- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.821
Dun bi kismi bitti canim supurgeyi esim halletti bi oda kalmisti onu temizlicem...balkon kaldi banyoda var...basladik bakalim sirayla hepsi biticek ins.noldu senin neyin var kuzum?Bitmedi mi düünhiç oturuyorum canm sıkkın afakanlar basıyo kendimi hiç iyi hissetmiyorum
neyın var cnmmmmBitmedi mi düünhiç oturuyorum canm sıkkın afakanlar basıyo kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Ilknuuur
Dun bi kismi bitti canim supurgeyi esim halletti bi oda kalmisti onu temizlicem...balkon kaldi banyoda var...basladik bakalim sirayla hepsi biticek ins.noldu senin neyin var kuzum?
Günaydın canm ben kötütüm 36.3 çıktı hiç keyfim yok dün de zaten akıntımın rengi koyulaştı gece pembemsiydi ama çok çok açık. Bugün de ateşim bu kadar düşünce ümidim kalmadı..
1 kg keçiboynuzu pekmezi 50ser gram polen arı sütü zencefil zerdecal var icinde tatlım kendim aldim karistirdim bi de her gün muzSenin yaptığın kür nasıldı canım? İbrahim saraçoğlununki mi?
Efendim kuzum
neyın var cnmmmm
Canim daha karamsarliga düşme ne olacağı belli degil pembe akıntı ayrı ilginç zatenDün 36.8 çıkan ateş bu sabah 36.3 çıktı tuhaf bi üşüme var üstümde sanki içten geliyo. Bide sürekli duygu değişimleri yaşıyorum çok depresifimbat 7 Nisan ama dün gece 2 de falan wc ye gittiğimde açık pembe akıntım vardı çamaşırımda değildi ama bilmiyorum kendimi yıkılmış hissediyorum her zaman olduğu gibi...
Ama bozma moralini .
Canim daha karamsarliga düşme ne olacağı belli degil pembe akıntı ayrı ilginç zaten
Nası bozmayayım yaa artk gerçekten tükendiğimi hissediyorum neden biliyomusun? Çünkü bu ay ve bundan sonrasonda artk çok şiddetli bi şekilde bebeğim olmasını istediğimi farkettim. Allah biliyo ya bundan öncesinde böyle değildim o yüzden şuan hiç iyi değilim..
canım tez vakitte versin tün isteyenlere insallah. bende aynen senin gibiydim. bir buçuk yıldır istiyorz ama nasip olmuyor işteNası bozmayayım yaa artk gerçekten tükendiğimi hissediyorum neden biliyomusun? Çünkü bu ay ve bundan sonrasonda artk çok şiddetli bi şekilde bebeğim olmasını istediğimi farkettim. Allah biliyo ya bundan öncesinde böyle değildim o yüzden şuan hiç iyi değilim..
Ben bu isteği kocamin gözlerinde gördüm dolu dolu gozlerle bizimde bebeğimiz olsun dedi. Ama iste ne onun elinde ne de benim elimde . kaç gündür o kadar çok bel ağrısı demiyorum ki kasiklarim agriyor adet olamadığı için. Bebek yoksa gelmesi daha iyi adetinin. Benim adetim bugün bitmiş olacaktı yeni bir ay baslicakti bebek için ama yok. Simdi boyle yıkılmış gibisin ya bak adetinin sonuna gelince tekrar bi heves geliyor bebek için. Üzülme desemde bos avuntu benimkisi ama umidimizi kaybetmeyelim
canım tez vakitte versin tün isteyenlere insallah. bende aynen senin gibiydim. bir buçuk yıldır istiyorz ama nasip olmuyor işteiki - üç aydır artık her bebek gördüğümde ağlıyor olmuştum. sonra geçen ay kendi kendime dedim olmazsa ne olacak ölüm mü var sonunda? belki de sırf bu yuzden stres yapıp olmuyor dedim. kendi kendime karar aldım artık düşünmek yoq! hatta öyle şartlandırdım kı kendimi ben korunuyorum bebek nasıl olsun :) ?tabi korunmuyorum ama öyle şartlandırdım kendimi. hiç bir ay birgün bile gecikmeyen adetim bugün 5 gün gecikti :) pts test yaptıracağım bakalım nasip inşallah. ama sana tavsiyem sende kendini böyle şartlandırırsan daha kolay geçiyor ve stres yapmıyorsun. sadece üstüme düşeni yap gerisi allah'ın takdiri. önemli olan bizim yıpranmamız.sıkma canını rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin insallahh
Ya da olmayacak :) bunlar illa adet belirtileri olacak diye birşey yok kuzumBilmiyorum canm çok çok açıktı ama çok pardon afedersin silince gördüm. Sürekli yumurtalıklarım ağrıyo göbeğimin alt kısmında sancı oluyo sürekli bi kımıldanmalar var anlam veremiyorum. Göğsümü zaten saymıyorum bile çook şiş ağrım var orda dabacaklarım ağrıyo bilmiyorum bu ay bi tuhafım çok feci gelcek heralde ((
seni anlıyorum hem de nasıl bende kac aydır aynısını yaşıyordumEvet öyle oluyo ama ben şuan bittim yani. Gerçekten çok kötüyüm ya anlatmama imkan yok kendime şaşırıyorum düşünbenmki de aynen öyle dedi konuşurken derin bi nefes aldı olsun artk bi bebeğimiz dedi ben şok oldum gerçekten istiyo musun dedim evet çok istiyorum göğsümde uyusun istiyorum dedi ne diyim boğazım düğümlendi kaldım öyle. Bu ay farkında olmadan ne çok inanmışım meğer..
ya ben? ben 4 yıllık evliyim herkesin nasıl baktığını düşünCanm benm ya sağol inşaallah ben yanılıyorumdur ya ne bileyim çok istedim bu ay sebepsizce. Ablam benden sonra evlendi 3 kez hamile kaldı 2 yıllık evliyim ben düşün. Insanlar da çok canımı sıkıyo artk gerçekten tükendim. Inşaallah sende yarın hayırlı haberler alırsın canm allah herkesim gönlüne göre versin. Çok sağol..
Sagol canim...niye uzuluyosun ki sen demedin mi gunu kacirmis olabilirz diye...bi dahaki ay esinle konusursun yumurtlamadan once doktora gidersin sonrada yumurtlama zamaninda degerlendirirsin...boyle bi kac gun umut edip hayal kirikligi olsaydi dah mi iyiydi?adet bitis degil bi dahaki aya umut demek...bnde uzuluyorum ayni durumdayiz ama birbirimize birbirimizden baska destekci yok o yuzden...sen hic uzulme gelecekse adet gelsin bi dahaki aya tedavine baslamis olrak devam edersin...Kolay gelsin canm benm. Bilmiyorum kuzum değişik bi ruh halindeyim duygu değişimleri yaşıyorum depresifim üzgünüm. Dün gece pembe bi akıntım vardı bu sabah da ateşim 36.3 çıktı bide bi üşüme var üstümde karnım ağrıyo bat 7 Nisan daha erken de olabilirim. Sonuç olarak anlayacağın yine hayal kırıklığı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?