- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.881
Kizlar yaaa benim once sol sonra sag tarafima batma oldu...banyoyu temizlerken usuttum mu yumurtluyo muyum yoksa????
Bncede...kirginlik bi tarafa ama icinden ciglik atmaktansa...onun sesiyle teselli daha iyi...hem bi dahaki ayin planini da yaparsiniz?
Canım benimm.. naspten ötesine geclmio işte uzlme rabbm mükafatını verck insallahYok geliyo kuzum galiba. Gördüm yani
Bncede...kirginlik bi tarafa ama icinden ciglik atmaktansa...onun sesiyle teselli daha iyi...hem bi dahaki ayin planini da yaparsiniz?
Canım benimm.. naspten ötesine geclmio işte uzlme rabbm mükafatını verck insallah
Canimm yapma boylee cok yipratiyosun kendini ama... Hersey rabbimin ol demesile olacak. Hcbrimiz kolay yasamiyoruz ki.. Herkes birbirinden destek aliyo. Oyle dusun..Keşke canm benm keşke öyle olsaydı. Artk nefret eder vaziyetteyim hayattan bağırıp çağırıp boğazlarım yırtılana kadar ağlamak istiyorum yalnız kalmak istiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum. Napcam böyle yaa ilk defa bu kadar kötü bi regl dönemi geçiriyorum offfKovaliim mi geri gitsin şu pis kırmızı :)))
Aaa kuzum hasssasin kurma kendi kendine...adam isle ilgili konusuyodur...birazdan ararsin yine?Ay ohaa ya aradığım kişi bir başkasıyla görüşüyomuş şimdi ben delirmiyim de kim delirsin kimle konuşuyo bu
SanmiyorumInşaallah bebiştir :))
Canimm yapma boylee cok yipratiyosun kendini ama... Hersey rabbimin ol demesile olacak. Hcbrimiz kolay yasamiyoruz ki.. Herkes birbirinden destek aliyo. Oyle dusun..
Cunku yeterince calisma olmadi anacim yorgunluktan geceleri yattim erkendenSus kız niye sanmıyomuşsun
Aaa kuzum hasssasin kurma kendi kendine...adam isle ilgili konusuyodur...birazdan ararsin yine?
Reglin basladimiki canim... Umutsuzluk yok asla hem onumuzdeki aya daha rahat olursun.. Daha sakin... Bi bakmssin oluvermissKız ben ilk defa böyle oldum bende inanamıyorum kendimë inan ki yaa niye bu ay böyle oldu bilmiyorum işteinşaallah sonraki ay gelir bebişim..
Cunku yeterince calisma olmadi anacim yorgunluktan geceleri yattim erkenden
Ayy kiyamam ben sana yaaa...uzulme bitanem bugunleri hatirlicaz bebis haberini alinca...o zamnda aglicaz ama sevincten...aglamak yok bak minciririm yanaklarini...rahatladi mi biraz icin peki?Abisiyle konuşuyomuş hemen geri döndü zaten :)) çok ağladım ama tutamadım kendimiii
aynı benAy ohaa ya aradığım kişi bir başkasıyla görüşüyomuş şimdi ben delirmiyim de kim delirsin kimle konuşuyo bu
Reglin basladimiki canim... Umutsuzluk yok asla hem onumuzdeki aya daha rahat olursun.. Daha sakin... Bi bakmssin oluvermiss
hadi insallah bu regli geleck ay glmez yerini bebise birakirHiç bu kadar yıkıldığımı hissetmemiştim hâlâ şoktayım regl olduğuma inanmak istemiyorumgeldi kuzum geldi gördüm istemeden de olsa inşaallah bakalım önümüzdeki maçlara bakcaz :)
Ayy kiyamam ben sana yaaa...uzulme bitanem bugunleri hatirlicaz bebis haberini alinca...o zamnda aglicaz ama sevincten...aglamak yok bak minciririm yanaklarini...rahatladi mi biraz icin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?