- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.841
Evet öyle oluyo ama ben şuan bittim yani. Gerçekten çok kötüyüm ya anlatmama imkan yok kendime şaşırıyorum düşünbenmki de aynen öyle dedi konuşurken derin bi nefes aldı olsun artk bi bebeğimiz dedi ben şok oldum gerçekten istiyo musun dedim evet çok istiyorum göğsümde uyusun istiyorum dedi ne diyim boğazım düğümlendi kaldım öyle. Bu ay farkında olmadan ne çok inanmışım meğer..
Bana da oyle oldu...ystelik benim gebelik testimde 1 saat sonra cizgi belirdi...oyle umutluydum ki...ipekle ovulasyon testini kullandigimiz zamandi 2 3 ay oluyo oyle umutlandim ki...gizlice kan verdim...sonucunu 0.2 gorunce yikildim bogazim dugumlendi o anda esim gelmisti arabyla almaya bisey soyleyemedim aglayamadim...uzulme canim nooolur?Evet öyle oluyo ama ben şuan bittim yani. Gerçekten çok kötüyüm ya anlatmama imkan yok kendime şaşırıyorum düşünbenmki de aynen öyle dedi konuşurken derin bi nefes aldı olsun artk bi bebeğimiz dedi ben şok oldum gerçekten istiyo musun dedim evet çok istiyorum göğsümde uyusun istiyorum dedi ne diyim boğazım düğümlendi kaldım öyle. Bu ay farkında olmadan ne çok inanmışım meğer..
Sagol canim...niye uzuluyosun ki sen demedin mi gunu kacirmis olabilirz diye...bi dahaki ay esinle konusursun yumurtlamadan once doktora gidersin sonrada yumurtlama zamaninda degerlendirirsin...boyle bi kac gun umut edip hayal kirikligi olsaydi dah mi iyiydi?adet bitis degil bi dahaki aya umut demek...bnde uzuluyorum ayni durumdayiz ama birbirimize birbirimizden baska destekci yok o yuzden...sen hic uzulme gelecekse adet gelsin bi dahaki aya tedavine baslamis olrak devam edersin...
Senin durumun daha acayip?hsg geciktiriyosa bnmde mi gecikirMisal ben.. Bugün adetim bitmiş olacaktı yeni bir aya başlamış olacaktık ama ağrıdan başka bisi yok şuan .
Ben atesimi olcmuyorum bile...erkenden 36.5 4 7 8 surekli bunu takip edicegime adete 2 gun kala olcerim daha iyi...Senin durumun daha acayip?hsg geciktiriyosa bnmde mi gecikir
Senin durumun daha acayip?hsg geciktiriyosa bnmde mi gecikir
Ben atesimi olcmuyorum bile...erkenden 36.5 4 7 8 surekli bunu takip edicegime adete 2 gun kala olcerim daha iyi...
Valla benimki gunune gun tik gelir...cunku yumurtlama gunumde calisma oldu 1 gun sonrada...ama o gun net yumurtlama gunum olamyabilir benim isim belli olmuyo cunku...yani anlican yeterince degerlendirme olmadi...Doktor yazılarında gecikme olmaz yazıyor ama KK konular açılmış hsg sonrası gecikme olanlar diye. Adete yakin ilişki olsa bir umut derinde bugün idrar testinegatif 15 günde çıkması lazımdı olsa bile.. Senin ki gecikmesin ama mümkünse gelmesin de
Garip ya???adet gelmdi...ates dusmedi...kanda cikmadi????Benim kisi yılan hikayesi gibi. Adet günümde 36.3mus ama simdi 6 gündür 36.6 sabit . ben alistim sabah elim teste gidiyor hemen olcuyorum ole adeti kaç derece de oluyorum diye olcuyordum bu ay.
Ya da olmayacak :) bunlar illa adet belirtileri olacak diye birşey yok kuzum
Valla benimki gunune gun tik gelir...cunku yumurtlama gunumde calisma oldu 1 gun sonrada...ama o gun net yumurtlama gunum olamyabilir benim isim belli olmuyo cunku...yani anlican yeterince degerlendirme olmadi...
seni anlıyorum hem de nasıl bende kac aydır aynısını yaşıyordumhatta geçen aylarda çift çizgiyi gördüm nasıl mutlu oldum anlatamam dedim hamileyimm!!! sonra adet günü geldi çatti tabi ki adet oldum öyle yıkıldım ki anlatamam.meğer o ay çatlatma iğnesi olmuştum onun etkisiymiş! bir daha da idrar testine kanmam dedim. bu ay geçmesine rağmen hala gidip kan tahlili yaptırmaya cesaretim yok ya yoksa diye.. nasılsa alıştık olumsuza olumluyu düşünemiyorum bile yarın cesaretimi toplarsam gidip yaptıracam bakalım artık nasip
Yok kuzum ya o zamanda yok gebelik olabilir umuduna kapiliyorum ovi testinde adete az gun kalinca koyu cizgi olmustu gebeyim dedim...ama adet oldum yani tum belirtiler her ay oldu ama adette...onun icin umut olsun istemiyorum...kesin su anda vardir yumurta...Bizimde bu ay öyle oldu . zaten o yüzden yoktur diyorum .adete 8 gün varken oldu son ilişki. Olsa çıkardı . benim ateş o gün düşmüş yumurta gününde bariz belli e yumurta olayı gerçekleştiyse niye gelen giden yok. Aslında sen olcsen ateşi iyi olur senin adete yakında yum oluyor ya anlarsın ateş düşüşüyle
Garip ya???adet gelmdi...ates dusmedi...kanda cikmadi????
Evet aynenGarip , tuhaf , enteresan ve sıradan gecikme .
Yok kuzum ya o zamanda yok gebelik olabilir umuduna kapiliyorum ovi testinde adete az gun kalinca koyu cizgi olmustu gebeyim dedim...ama adet oldum yani tum belirtiler her ay oldu ama adette...onun icin umut olsun istemiyorum...kesin su anda vardir yumurta...
Evet aynenben bu ay hic dikkat etmedim...sanki istemeyen yeni evliler gibi:)))atladim zipladim spor yaptim...onceki aylarda sanki yumurta kirilcakmis gibi hic hareket etmezdim..simdi sadece kilo vermeye odaklandim...
ya ben? ben 4 yıllık evliyim herkesin nasıl baktığını düşünbütün arkadaşlarım çevremdekiler ya hamile ya da hamileliği atlattı. biz 1,5 yıldır istiyoruz ama kimse inanmıyor. hani şu eski kafalılar var ya kaç yıl olmus hala çocuk yoq kesin kısır! delioluyorum yaa eşimde de bende de sorun yoq ama k.valideme anlatamıyorum nedense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?