- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.581
Ay yeminle sinir sistemim bozuldu kızım bunun anası babası yok mu neden sizinle kalıyo neden siz bakmak zorundasınız eşek kadar adama ay hiç sevmiyorum böyle şeyleri. Sen onun kirli çamaşırlarını yıkamak zorunda mısın sen onun bulaşığını yıkamak zorunda mısın arkasını toplamak zorunda mısın senin eşinle yalnız kalmaya yalnız yaşamaya hakkın yok mu neden insanlar bu kadar bencil çok kızıyorum çook!!
Yaa canm benm inşaallah bebiş vardırayy kız bizim daha 4 gün önceymiş
Merhaba beta HCg 4.40 adetimë 8 gun var deger yükselir klomen ve canlanma iğnesi kullandık bu ay
sende kendimi gördüm resmen borcun biri bitmeden diğeri başlar haa birde onlar harcayınca ihtiyaç biz gelinler harcayınca borç var israfBizimkiler biraz borcu seven insanlar o yüzden borç hic bitmiyor. Esim evlenen kadar borçlarını ödedi eşyaları çalıştığı yerden borcla aldı düğün içinde kredi çekildi. Borçlar olduğu içinde ayrı eve çıkamadık . kv de o yüzden sürekli bitince rahatlicaz diyodu kredi yarıya geldi kp araba kredisi çekti tam düğün borcu bitecek tekrar kredi çektiler o yiuzden hala bitince rahatlicaz diyorlar ama bitmiyo r tam tersi yenisi başlıyor hep . kv konusunda sansliymissin
adetim iki gün geçti yani pekte düzenli olduğunu söyleyemem ama..
bende anlamıyorum her ay mutlaka oluyor ama ya 5 gün önce ya 10 gün sonra böyle bi düzensizlik var.
test almaltan alıp yapmaktan yapıp negatif görmekten negatif görüf ağlamaktan bıkmış bezmiş durumdayım.
o yüzden bi kocakarı yöntemi buldum ki saçma sapan bişi zaten. karbonata idrar damlatıp kabarıyomu kabarmıyomu diye beklemek. kabarıyosa hamilesin :) bnmde kabardı ama hiiiç zannetmiyorum.. Çook üzgünüm çoook
Yeniymis dahagerçi bizim dun aksam kalp kalp
sende kendimi gördüm resmen borcun biri bitmeden diğeri başlar haa birde onlar harcayınca ihtiyaç biz gelinler harcayınca borç var israf
Ama tabi önemli olan yumurtlama gününü tutturmak. Benm ateşin en düşük olduğu gün cumartesiydi eşim pazar geldieğer çatlama olduysa ne kadar şanslıyım tartışılır. Yetişememiş olabiliriz o yüzden umudum yok pek
Canım bu karbonat testini burada eşlerine yaptıranlar bile oldu kopurdu pek güvenilir degilmis. Ne bi de anlattigin durum bizde de var bazen ağlıyoruz hayirlisideyip devam ediyoruz
Ins canım ilk cocugum hemen oldu bu biraz nazlı adetim tam 15 mart inş olurBazı yerlerde çatlatmak iğnesinin etkisi olabileceği yazıyor kan testlerinde. Ama 8 gün olmasına rağmen değer iyi insallah yükselir
evetttt bnde okudum ama bi umut iştet ama bir saniyeliğine bile olsa aha hamileyim! diye düşünmek çooook güzel bişimiş :)
kesinlikle çok haklısın aynı şey kızlarına yapılsa aldığının yediğinin hesabı sorulsa ne kadar hoşlarına gider bu durum merak ediyorum ki 5 senelik evliyim daha kayın pederimin 5 kuruş parası boğazımdan geçmiş değil kocam kazanıyor onlar hesap soruyor zoruma gidende bu zatenEvet . benim hakkımda o biz varken poğaça börek yapmıyor diyolarmis ama ayni kişiye poğaça falan yaparken evi gecindiremiyor da diyorlarmış. Geçmişten beri boyle gelmiş boyle gider galiba bu KV görümce muhabbeti. Biz daha yeni evliyken kvler misafirliğe gitmişti lahmacun söylemiştik siparişle ayni anda geldiler beraber yedik kp yatmaya gidince KV 10 liralık şey için eşime ben sana güvenerek kredi cektirdim bilseydim cektirezdim falan dedi . bazı şeyler gerçekten unutulmuyor . ya da ben unutmayi beceremiyorum
Ins canım ilk cocugum hemen oldu bu biraz nazlı adetim tam 15 mart inş olur
Kvler gorumcemin mesleği gereği memlekete gittiler orada kalıyorlar merkezden uzak olduğu için yakında ki is yerleri de askerlik yapmış eleman ariyor ama bu bahane kısmı çünkü hep burada yaşadıkları için kaynim oraya gitmez. He bizim yanımızda kalıyor ama kvlerin kredi borçlarını ödüyor . gorumcem ve kaynim sorumsuz. Ama etraftakiler onlara kısma annesi öyle yetiştirdi diyorlar ama ben çekmek zorunda değilim diye söylüyorum. Kaynim 22 yasında ama ona hep çocuk misali davranmislar misal banyoya girer kıyafetlerini annesinden ister hatta benden istediği bile oldu. Bizde gelin odasına girilmez ama gerek kaynim gerek gorumcem hatta KV bile biz yokken bizim odada yatarlar. Kaynim film izlemek için. KV kayınpeder gidince benim yatak rahat diye. Gorumcem de hep yatar yeter ki evde olmayalım hatta evde olsakta gelir gündüzleri falan yatar ki gorumcemle yasitiz . basit gibi dursa da anlattıklarım kimine gore ama zamanla sorun halini alıyor
kesinlikle çok haklısın aynı şey kızlarına yapılsa aldığının yediğinin hesabı sorulsa ne kadar hoşlarına gider bu durum merak ediyorum ki 5 senelik evliyim daha kayın pederimin 5 kuruş parası boğazımdan geçmiş değil kocam kazanıyor onlar hesap soruyor zoruma gidende bu zaten
Ama yumurta catlayip hemen gitmiyor ki 1 gün bekliyor gelen gider var mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?