- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.801
Bebeğim tutunamadı malesefkanamam başladı (
Hamile miydn? Hemen hastaneye git cnm belki yerleşme kanamasıdr.Bebeğim tutunamadı malesefkanamam başladı (
Hamile miydn? Hemen hastaneye git cnm belki yerleşme kanamasıdr.[/QUOT
Cuma günü 11.17 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptir demislerdi bugün felaket bi sanciyla kanamam başladı
Durma git hemen ne olduğunu bilmiyosun sonuçta. Allahtan ümit kesilmezCuma günü 11.17 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptir demislerdi bugün felaket bi sanciyla kanamam başladı
aminnn canim sen yuregini ferah tut olacak olmicak dye stres yapmamaya calis yeter burdaki herkesin dualarindasin.. Ve dualarimda rabbim.jabul etmeyecegi duaya amin dedirtmezmis. Olack braz zorlucak iste ama kiymetlimiz olacklarr
Cnm bi arkadaşın tavsiyesi üzerine başladm. Zihni başka yerlere kanalize etmek için farklı etkinlikler yap dedi. Gece cocuk gündüz çocuk. Yat çocuk kalk çocuk. Olmaz böyle dedi. Önce örgüye niyetlendim. Baktım ki çoookk yetenekliyim, örgü camiasında derin yaralar açmamak için vazgeçtimbi arkadaşm ahsap boyama kursuna başladı bu tavsiye üzerine. Ben de puzzle a sardım.
Günaydınçok istikrarlı bi atesim var 36.6
Amin cümlemiz inşallahAyy allah iyiliğini versin e miiyi yapmışsın canm arkadaşın çok haklı bence inşaallah bu terapinin faydasını görürsün ve bebişi aklından çıkarırsın sonra da hamile kalırsın tatlm
slm bacımmmmmmSelam bal lokmalari)
Senin yaptığın kür nasıldı canım? İbrahim saraçoğlununki mi?Ay diş deme agriyo ki nasıl agriyo burnumun diregi sizliyorfark etmez kuzum sen yedir bi ara ise yarar zaten dedigim kür sabah akşam bir kasik bir aya ancak bitiyor
Sana da slm canm...slm bacımmmmmm
Sana da tatlim...Slm canım :)
Sana da tatlim...
Napim canim ya ev isi mola ev isi mola birazdan kalkicam yine...sen napiyosun?Napıyon tatlmm
Napim canim ya ev isi mola ev isi mola birazdan kalkicam yine...sen napiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?