Gebe kalamayanlar buraya.....

Haklısın canm ama bi an kapılıyo insan karamsarliga inşaallah gelmez yaa daha 2 gün var keşke görsem çift çizgiyi. Eşime de küstüm konuşmuyorum o kdar fenayım ki arıcam şimdi :))

Kıyamam sana yaa ahh ahhh nolcak bizim bu halimiz böyle olsun artk bebişlerimiiiz sabrım kalmadı yaa. Sende üzülme kuzum bana diyon da :)) bende bi kere kv gitmiştim kan vermeye 2 hafta geçmişti adetim 2 küsür mü ne çıkmıştı ay ne kadar kötü olmuştum uçurumdan atasım gelmişti kendimi çok kötü bi durumdu yaa

Yorgunluktan bile düşer kuzum o

Canimm... Cok uzgunsunn kuzum suan ne desek kifayetsiz kalcak.. Uzulme desemde o yuregine soz gecmicek.. Insallahh rabbim vesile kilmistir bu ayy brbisin mujdesini alirsin.. Insallah.. Sikintili yuregin hafiflerr

Geldi sanırım kızlar çok enteresan bi şekilde üşüyorum klima açık olduğu halde soğuk soğuk terler ya insan öyleyim ve bacaklarım çok ağrıyo karnım da öyle. Şuan da herşeyden nefret ediyorum bide erken geldi nedendir acep

Canimm... Cok uzgunsunn kuzum suan ne desek kifayetsiz kalcak.. Uzulme desemde o yuregine soz gecmicek.. Insallahh rabbim vesile kilmistir bu ayy brbisin mujdesini alirsin.. Insallah.. Sikintili yuregin hafiflerr

Keşke canm benm keşke öyle olsaydı. Artk nefret eder vaziyetteyim hayattan bağırıp çağırıp boğazlarım yırtılana kadar ağlamak istiyorum yalnız kalmak istiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum. Napcam böyle yaa ilk defa bu kadar kötü bi regl dönemi geçiriyorum offf Kovaliim mi geri gitsin şu pis kırmızı :)))

Canim yapma boyle...seni ne iyi hissettriyosa onunla ilhmgilen he mesela ara esini?tek basina zor...ben her ay ayni durumu yasiyorum esim teselli ediyo beni inan ki...ara bence.. sen bilirsin yine de???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…