Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayyy kadin istiyo hevesli ya...bnm kv de gorunce bebis kiyafetini ben torun istiyom diyo sonra nagmeli sekilde tuğbaaaaa diyo bende insallah diyip duymamazliktan geliyorum saniyolarki kendimiz ostemiyoz bilse gelini kaac defa ultrasona gitti...ameliyat gecirdi hsg cektirdi ohooooo...icimi bi bilseler diyene kolay iste...

Sen ne aldin cano?

Hayridr ins kuzum bi kipirdnmlar var sende ates yuksekligi falan masssalllah diyelim hayrli olur ins

Kızlar cıktm hastaneden :) degrlrm yukselmş yne 10bnlerden 15binlre soktr gebelk saglklı ilerio kese gözkmş ck gzl dedi. Kanamam da yk suan beyaz akntm glio insallah bda gttgmde kalp atslrda gözükr buarada hepnze tesekkr ederm destklrnz içn Allah razı olsn.. ynede dualarnzı eksk etmyn

Seni varyaaaaa!...bak bosuna uzmussun kendini annesi bebisin guclu senin masalllaaaahhh...Rabbim nazardan saklasin...kucagina alirsin ins.morlaini duzelt artik.

Cok sevindim kuzum icimde yasiyorum senin mutlulugunu...kiste ne dedi...

Sagol cano...bizimkiyle bakmak mumkun degil...internette bakinca bile hani nerdeeee nerde diyo sinirimi bozuyo garanti olunca bakacaz heralde...

Benim ki seviyor bakmayi bende internetten besikdi bebek arabası falan bakıyorum . bizim kafa dağıtmak bile bebekle ilgili baksana

Seni varyaaaaa!...bak bosuna uzmussun kendini annesi bebisin guclu senin masalllaaaahhh...Rabbim nazardan saklasin...kucagina alirsin ins.morlaini duzelt artik.
Rabbime bin sukur elhamdulillah.. napaym cnm bi evlat kaybttm acısı ck ktü içm hala acıo ck korktm bse olck die ama halimi görmenz lazm kollrm ck ktu

Aynen yaa benimki biliyo gerçi durumları da bazen sitem ediyo gibi oluyo bende üzülüyorum. Yani biliyorum bana demiyo da görmeden göçüp gitmeyeyim gibi tabirleri var kıyamıyorum öyle olunca rabbim hayırlısını versin napalım bekliyoruz bizde o günü..

Ona hç bse demio cnm yorm ble ypmıo o önmli deil cnkü ddi o bi yan bulgu bzm içn önmli oln kanama dedibde bebk gözkseydi kesede
Gozukurrr hatta bebeminki gibi uykucu da olurrr...ultrasonda saklar doner sirtini sana yaaaa...o gunleride gorursun canooooo

Ah canim yaaa Rabbim en kisa zamanda en saglikli hayrli torununu verir ona...elinden op yerime...selamlarimi soyle cano

Dogru diosnda cnm kanama ve kist mralmi alt üst etti işte snde saol destgn mraln içn Allah rzı olsn

Canım burada kimlere neler dediler. Kalp atışını duyana kadar doktorlar neler dedi biz birbirimize destek olmalıyız ama sende moralini yuksek tut sıkı sıkı sarıl bebeğine. Teyzeleri ondan güzel haberler bekliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…