Gebe kalamayanlar buraya.....

Cift rahim var ben de ve bu ay adetim cok enteresan ilerliyor, adetten sonra perde ameliyati olacagim. Bi suphelendim sanki bu ay...

Cift rahim var ben de ve bu ay adetim cok enteresan ilerliyor, adetten sonra perde ameliyati olacagim. Bi suphelendim sanki bu ay...
Cnm cok gecmis olsun ilk defa böle bise duyuyorum,,hamileligu boyunca adet olanlar oluo ama ne sekilde oluolar bilmiorum..hamileliktn mi supheleniosun adetin farkli falan geldiyse bi test yap aklinda kalmasin

Ama adet görüp aynı zamanda hamile kalmak tuhaf değil mi sence de?? Benm bildiğim çift rahim de hamileyse aynı zamanda tekrar hamile kalabilme olasılığı var :))

Cok tesekkur ederim canim. Insanin basina gelmeyince duymuyor, bilmiyor. Hamilelik icin ugrasiyoruz bu ay ameliyat olacagim nasipse. Ama bU ay dedigim gibi farkli adet yasiyorum.. duymustum cok adet olup hamile olanlari. su test olayida hep husran hep husran korkar oldum artik test yapmaktan da (

Hosbuldukk tatlimm yaa bende yazilanlari okuoyodum üzüldüm cnm yaa mayis ayi annesi olursun ins ya..skma canini be cnm..bu arada kv rahatsizmis okudumda gecmis olsun cnm allah sifa versin..

Ayy amin inşaallah kuzum benm sağol napalım olmadı bu ay da. Kv iyi demek istiyorum ne diyim yarın tekrar gitcez doktora bakalım ilaçlar ağır geliyo umarım ameliyata gerek kalmaz temennim o yönde..

Hayirlisi olsun hakkinda cnm umarim ameliyat ii sonuc verir..dedigin gibi basa gelince insan daha ii anlio biseleri hepimiz burda ayni amac ama farkli sekilde dertlerimiz oluo hayirlisi hakkimizda test konusundada haklisin ama diger turlude skinti yapio insan kendine

Ikiz mi olabilir diyorsun :))) annemmmm ne guzel olur

Evet ben öyle biliyorum tatlım. Yani hamileyken de dikkat etmen lazım vala bitane daha gelebilir arkasından ne tuhaf yaa demi allahın hikmeti işte böyle şeyler. Ayrıca çift rahim olayı hastalık falan değil ki ana rahmindeyken bölünmeyle alakalı bi durum gayette çatır çatır normal doğum yapılabiliyo misal bana doğuramazsın dedi doktor püff

Aminn insaallh gerek olmaz..kalbini bozma cnm bol bol dua..rabbim sifasini verir insaalhh

Allah razı olsun canm benm Rabbim kimselere göstermesin geçirmediği ameliyat kalmamış tansiyon şeker de var bide bu bayağı açık kalp ameliyatı olcak sanırım allahım korusun tüm hastalara şifa versin inşaallah..

Amin cnm zor bi durumdur muhakkak cok iyi anliyorum seni bende 2 sene once babami kaybettimm hic bi ameliyat hastane yüzü bile gormemisti cok zor bir durum.. yakini sevdigi olunca insan düsünmeden edemio..rabbim kimseye hastalik yüzü gostertmesin..insaalhh kv iyi olucak ben tum kalbimle inaniom sen canini skma canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…