- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.961
Hosgeldin canimSelam canlar
slm..kafayı yıcemmmmmHoş gelmiş benm kuzuum
Amin cnm zor bi durumdur muhakkak cok iyi anliyorum seni bende 2 sene once babami kaybettimm hic bi ameliyat hastane yüzü bile gormemisti cok zor bir durum..yakini sevdigi olunca insan düsünmeden edemio..rabbim kimseye hastalik yüzü gostertmesin..insaalhh kv iyi olucak ben tum kalbimle inaniom sen canini skma canim..
slm..kafayı yıcemmmmm
misafir geldi 4 çocuklu bı kadındı...çocuklarını saldı ewın ortasına..ben arkalarından koşturiyimi servis mi yapayım kafayı yedımmmm....çocukalrın elınde cips çikilota kadın hiç sallamadı.evin içine sçtlar. ya ooooooooooffffffffYine noldu yaw ???
Sendende razi olsun tatlim..Allah razı olsun Rabbim babana ölmüşlerine rahmet eylesin canm benm inşaallah dediğin gibi olur Sağol iyi dileklerin için
misafir geldi 4 çocuklu bı kadındı...çocuklarını saldı ewın ortasına..ben arkalarından koşturiyimi servis mi yapayım kafayı yedımmmm....çocukalrın elınde cips çikilota kadın hiç sallamadı.evin içine sçtlar. ya ooooooooooffffffff
kadın geçti içerde başladı sohbet şamata grgra..bana dedı daha bebegın olmuyomu..o kadına hızmet et..çockların ardından koşş hızmet et..ve morelımı boz git.bu ewı nasıl toparlıcammmmmmmmmmmmmmAyy fena olmuş canm yaa bende sevmem öyle vurdumduymaz insanları neticede herkes kendine doğruyo alıp bakcaz yani öyle salarsak başkasının evine barkına olmaz yani. Bende sinir olurdum malesef
kadın geçti içerde başladı sohbet şamata grgra..bana dedı daha bebegın olmuyomu..o kadına hızmet et..çockların ardından koşş hızmet et..ve morelımı boz git.bu ewı nasıl toparlıcammmmmmmmmmmmmm
ewı tanıyamıorm..eşimde tınlamıooo sewdığı bı arkadası ama karısısıyla anlaşamadımmmmmmmmmOha patavatsıza bak! Çok mu dağıttılar yahu
ewı tanıyamıorm..eşimde tınlamıooo sewdığı bı arkadası ama karısısıyla anlaşamadımmmmmmmmm
Hosbulmusum canoooomHoş gelmiş benm kuzuum
Slm kizlar ben geldim napiyonuzzz bakiyim
Ayy tüh kötü olmuş vala yapcak bişey yok eline kuvvet canm temizlicen mecburen
Bende de öyleydi işte tüm belirtiler erkenden kendini göstermişti. Ama demek ki farklılık gösterebiliyo. Kendimi buna bi ikna edebilsem üzülmiycem bu kadarCanm bnmde ilk hamilegmde gögslerm sişmşti ama ck fena adetme 2hafta vrkn hmde belm ck agrımştı devmlı kasıgm agrıodu bulantlrm baslamştı bundada hç öle bse olmad gögslrm hamile oldgmu ögrndktn ck snra basladı Agryma yani bu ck baska bnm diernde ck fzla belrtm olmştu
Hosgordummm canim:))Slm tatlm hoşgeldin :))
offff yaaaa her taraf çikilota cipsss olmuşşş
Canim sanada Allahhh golaylik versinnoffff yaaaa her taraf çikilota cipsss olmuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?