- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.921
Yani canim iddialiyim diyemem ama bazrn tutuyo...ruyalarimin bi kismi cikiyo...ama insallah iyi hissedelim iyi olsun..Ayy kuzum benm sağol yaa inşaallah evet o da çok istemesine rağmen sorun etmiyo çok şükür gelsin de gidelim artk doktora bakalım ne olacak. Hislerin kuvvetli midir peki
İnşallah olur canım. Bende aynı senin gibi uygulıyorum tek fark sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yiyorum[/QUOTE]Adetimin 2.gunu başladım canım 10.gunu biraktim sabah akşam 1 er tatli kasigi yedim ins faydasını gorurum yalniz ben cekilmis corek otu almistim meğerse bal a karistircain zaman hemen ezilmiş gerekiomus yinede faydası olur inşallah
Düşünce tatlm. Belli bi seyirde gidiyo yumurtlama olacağı gün düşüyo sonra tekrar yükseliyo adet olacağın gün de tekrar düşüyo eğer hamile kalınmışsa düşmüyo yüksek şekikde devam ediyo
Kizlar merhaba adetim 3 gun gecti yasadiklarimi yasayaniniz varmi? Gunduzleri agirlik basio uykum geliyo bide karnim cok sis midem bulaniyo akintim var. Akiyo gibi geliyo bakiyorum tuvalette yok beyaz akinti var ateste yuksektw seyiriyor karnim ara ara agiriyor adet oldum saniorum ama gelen giden yok
İnşallah olur canım. Bende aynı senin gibi uygulıyorum tek fark sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yiyorum
Aminn tatlm aminn.. rahttr umarm teyzesi kanamam durdu cok skr ama adet tarihime göre 6+3ken ultrasnda 5+5gözüküo. Ona anlm veremdm işteEdiyorum tatlm etmem mi allahım hepinizin kucağına almanızı sağlıklı bebişlerinizin olması nasip eylesin sonra da bizegörürsün görürsün merak etme sıkıntı yapma bence o gayet rahat şuan bulunduğu yerde .
Hyr ypmadm cnm cunku korkuyorumya psikolojikse fln bu belirtiler yrn yaparm belki.Mrb canım test yapmadin mi
Yani canim iddialiyim diyemem ama bazrn tutuyo...ruyalarimin bi kismi cikiyo...ama insallah iyi hissedelim iyi olsun..
Gaz bebek iyiymiş yanlızZaten haftaya kesin dönüş yapcakmış sanırım. Ağlama ne var bunda biz sevgimizi saygımızı kaybetmeyelim önemli olan bu dedi. Geldiğimde gitcez doktora biz doğal yolla olsun diye uğraşıyoruz ne dedi doktor en son çare tüp bebek mi gaz bebek mi neyse onu yaptırırız ağlama bunun için dedi :)))
Hmm supersin canım benim çoook teşekkür ederim anladım simdik
Aminn tatlm aminn.. rahttr umarm teyzesi kanamam durdu cok skr ama adet tarihime göre 6+3ken ultrasnda 5+5gözüküo. Ona anlm veremdm işte
aletlerin düzenliyse test yap canım durduğun kabahatKizlar merhaba adetim 3 gun gecti yasadiklarimi yasayaniniz varmi? Gunduzleri agirlik basio uykum geliyo bide karnim cok sis midem bulaniyo akintim var. Akiyo gibi geliyo bakiyorum tuvalette yok beyaz akinti var ateste yuksektw seyiriyor karnim ara ara agiriyor adet oldum saniorum ama gelen giden yok
Gaz bebek iyiymiş yanlız
Aminn tatlm aminn.. rahttr umarm teyzesi kanamam durdu cok skr ama adet tarihime göre 6+3ken ultrasnda 5+5gözüküo. Ona anlm veremdm işte
Kendim çektim canım. Öğütülmüş almayın diyorlar ama belli mi olur belki işe yararHim sen cekilmis mi aldin çörekotu nu yoksa kendin mi ezdin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?