadarıyla döllenme olup rahime düşüp gömülmesinin ilk rakamı yani :) bundan sonrası Allah ne nasip ettiyse.inşaallah güzel şeyler nasip etmiştir sanada seviniriz bu Cuma günü hürmetine.
En son 10334du cnm. Bgnde bakldı ama onu blmiormdegerın kaç canım
anladm canım benmde 800 du dün yarına 1000 olur heralde ıkı gune bır ıkı katına cıkıyo demıEn son 10334du cnm. Bgnde bakldı ama onu blmiorm
korku fln yok stres yok yayıl kanepeye yak sobayı koy sehbaya suyunu meyveni cevizini yanında el altında olsun yastığını koy üstünede bişey ört kumandayıda al yanına kitap al bütün gün yat ohh ne güzel aklınada sakın kötü şey getirme üşütme grip flnda olma İNŞALLAH dikkat edince geçicek hepsi yeterki stres ve hareket yapmaYetrki saglklı olsn ya yatarm ama korkuom işte
Kanalımın biri açılmadı abla o yüzden çekilecek o güne kadar antibiyotik ve ağrı kesici verdi kullanıyorum salı gününe randevu aldım. Ama çok ağrı oluyor dayanamayınca ağrı kesiciden alıyorum bir tane. Aynı zamanda adetim gecikti dün test yaptım negatifti üzüldüm ama ilaç kullandığım için bundada vardır bir hayır dedim. Uzun süredir ilk defa gecikme oldu bu ayda niyeyse içimde hep bir sevinç vardı. Ama diş işi bozdu. Adette olamayınca aşırı duygusalım durduk yere ağlıyorumselamun aleyküm kızlar okuya okuya anca gelebildim birde işlere bakmaktan tabi.nasılsınız kızlar :)ikizlerclub hariç hepiniz iyi sayılırsınız şükürler olsun. ikizlerclub çok geçmiş olsun canım benim diş için ilaçlarını bitirdinmi çektirecektin artık galiba. hem iyiki olmamış falan deme ne ilaçlar kullanırken sağlıklı gebelikler yaşanıyor rabbim nasip etsin yeterki.
Bi zmna kdr ckıo cnm hrgn artması lazm bnm kese gözktu buyumte brz ama bebk yk dhaanladm canım benmde 800 du dün yarına 1000 olur heralde ıkı gune bır ıkı katına cıkıyo demı
Aglıorm üzülüorm işte ama napalm bunada skr Allah dan kese iyi du edn bnm içn nlurkorku fln yok stres yok yayıl kanepeye yak sobayı koy sehbaya suyunu meyveni cevizini yanında el altında olsun yastığını koy üstünede bişey ört kumandayıda al yanına kitap al bütün gün yat ohh ne güzel aklınada sakın kötü şey getirme üşütme grip flnda olma İNŞALLAH dikkat edince geçicek hepsi yeterki stres ve hareket yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?