- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.541
Atara atar diyosun:)))eee fedakarlik olcak agrin akintin varsa degerlendir derim...En doğrusu o da işte tribimden vazgecemiyorum :)
İnsallah canım ama yne pembe lekelnmem basladıCanım burada kimlere neler dediler. Kalp atışını duyana kadar doktorlar neler dedi biz birbirimize destek olmalıyız ama sende moralini yuksek tut sıkı sıkı sarıl bebeğine. Teyzeleri ondan güzel haberler bekliyor .
Hayridr ins kuzum bi kipirdnmlar var sende ates yuksekligi falan masssalllah diyelim hayrli olur ins
Sen ne aldin cano?
Kıyafet küpe cüzdan eşofman anneme bitane ceket bide öhö öhöö gecelik aldımGerçi her çıktığımızda boş dönmüyoruz dün de aldık bi sürü şey tişört küpe bileklik ne görsek alıyoruz diyom anne çok para harcadık gene yaaa olsun senin gönlün olsun da diyo
İnsallah canım ama yne pembe lekelnmem basladı
Ama düşer heralde yaa geçen ay da öyle oldu tam adet günü 1 e düşmüştü inşaallah öyle olmaz hiç düşmez yaa
Gonlu bol kv:)))Kıyafet küpe cüzdan eşofman anneme bitane ceket bide öhö öhöö gecelik aldımGerçi her çıktığımızda boş dönmüyoruz dün de aldık bi sürü şey tişört küpe bileklik ne görsek alıyoruz diyom anne çok para harcadık gene yaaa olsun senin gönlün olsun da diyo
Canim senin durum niye boyle resl gunu gecti dimi?1 ahfta sonra tekrar kana baktirsana ???Benim 3 gündür 36.6
Canim senin durum niye boyle resl gunu gecti dimi?1 ahfta sonra tekrar kana baktirsana ???
Ah canim yaaa Rabbim en kisa zamanda en saglikli hayrli torununu verir ona...elinden op yerime...selamlarimi soyle cano
Pazartesi git tatlım 2000 üzerine çıkması lazım çünküdun degerm 800 cıktı acaba yarın gopzukurmıkı kesesı
Allah allah o zaman niye atesin yuksek?bogaz agrin grip durumun varmi?yumurtlama zamaninda gecti dimi??Bende anlamadım canım ya 3 ay önce de boyle olmuştu . eskiden yani kendimi bildim bile hic boyle olmamıştı . adetim 3 gün geçince çarşamba baktirdim iste sıfır çıktıydi
Nazar değmesin size benim kv hala yakında rahatlicaz diyor
Benim 3 gündür 36.6
Allah allah o zaman niye atesin yuksek?bogaz agrin grip durumun varmi?yumurtlama zamaninda gecti dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?