- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.501
1 haftadır bnd kötüyüm tamda yumurtlama dönemime geldi teyzeme canım sıkılıyo ama elden bişey gelmiyo dua etmekten başka sanada ederim canoAglıorm üzülüorm işte ama napalm bunada skr Allah dan kese iyi du edn bnm içn nlur
Aglama canim insallahhh hayirlisiyla kucagina alirsin bebisini rabbim ne dilemis o olur ama sen sterstwn uzak dur belki biraz zor am olsun yinede bunu basar rabbim yardimcimiz olsun hepimizin insallahAglıorm üzülüorm işte ama napalm bunada skr Allah dan kese iyi du edn bnm içn nlur
Normal ilerliyor o zaman tatlım şu an
ne demek kuzum sen hep moıralını duzgun tut bak bnde kaç ay bekledımm her ay husrandı hep of agrıyo gene olmadı falan fılan ama bu ay hıc takmadm hıc hıc bebegı unuttum bıle cnku obur ay hsg olck dıye korkuyodm hep onu dusunuyodum hep Allahm tedavıye gerek kalmadn hayrlısı ıle ver dktora sırf kntrole gıdelım beebgın ıyı saglıklı oldugunu ogrenıp gelılım sadece deyıp duruyodm ama bak o ay hsg ye gıdecegm dktora gene gıttım ama hamıslıgı öğrenmeye gıttım Allah gercekten cok buyuk cok sen umudu asla kaybetme bat gelse bıle asla asla cnku bız ne kadar ugrasırsak ugrasalım zamanı gelınce oluyo o zamanı tevekkul ıle sabırla beklemek en guzelı
inşallah güzelim inşallah her bayana nasıp etsın sevdıgı ınsandan bır can bır parca dunyaya getrmeyı Allahn ıznıyle sag salım ınsAllahAğzına sağlık kuzum bakalım inşaallah bende sevinirim senin gibi. Rabbim hayırlısını nasip etsin senin de kucağına almayı nasip etsin canm benm :)))
inşallah güzelim inşallah her bayana nasıp etsın sevdıgı ınsandan bır can bır parca dunyaya getrmeyı Allahn ıznıyle sag salım ınsAllah
hatta sımdı profıle baktım 26 nısan dogum gununmus ınsallah dogum gunene bebısınle gırersn bu seferAğzına sağlık kuzum bakalım inşaallah bende sevinirim senin gibi. Rabbim hayırlısını nasip etsin senin de kucağına almayı nasip etsin canm benm :)))
Canim benim bi kac gun once yumurtlama zamaniydi sanirim...sag kasgmda batma oldu aci bi agri vardi....degerlendirdik ama du bakalim ne olacak?yani sende de varsa o agri skma canini iyi bi haber diyebilirm...Herkese hayırlı cumalar kızlar. Allah dualarımızı kabul etsin tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasib eylesin.umutbitmz çıktn mı hastaneden nasılsın şimdi. Bi de nurun_ala_nur ve yaren92 rahim filminden sonra yumurtlama döneminde sancınız oldu mu? Üç gündür çok sancm var
Hoşgeldinnn :) ya endiselendim ben de acaba bi kontrole mi gitsem diye sordum cnm. Cnkü baya sancm var ve birden giriyo.Canim benim bi kac gun once yumurtlama zamaniydi sanirim...sag kasgmda batma oldu aci bi agri vardi....degerlendirdik ama du bakalim ne olacak?yani sende de varsa o agri skma canini iyi bi haber diyebilirm...
Adetin kac gunde 1 emin misin yumurtlama gununmu?Hoşgeldinnn :) ya endiselendim ben de acaba bi kontrole mi gitsem diye sordum cnm. Cnkü baya sancm var ve birden giriyo.
Herkese hayırlı cumalar kızlar. Allah dualarımızı kabul etsin tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasib eylesin.umutbitmz çıktn mı hastaneden nasılsın şimdi. Bi de nurun_ala_nur ve yaren92 rahim filminden sonra yumurtlama döneminde sancınız oldu mu? Üç gündür çok sancm var
Hosbuldum:))alisveris yaptim kendime yeni ciciler aldimmm...bebis kiyafetlerine bakmamak icin de kendimi tuttummmHoşgeldin canım
27 buçuk. 2si yumurtlama tarihi idi. Ovulasyon testi yapmadm ama tahmini o tarihAdetin kac gunde 1 emin misin yumurtlama gununmu?
hatta sımdı profıle baktım 26 nısan dogum gununmus ınsallah dogum gunene bebısınle gırersn bu seferburdakı herkesler bu nısan ıcınde alsın guzel haberleri
Insallah degerlendirmissindir...bak ben onceden yumrtlama agrisi ne gunu ne bilmiuodum agrim oluyodu adetim yakin ondan galiba diyodum calisma yapmiyodum agri olunca...ama simdi bilinclendim27 buçuk. 2si yumurtlama tarihi idi. Ovulasyon testi yapmadm ama tahmini o tarih
Aramz biraz limoni olduğu için bizimki diğer aya kaldıInsallah degerlendirmissindir...bak ben onceden yumrtlama agrisi ne gunu ne bilmiuodum agrim oluyodu adetim yakin ondan galiba diyodum calisma yapmiyodum agri olunca...ama simdi bilinclendim
Heh tamda zamani:)))amaaan kasma bosver ne zaman olursa artik...ben oyle yapiyom ne naz cekebilirim su an ne trip...biraktim eleeeee...varsin hayrlisi olsun...firsati degerlendiriyom ama...Aramz biraz limoni olduğu için bizimki diğer aya kaldı
Hosbuldum:))alisveris yaptim kendime yeni ciciler aldimmm...bebis kiyafetlerine bakmamak icin de kendimi tuttummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?