Gebe kalamayanlar buraya.....

Mincirdim...ara kiz bi dahaki aya hazirlik

Mincirdim...ara kiz bi dahaki aya hazirlik

Zaten haftaya kesin dönüş yapcakmış sanırım. Ağlama ne var bunda biz sevgimizi saygımızı kaybetmeyelim önemli olan bu dedi. Geldiğimde gitcez doktora biz doğal yolla olsun diye uğraşıyoruz ne dedi doktor en son çare tüp bebek mi gaz bebek mi neyse onu yaptırırız ağlama bunun için dedi :)))

Atlayıp ziplamiom da evlendikten sonra 10 kilo aldim canim ya spor yapmasam yine alıyorum hamile kalmadan ne kadar zayiflasak kar çünkü. Bu ay bal tarçın çörekotu yaptim ins tutar
Atlayi [/QUOTE]
Bende bugün başladım canım sen nasıl yaptın?[/QUOTE]

Adetimin 2.gunu başladım canım 10.gunu biraktim sabah akşam 1 er tatli kasigi yedim ins faydasını gorurum yalniz ben cekilmis corek otu almistim meğerse bal a karistircain zaman hemen ezilmiş gerekiomus yinede faydası olur inşallah

Canım bende atesle olcerek takip etmek istiyorum fakat bisi sorcam koltuk altindan mi dil altindan mi olcuyosunuz

kızlar ovulasyon testi yapıyorum 21. gün olmasına rağmen ve adetim 35 günde bir gelmesine rağmen halen çift çizgi yok moraliim acayip bozuk

Atlayıp ziplamiom da evlendikten sonra 10 kilo aldim canim ya spor yapmasam yine alıyorum hamile kalmadan ne kadar zayiflasak kar çünkü. Bu ay bal tarçın çörekotu yaptim ins tutar
Atlayi

Adetimin 2.gunu başladım canım 10.gunu biraktim sabah akşam 1 er tatli kasigi yedim ins faydasını gorurum yalniz ben cekilmis corek otu almistim meğerse bal a karistircain zaman hemen ezilmiş gerekiomus yinede faydası olur inşallah[/QUOTE]
İnşallah olur canım. Bende aynı senin gibi uygulıyorum tek fark sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yiyorum

E tamam iste bu!...hem yaninda olucak degerlendirme zamanlarinda hemde sana destek olucak ne guzel iste...icime dogdu kiz bi dahaki ayin hamisi sensin insallah...tup bebege de gerek kalmicak gaz bebegede

Atlayi

Adetimin 2.gunu başladım canım 10.gunu biraktim sabah akşam 1 er tatli kasigi yedim ins faydasını gorurum yalniz ben cekilmis corek otu almistim meğerse bal a karistircain zaman hemen ezilmiş gerekiomus yinede faydası olur inşallah[/QUOTE]
Yok canim ben cekilmis aldim bal tarcin sabah ac karnina 1 yemek kasigi yedim ama ben gec ogrenmistim gec basladim 10gun kullanip...sonra adette 2.5 mm lik yumurtam cikti ortaya catlamamis...ustelik adetliyken...pko oldugumdan mi corekotundan mi bilmem ama corek otu bu olumden baska her seye deva!...

Bende bugün başladım canım sen nasıl yaptın?

İnşallah olur canım. Bende aynı senin gibi uygulıyorum tek fark sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yiyorum[/QUOTE]

Him sen cekilmis mi aldin çörekotu nu yoksa kendin mi ezdin canım

Him tamam kuzum ates yukselince mi yumurtlama oluyo dusunce mi bi türlü anlamadım bunu

Düşünce tatlm. Belli bi seyirde gidiyo yumurtlama olacağı gün düşüyo sonra tekrar yükseliyo adet olacağın gün de tekrar düşüyo eğer hamile kalınmışsa düşmüyo yüksek şekikde devam ediyo

E tamam iste bu!...hem yaninda olucak degerlendirme zamanlarinda hemde sana destek olucak ne guzel iste...icime dogdu kiz bi dahaki ayin hamisi sensin insallah...tup bebege de gerek kalmicak gaz bebegede

Ayy kuzum benm sağol yaa inşaallah evet o da çok istemesine rağmen sorun etmiyo çok şükür gelsin de gidelim artk doktora bakalım ne olacak. Hislerin kuvvetli midir peki

Amn canm sende bze dua et teyzesi :) yavrumn cuma gnu pıtpıtları görelm :)

Ediyorum tatlm etmem mi allahım hepinizin kucağına almanızı sağlıklı bebişlerinizin olması nasip eylesin sonra da bize görürsün görürsün merak etme sıkıntı yapma bence o gayet rahat şuan bulunduğu yerde .

İnşallah olur canım. Bende aynı senin gibi uygulıyorum tek fark sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yiyorum[/QUOTE]

Him sen cekilmis mi aldin çörekotu nu yoksa kendin mi ezdin canım[/QUOTE]
Yok cekilmis aldim canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…