Gebe kalamayanlar buraya.....

Sen anlatamasan da ben anlıyorum canım . o kadar çok şey yaşadım ki yaşadık ki bu süreçte hepimiz biliyoruz bu yıkılma anlarını .. Yazamasam da o kadar çok şey var ki...

Bana da oyle oldu...ystelik benim gebelik testimde 1 saat sonra cizgi belirdi...oyle umutluydum ki...ipekle ovulasyon testini kullandigimiz zamandi 2 3 ay oluyo oyle umutlandim ki...gizlice kan verdim...sonucunu 0.2 gorunce yikildim bogazim dugumlendi o anda esim gelmisti arabyla almaya bisey soyleyemedim aglayamadim...uzulme canim nooolur?

Misal ben.. Bugün adetim bitmiş olacaktı yeni bir aya başlamış olacaktık ama ağrıdan başka bisi yok şuan .

Senin durumun daha acayip?hsg geciktiriyosa bnmde mi gecikir

Doktor yazılarında gecikme olmaz yazıyor ama KK konular açılmış hsg sonrası gecikme olanlar diye. Adete yakin ilişki olsa bir umut derinde bugün idrar testinegatif 15 günde çıkması lazımdı olsa bile.. Senin ki gecikmesin ama mümkünse gelmesin de

Ben atesimi olcmuyorum bile...erkenden 36.5 4 7 8 surekli bunu takip edicegime adete 2 gun kala olcerim daha iyi...

Benim kisi yılan hikayesi gibi. Adet günümde 36.3mus ama simdi 6 gündür 36.6 sabit . ben alistim sabah elim teste gidiyor hemen olcuyorum ole adeti kaç derece de oluyorum diye olcuyordum bu ay.

Valla benimki gunune gun tik gelir...cunku yumurtlama gunumde calisma oldu 1 gun sonrada...ama o gun net yumurtlama gunum olamyabilir benim isim belli olmuyo cunku...yani anlican yeterince degerlendirme olmadi...

Benim kisi yılan hikayesi gibi. Adet günümde 36.3mus ama simdi 6 gündür 36.6 sabit . ben alistim sabah elim teste gidiyor hemen olcuyorum ole adeti kaç derece de oluyorum diye olcuyordum bu ay.
Garip ya???adet gelmdi...ates dusmedi...kanda cikmadi????

Ya da olmayacak :) bunlar illa adet belirtileri olacak diye birşey yok kuzum

Haklısın canm. Bakalım ne görcem Salı ya kadar :)) kız hakkaten farkında olmadan nw çok inanmışım o yüzden böyle oldum zaten e neden düştü ki ateşim bı kadar bi fikrin varmı canm? Yani çok büyük fark var arada 36.8 den 36.3 e

Valla benimki gunune gun tik gelir...cunku yumurtlama gunumde calisma oldu 1 gun sonrada...ama o gun net yumurtlama gunum olamyabilir benim isim belli olmuyo cunku...yani anlican yeterince degerlendirme olmadi...

Bizimde bu ay öyle oldu . zaten o yüzden yoktur diyorum .adete 8 gün varken oldu son ilişki. Olsa çıkardı . benim ateş o gün düşmüş yumurta gününde bariz belli e yumurta olayı gerçekleştiyse niye gelen giden yok. Aslında sen olcsen ateşi iyi olur senin adete yakında yum oluyor ya anlarsın ateş düşüşüyle

Git canim git bana da moral olur bilmiyorum ya inandırmak istemiyorum kendimi olmadığına. Gerçi daha regl olmadım bitmiş değil hiçbişey bakalım inşaallah seviniriz tatlm

Yok kuzum ya o zamanda yok gebelik olabilir umuduna kapiliyorum ovi testinde adete az gun kalinca koyu cizgi olmustu gebeyim dedim...ama adet oldum yani tum belirtiler her ay oldu ama adette...onun icin umut olsun istemiyorum...kesin su anda vardir yumurta...

Merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım 5 Aylık evliyim ve üç aydır bebek istiyoruz bugün adet günüm ama henüz olmadı tuhaf bi durum var sanırım enfeksiyon oluştu lavaboya çıkarken çok ağrım oluyor baskı gibi ve tuvalete çok sık çıkıyorum bunun gebelikte bi alakası olabilir mi eşim kan testi yaptiralim hemen diyor negatif sonuç cikmaçıkmasından korkuyorum.. ne yapacağımı şaşırdım sizinle paylaşmak istedim

Garip , tuhaf , enteresan ve sıradan gecikme .
Evet aynenben bu ay hic dikkat etmedim...sanki istemeyen yeni evliler gibi:)))atladim zipladim spor yaptim...onceki aylarda sanki yumurta kirilcakmis gibi hic hareket etmezdim..simdi sadece kilo vermeye odaklandim...

Ya takmamayayim diyorum her ay ama takiyoruz iste. Bu ay takmicaz artik desek de aslında bi straji uyguluyoruz . ama benim iki gebeligimde aylarca bekleyip beklemedigim zamanda oldu. Aman nasip iste ya ne desek bos.

Evet aynenben bu ay hic dikkat etmedim...sanki istemeyen yeni evliler gibi:)))atladim zipladim spor yaptim...onceki aylarda sanki yumurta kirilcakmis gibi hic hareket etmezdim..simdi sadece kilo vermeye odaklandim...

Ahh ahh ben o istemeyen yeni gelinim iste ilk basta istemedik 3 sene oldu

Kıyamam yaa çok şükür ben o konuda şanlıyım kv birlikte yaşıyorum o çok anlayışlı sağolsun ödeyemem hakkını kendi götürüyo beni doktora. Oda çok istiyo ölmeden göreyim falan diyo eşim de sağolsun allahtan gelen bi durum napalım yani isyan mı edelim diyo etrafı takmıyorum ben artk var bikaç yane patavatsız ama olcak o kadar da. Bişey dediklerin de bende diyorum ki istemiyorum ben daha erken sanki siz bakcaksınız çok istiyosanız siz doğurur bitane diyorum sende takma yani onların lafına bakarSak şimdiye akıl hastanesindeydik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…