- 14 Mart 2015
- 113
- 85
- 18
- 35
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.781
İnsallahhh canimya benim bu syda olmadi rabbim insallahh sizlere nasip ederde yuzunuzu guldurur bu aydaDimi yaa bugün çok iyiydim valainşaallah yarın da öyle uyanırım. Aslında ateşimin yükseldiğini gördüm ya ondan öyleydim umarım düşmez bende karalar bağlamam..
Yok tatlim afiyet olsun size...Birazcık daha takılayım da yatayım canm. Sağol tatlm bu arada. Sütlaç yapmıştık kızlar yer misiniz
İnşallah ya. Olmasazsa da kısmet ne edelim. Bu aralar fena halde puzzle a sarmış durumdayım valla. Şu anda bile kafa orda. Kafayı cidden dağıtıyo kızlar hepinize tavsiye ederim. Sürekli çocuk düşünüyorum diye aldım. En azından onla oyalanırken başka bi şey aklıma gelmiyor. :)
İnsallahhh canimya benim bu syda olmadi rabbim insallahh sizlere nasip ederde yuzunuzu guldurur bu ayda
Ayy bana da nişanlıyken eşim almıştı evde sıkılmayayım diye bi baktım yeğeni getirmiş kapıya kadar :)) bide dudağım uçuklamıştı ağlıyodum çok kötü buu çıkamam böyle dışarııı falan diye uçuk kremi de almış yollamış eşek kocam :)) puzzle da mübarek 1000 parça ben sıkılgan bi tipim sinirlerim bozuluyo yapmadım vala duruyo hala dolapta
slmn aleykümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
napionuzzz yıne hamilelik muhabbeti mi:))))Aleykümselam :)
Bende çok istiyorum hatta 2000 parca olandan ama maşallah beyimin oyuncak sevdasından bana sıra gelmiyor
napionuzzz yıne hamilelik muhabbeti mi:))))
Ya az olsa neyse de 1000 parça bana çok sıkılıyorum yani gondereyim sana kız boz boz oyna
Ay diş deme agriyo ki nasıl agriyo burnumun diregi sizliyorAslında benim ilaçlar bitmedi dişim salı günü çekilecek ama yinede bu ayı boşa geçirmek istemiyorum. Keçiboynuzu kürüne ne zaman başlamak gerekir farketmez değil mi?
Ay diş deme agriyo ki nasıl agriyo burnumun diregi sizliyorfark etmez kuzum sen yedir bi ara ise yarar zaten dedigim kür sabah akşam bir kasik bir aya ancak bitiyor
aminnn canim sen yuregini ferah tut olacak olmicak dye stres yapmamaya calis yeter burdaki herkesin dualarindasin.. Ve dualarimda rabbim.jabul etmeyecegi duaya amin dedirtmezmis. Olack braz zorlucak iste ama kiymetlimiz olacklarrInşaallah canm benm. Çok üstüne düşmüyorum ama düşünmeden de edemiyorum ki napimrabbim neylerse güzel eyler bekliyorum bakalım ne zamn alcam hayırlı haberi. Sağol tatlm
Cnm bi arkadaşın tavsiyesi üzerine başladm. Zihni başka yerlere kanalize etmek için farklı etkinlikler yap dedi. Gece cocuk gündüz çocuk. Yat çocuk kalk çocuk. Olmaz böyle dedi. Önce örgüye niyetlendim. Baktım ki çoookk yetenekliyim, örgü camiasında derin yaralar açmamak için vazgeçtimAyy bana da nişanlıyken eşim almıştı evde sıkılmayayım diye bi baktım yeğeni getirmiş kapıya kadar :)) bide dudağım uçuklamıştı ağlıyodum çok kötü buu çıkamam böyle dışarııı falan diye uçuk kremi de almış yollamış eşek kocam :)) puzzle da mübarek 1000 parça ben sıkılgan bi tipim sinirlerim bozuluyo yapmadım vala duruyo hala dolapta
Bebeğim tutunamadı malesefçok karamsar konuştu bilemem dedi sadece inş canım ya pazartesi tekrar test yaptırıcam inş bebişim benimle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?