- 14 Mart 2015
- 113
- 85
- 18
- 35
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.561
canim insallah onemli bisey degildir bu mevsimi gecisi dedikleri seydendirki o dogru ben kendimden ders cikarark soyluyorum bosvrr hic canini sikma hayirlisikizlar benim adet pazar günü gelecek ama hâlâ ara kanamam devam ediyo. dua edin kötü bişey çıkmasın adet olmayı bekliyorum 3. günü gidicem doktora. bebis isterken adet olmayi dört gözle beklemek de varmış kaderde
Canim kac gun gecti ogrenebilirmiyimHer hangi bir durum da yok ki canım adetime yakin sivilcelerim çıktı tamam adet olcam dedim ama ne gelen var ne de giden. Yumurtadan eser kalmamıştır ki artik
sagol canim icimi rahatlattin biraz. Inşallah öyledir. ama 13 gün oluyo hala bitmedi pıhtılı bile geldiği oluyo. o korkutuyo benicanim insallah onemli bisey degildir bu mevsimi gecisi dedikleri seydendirki o dogru ben kendimden ders cikarark soyluyorum bosvrr hic canini sikma hayirlisi
Amin canm benm. Biraz moralim bozuk olsa güldürüyo ediyo bişeyler alıyo diyom ay annee sende olmasan naparım ben :)) seninki niye öyle diyo kız töbeler olsun
Canim kac gun gecti ogrenebilirmiyim
Benmde 2 gündür öyleydi dün 36.4 oldu bugün de 36.5 bakalım bat a kadar nası devam edicek inşaallah düşmez be canm
hm saol canım bide bunları deniyeyim dedim.. gelecek ayda eltimle kocakarı ilacı mı ne varmış beli çekiyomuş ona gitmeye karar verdik.. inşallah hayırlısıyla hamiş oluruzAllah hayırlı etsin inşallah :) keçiboynuzu kürü yaptim tatlim sabah akşam bir kaşık bir de muz her gün bir tane kendim birşey yapmadım açıkçası
Bizimkiler biraz borcu seven insanlar o yüzden borç hic bitmiyor. Esim evlenen kadar borçlarını ödedi eşyaları çalıştığı yerden borcla aldı düğün içinde kredi çekildi. Borçlar olduğu içinde ayrı eve çıkamadık . kv de o yüzden sürekli bitince rahatlicaz diyodu kredi yarıya geldi kp araba kredisi çekti tam düğün borcu bitecek tekrar kredi çektiler o yiuzden hala bitince rahatlicaz diyorlar ama bitmiyor tam tersi yenisi başlıyor hep . kv konusunda sansliymissin
Senin ki düşmesinde benim ki nolcagina bi karar verse iyi olacak
Amin kuzum Allah hepinize tattirsin inşallah :)hm saol canım bide bunları deniyeyim dedim.. gelecek ayda eltimle kocakarı ilacı mı ne varmış beli çekiyomuş ona gitmeye karar verdik.. inşallah hayırlısıyla hamiş oluruz
.Ayy canm benm yaa üzüldüm kıyamamcanm çok şükür benm kv ile bi sorunum yok ama insan ne kadar da iyi olsa kendi evi olsun istiyo yani. Belki bi gün bizde kendi evimize çıkarız dua edelim rabbim hayırlısını nasip etsin ne dicez ki başka..
Kimsenin sizi anlamasını beklemeyin zaten bunu anlamak için yaşamak gerekir anlamaları önemli değilde bari bi huzur verseler ama olurmu...neyse kızlar hiçbişeyi düşünmeyip kafaya hiçbişeyi takmayıp huzurlu mutlu olmaya çalışmak gerekiyo bunun ilacı sadece bu zorda olsa insanlar bnu dahada zorlaştırıyoda olsa bunu yapmamız gerekiyo...rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimiz için hayırlısını versin...inş birgün hamile olduğumuzu öğrenip havalara uçtuğumuz bebeğimizi kucağımıza aldığımız sağlıklı mutlu bebeklerimizn olduğu günleride gösterir rabbim bu güzellikleri bizlerede nasip eder inşş..biz en güzel şekilde sabretmeyi bilelim rabbimde inş mucizesiyle mucizelendirir hepimizi..
Ayy güldürdün kız beniinşaallah hamilesindir tatlm. Sende de var çünkü bi haller niye düşmüyo ki yoksa
.
Tabi orası da öyle esinle başbaşa olmaya benzemiyor . benim kvler 4 5 ay önce gitti ama kaynim var o yüzden hala pek rahat değilim . hakkımızda hayırlısı olsun
Bende anlamadım ama 14 gün olmuş olacak son ilişkinin üzerinden. Olsaydı çıkardı ama. Belki de hsg kaynaklıdır
Amin canm benm allah sabır versin aynı zamanda. Çok şükür benm ki gidiyo siz yalnız kalın falan der özel günlerde. Senin işin zor canm hele o kayın durumları itici yani aynı evde kv kp yetmiyo bide o üzüldüm vala inşaallah bi an önce biter bu kabus
Hımm çektirmedim tatlm bilmiyorum ki ağrısını sızısınıanaa dur bende bi bakayım en son ne zaman olmuş
İnşallah canım biz zar zorda olsa babamın desteğiyle ev aldık daha yeni esimle babam kredi çekti ama borcu olduğu için içinde kiracı var inşallah 1 2 seneye durumu toparlayıp inşallah kendi evimize geçeceğiz ama o zamana kadar kaynimin askere gitmiş gelmiş evlenmiş olması lazim yoksa degisen bisi olmaz yine bizimle kalır . gerçektende zor durum
Bak bak en son kalp ne zaman takvimdebenim hsg sorunsuz geçti internette gecikme yapmaz yazıyor ama KK da gecikmeyle ilgili konular açılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?