Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayy kuzum benm sağol yaa inşaallah evet o da çok istemesine rağmen sorun etmiyo çok şükür gelsin de gidelim artk doktora bakalım ne olacak. Hislerin kuvvetli midir peki
Yani canim iddialiyim diyemem ama bazrn tutuyo...ruyalarimin bi kismi cikiyo...ama insallah iyi hissedelim iyi olsun..

Kizlar merhaba adetim 3 gun gecti yasadiklarimi yasayaniniz varmi? Gunduzleri agirlik basio uykum geliyo bide karnim cok sis midem bulaniyo akintim var. Akiyo gibi geliyo bakiyorum tuvalette yok beyaz akinti var ateste yuksektw seyiriyor karnim ara ara agiriyor adet oldum saniorum ama gelen giden yok

İnşallah olur canım. Bende aynı senin gibi uygulıyorum tek fark sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yiyorum[/QUOTE]

Him sen cekilmis mi aldin çörekotu nu yoksa kendin mi ezdin canım[/QUOTE]
Kendim çektim canım. Öğütülmüş almayın diyorlar ama belli mi olur belki işe yarar Seninki bu sefer böyle olsun olmadı bir dahaki aya kendin öğütürsün. Allah büyük inşallah faydasını görürsün canım.

Mrb canım test yapmadin mi

İnşallah olur canım. Bende aynı senin gibi uygulıyorum tek fark sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yiyorum

Him sen cekilmis mi aldin çörekotu nu yoksa kendin mi ezdin canım[/QUOTE]
Kendim çektim canım. Öğütülmüş almayın diyorlar ama belli mi olur belki işe yarar Seninki bu sefer böyle olsun olmadı bir dahaki aya kendin öğütürsün. Allah büyük inşallah faydasını görürsün canım.[/QUOTE]

Amin kuzum inşallah oyle yaparım artik napalım. Ya doktora gttigimde 1 sene dolmadan gelme dedi hic bi tedavi görmüyorum bilmiyorum da ise yariyomu yaramiyo mu kendim cabaliyorum oyle

Aminn tatlm aminn.. rahttr umarm teyzesi kanamam durdu cok skr ama adet tarihime göre 6+3ken ultrasnda 5+5gözüküo. Ona anlm veremdm işte

Gaz bebek iyiymiş yanlız

aletlerin düzenliyse test yap canım durduğun kabahat

Aminn tatlm aminn.. rahttr umarm teyzesi kanamam durdu cok skr ama adet tarihime göre 6+3ken ultrasnda 5+5gözüküo. Ona anlm veremdm işte

Canım geç dollenmedir ondan öyle görünür . ayrıca geç döllenme olmasa bile adet hesabına gore yapınca adet olduğun surede bunun içerisinde oluyor

Him sen cekilmis mi aldin çörekotu nu yoksa kendin mi ezdin canım
Kendim çektim canım. Öğütülmüş almayın diyorlar ama belli mi olur belki işe yarar Seninki bu sefer böyle olsun olmadı bir dahaki aya kendin öğütürsün. Allah büyük inşallah faydasını görürsün canım.[/QUOTE]

Amin kuzum inşallah oyle yaparım artik napalım. Ya doktora gttigimde 1 sene dolmadan gelme dedi hic bi tedavi görmüyorum bilmiyorum da ise yariyomu yaramiyo mu kendim cabaliyorum oyle[/QUOTE]
Çörek otundan zarar gelmez tatlım sen yine denersin ilaçtan daha iyi. Belki doktora gitmeye gerek kalmadan hamile kalırsın hiç belli olmaz eşin için bişey uyguluyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…