- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.861
He kck o zmn iyi barı ya. Pki sen kalp atslrnı kacncı hftada duydn cnmIyi bari Allah razı olsun o kadarini yapmis 10 mm 1cm oluyor tatlım ona göre hesapla işte
Gorusuruz tatlim bende banyoyu temizlemeye gidiyoruuum gelirim birazdan...Ben pazara çıkıp geliyorum
Zor bela işlermi yptm canım dnleniorm saolsn esm evdeykn yardm edio cok sukr hastaneden cktgmdan beri lekelnmem yk durdu sukrlr olsn..Tatlim yatsana seeeeeen!...
Sagol canim...niye uzuluyosun ki sen demedin mi gunu kacirmis olabilirz diye...bi dahaki ay esinle konusursun yumurtlamadan once doktora gidersin sonrada yumurtlama zamaninda degerlendirirsin...boyle bi kac gun umut edip hayal kirikligi olsaydi dah mi iyiydi?adet bitis degil bi dahaki aya umut demek...bnde uzuluyorum ayni durumdayiz ama birbirimize birbirimizden baska destekci yok o yuzden...sen hic uzulme gelecekse adet gelsin bi dahaki aya tedavine baslamis olrak devam edersin...
Tamam canım1 kg keçiboynuzu pekmezi 50ser gram polen arı sütü zencefil zerdecal var icinde tatlım kendim aldim karistirdim bi de her gün muz
Bana da oyle oldu...ystelik benim gebelik testimde 1 saat sonra cizgi belirdi...oyle umutluydum ki...ipekle ovulasyon testini kullandigimiz zamandi 2 3 ay oluyo oyle umutlandim ki...gizlice kan verdim...sonucunu 0.2 gorunce yikildim bogazim dugumlendi o anda esim gelmisti arabyla almaya bisey soyleyemedim aglayamadim...uzulme canim nooolur?
Gorusuruz tatlim bende banyoyu temizlemeye gidiyoruuum gelirim birazdan...
Yorgunluktan bile düşer kuzum oHaklısın canm. Bakalım ne görcem Salı ya kadar :)) kız hakkaten farkında olmadan nw çok inanmışım o yüzden böyle oldum zatene neden düştü ki ateşim bı kadar bi fikrin varmı canm? Yani çok büyük fark var arada 36.8 den 36.3 e
Yorgunluktan bile düşer kuzum o
Yorgunluktan bile düşer kuzum o
Cnm bnm dua et insallah glmz böle bi durmda ble rabbimden kesme ümidini..Ilknur kahverengi akıntım geliyo bayağı var şuan
Canimm... Cok uzgunsunn kuzum suan ne desek kifayetsiz kalcak.. Uzulme desemde o yuregine soz gecmicek.. Insallahh rabbim vesile kilmistir bu ayy brbisin mujdesini alirsin.. Insallah.. Sikintili yuregin hafiflerrEvet öyle oluyo ama ben şuan bittim yani. Gerçekten çok kötüyüm ya anlatmama imkan yok kendime şaşırıyorum düşünbenmki de aynen öyle dedi konuşurken derin bi nefes aldı olsun artk bi bebeğimiz dedi ben şok oldum gerçekten istiyo musun dedim evet çok istiyorum göğsümde uyusun istiyorum dedi ne diyim boğazım düğümlendi kaldım öyle. Bu ay farkında olmadan ne çok inanmışım meğer..
Geldiiiiiim:))))))Kolay gelsin canım . benim pazar turu kısa sürdü
Cnm bnm dua et insallah glmz böle bi durmda ble rabbimden kesme ümidini..
Geldi sanırım kızlarçok enteresan bi şekilde üşüyorum klima açık olduğu halde soğuk soğuk terler ya insan öyleyim ve bacaklarım çok ağrıyo karnım da öyle. Şuan da herşeyden nefret ediyorum bide erken geldi nedendir acep
Canimm... Cok uzgunsunn kuzum suan ne desek kifayetsiz kalcak.. Uzulme desemde o yuregine soz gecmicek.. Insallahh rabbim vesile kilmistir bu ayy brbisin mujdesini alirsin.. Insallah.. Sikintili yuregin hafiflerr
Canim yapma boyle...seni ne iyi hissettriyosa onunla ilhmgilen he mesela ara esini?tek basina zor...ben her ay ayni durumu yasiyorum esim teselli ediyo beni inan ki...ara bence.. sen bilirsin yine de???Keşke canm benm keşke öyle olsaydı. Artk nefret eder vaziyetteyim hayattan bağırıp çağırıp boğazlarım yırtılana kadar ağlamak istiyorum yalnız kalmak istiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum. Napcam böyle yaa ilk defa bu kadar kötü bi regl dönemi geçiriyorum offfKovaliim mi geri gitsin şu pis kırmızı :)))
Canim yapma boyle...seni ne iyi hissettriyosa onunla ilhmgilen he mesela ara esini?tek basina zor...ben her ay ayni durumu yasiyorum esim teselli ediyo beni inan ki...ara bence.. sen bilirsin yine de???
Bncede...kirginlik bi tarafa ama icinden ciglik atmaktansa...onun sesiyle teselli daha iyi...hem bi dahaki ayin planini da yaparsiniz?Demi yaa ariyim ariyim çok özledim zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?