Gebe kalamayanlar buraya.....

İnsallah canım ama yne pembe lekelnmem basladı

Sen ne aldin cano?

Kıyafet küpe cüzdan eşofman anneme bitane ceket bide öhö öhöö gecelik aldım Gerçi her çıktığımızda boş dönmüyoruz dün de aldık bi sürü şey tişört küpe bileklik ne görsek alıyoruz diyom anne çok para harcadık gene yaaa olsun senin gönlün olsun da diyo

Nazar değmesin size benim kv hala yakında rahatlicaz diyor

Gonlu bol kv:)))

Canim senin durum niye boyle resl gunu gecti dimi?1 ahfta sonra tekrar kana baktirsana ???

Bende anlamadım canım ya 3 ay önce de boyle olmuştu . eskiden yani kendimi bildim bile hic boyle olmamıştı . adetim 3 gün geçince çarşamba baktirdim iste sıfır çıktıydi

İnşirah suresi Meali

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.

1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?

2. Yükünü senden alıp atmadık mı?

3. O senin belini büken yükü .

4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?

5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.

6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.

7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul,

8. Yalnız Rabbine yönel.

Editör Mesajı : Değerli arkadaşlar 5. ve 6. ayete dikkatlerinizi çekmek istiyorum. Allah C.C. Her zorluğun arkasında bir kolaylık ve her zorluğun arkasında bir kolaylık daha olduğunu bizlere bildirmektedir. Yani her zorluğun arkasında İki Kolaylık vardır.

Bende anlamadım canım ya 3 ay önce de boyle olmuştu . eskiden yani kendimi bildim bile hic boyle olmamıştı . adetim 3 gün geçince çarşamba baktirdim iste sıfır çıktıydi
Allah allah o zaman niye atesin yuksek?bogaz agrin grip durumun varmi?yumurtlama zamaninda gecti dimi??

kizlar benim adet pazar günü gelecek ama hâlâ ara kanamam devam ediyo. dua edin kötü bişey çıkmasın adet olmayı bekliyorum 3. günü gidicem doktora. bebis isterken adet olmayi dört gözle beklemek de varmış kaderde

Allah allah o zaman niye atesin yuksek?bogaz agrin grip durumun varmi?yumurtlama zamaninda gecti dimi??

Her hangi bir durum da yok ki canım adetime yakin sivilcelerim çıktı tamam adet olcam dedim ama ne gelen var ne de giden. Yumurtadan eser kalmamıştır ki artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…