- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.901
Mıncır yaa şefkata ihtiyacım var benim şuaninşaallah sevinçten ağlarız bundan sonra dediğin gibi tatlım benim. Rahatladı vala ama kırgın konuştuk görsen kimse burnundan kıl aldırmıyo ama ben şimdi duydum sesini durur muyum bi daha aricam şimdi
hadi insallah bu regli geleck ay glmez yerini bebise birakir
. onun icin hazrliyordur seni...
Mincirdim...ara kiz bi dahaki aya hazirlik
Etmemmi hç ediorm tbii ki haytm.üzlme sakın insallah tezzamnda yavrun geliverir göbüsüneAmin kuzum benm inşaallah bundan sonrali ay verir bize dua edin çook ihtiyacımız var
Haklısın canm. Bakalım ne görcem Salı ya kadar :)) kız hakkaten farkında olmadan nw çok inanmışım o yüzden böyle oldum zatene neden düştü ki ateşim bı kadar bi fikrin varmı canm? Yani çok büyük fark var arada 36.8 den 36.3 e
Etmemmi hç ediorm tbii ki haytm.üzlme sakın insallah tezzamnda yavrun geliverir göbüsüne
Canım bende atesle olcerek takip etmek istiyorum fakat bisi sorcam koltuk altindan mi dil altindan mi olcuyosunuz
Dil altından tatlm
Bende bugün başladım canım sen nasıl yaptın?[/QUOTE]Atlayıp ziplamiom da evlendikten sonra 10 kilo aldim canim ya spor yapmasam yine alıyorum hamile kalmadan ne kadar zayiflasak kar çünkü. Bu ay bal tarçın çörekotu yaptim ins tutar
Atlayi
E tamam iste bu!...hem yaninda olucak degerlendirme zamanlarinda hemde sana destek olucak ne guzel iste...icime dogdu kiz bi dahaki ayin hamisi sensin insallah...tup bebege de gerek kalmicak gaz bebegedeZaten haftaya kesin dönüş yapcakmış sanırım. Ağlama ne var bunda biz sevgimizi saygımızı kaybetmeyelim önemli olan bu dedi. Geldiğimde gitcez doktora biz doğal yolla olsun diye uğraşıyoruz ne dedi doktor en son çare tüp bebek mi gaz bebek mi neyse onu yaptırırız ağlama bunun için dedi :)))
Bende bugün başladım canım sen nasıl yaptın?[/QUOTE]Atlayıp ziplamiom da evlendikten sonra 10 kilo aldim canim ya spor yapmasam yine alıyorum hamile kalmadan ne kadar zayiflasak kar çünkü. Bu ay bal tarçın çörekotu yaptim ins tutar
Atlayi
Bende bugün başladım canım sen nasıl yaptın?
Amn canm sende bze dua et teyzesi :) yavrumn cuma gnu pıtpıtları görelm :)Amin inşaallah canm benm allah razı olsun seninde bebişini rabbim korusun sağ salim doğurmanı nasip etsin sağlıklı tombik olsun inşaallah :))
Him tamam kuzum ates yukselince mi yumurtlama oluyo dusunce mi bi türlü anlamadım bunu
E tamam iste bu!...hem yaninda olucak degerlendirme zamanlarinda hemde sana destek olucak ne guzel iste...icime dogdu kiz bi dahaki ayin hamisi sensin insallah...tup bebege de gerek kalmicak gaz bebegede
Amn canm sende bze dua et teyzesi :) yavrumn cuma gnu pıtpıtları görelm :)
İnşallah olur canım. Bende aynı senin gibi uygulıyorum tek fark sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yiyorum[/QUOTE]Adetimin 2.gunu başladım canım 10.gunu biraktim sabah akşam 1 er tatli kasigi yedim ins faydasını gorurum yalniz ben cekilmis corek otu almistim meğerse bal a karistircain zaman hemen ezilmiş gerekiomus yinede faydası olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?