Gebe kalamayanlar buraya.....

Allah razı olsun Rabbim babana ölmüşlerine rahmet eylesin canm benm inşaallah dediğin gibi olur Sağol iyi dileklerin için

Yine noldu yaw ???
misafir geldi 4 çocuklu bı kadındı...çocuklarını saldı ewın ortasına..ben arkalarından koşturiyimi servis mi yapayım kafayı yedımmmm....çocukalrın elınde cips çikilota kadın hiç sallamadı.evin içine sçtlar. ya ooooooooooffffffff

Ayy fena olmuş canm yaa bende sevmem öyle vurdumduymaz insanları neticede herkes kendine doğruyo alıp bakcaz yani öyle salarsak başkasının evine barkına olmaz yani. Bende sinir olurdum malesef

Ayy fena olmuş canm yaa bende sevmem öyle vurdumduymaz insanları neticede herkes kendine doğruyo alıp bakcaz yani öyle salarsak başkasının evine barkına olmaz yani. Bende sinir olurdum malesef
kadın geçti içerde başladı sohbet şamata grgra..bana dedı daha bebegın olmuyomu..o kadına hızmet et..çockların ardından koşş hızmet et..ve morelımı boz git.bu ewı nasıl toparlıcammmmmmmmmmmmmm

Bende de öyleydi işte tüm belirtiler erkenden kendini göstermişti. Ama demek ki farklılık gösterebiliyo. Kendimi buna bi ikna edebilsem üzülmiycem bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…