Gebe kalamayanlar buraya.....

aminnn canim sen yuregini ferah tut olacak olmicak dye stres yapmamaya calis yeter burdaki herkesin dualarindasin.. Ve dualarimda rabbim.jabul etmeyecegi duaya amin dedirtmezmis. Olack braz zorlucak iste ama kiymetlimiz olacklarr

Sağok canm benm allah razı olsun bebeğini sana bağışlasın rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah. Iyi ki varsınız..

Ayy allah iyiliğini versin e mi iyi yapmışsın canm arkadaşın çok haklı bence inşaallah bu terapinin faydasını görürsün ve bebişi aklından çıkarırsın sonra da hamile kalırsın tatlm

="uslutuba, post: 40323985, member: 651850"]Sen yine dikkat et cok atlayip ziplama...ben olmamistir diye hic takmiyom kosuyom atliyomm...bh zamana kadar dikkat ettim hatta yurumedim bile ama bu ay kararliyim verecem kilo hemde 3 ay boyunca...[/QUOTE]

Atlayıp ziplamiom da evlendikten sonra 10 kilo aldim canim ya spor yapmasam yine alıyorum hamile kalmadan ne kadar zayiflasak kar çünkü. Bu ay bal tarçın çörekotu yaptim ins tutar
Atlayi

[/QUOTE] Atlayıp ziplamiom da evlendikten sonra 10 kilo aldim canim ya spor yapmasam yine alıyorum hamile kalmadan ne kadar zayiflasak kar çünkü. Bu ay bal tarçın çörekotu yaptim ins tutar
Atlayi [/QUOTE]
Bende bugün başladım canım sen nasıl yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…