Gebe kalamayanlar buraya.....

Burda yazana kadar şimdiye temizlemiştin hadi kalk kalk kalk temizlik imandan gelir temizlersin hemencik büyütme kız gözünde öyle. Geleyim mi yardıma yoksa :))
kadın gelecek diye evi yalayıp yuttum..şimdi temizleyemem çok yorgunum o kadar çeşit çeşit pastalar yaptm((

Selam canlar
Ne zamandır giremedim nasılsınız ne var ne yok??
Yarın doktor randevum var yumurtalıklara bakacak ta nereden bakacak bilemedim karnımdan mı alttan mı muayene edecek bilmiyorum.. ilk kez alttan muayene olacağım tedirginim açıkcası.. bilen açıklasın lütfennnnnn

kadın gelecek diye evi yalayıp yuttum..şimdi temizleyemem çok yorgunum o kadar çeşit çeşit pastalar yaptm((

Ayy kız nası rahat etcen öylee ben mutfakta 2 tane bile bulaşık varken onları yıkamadan yemek yiyemiorum midem bulanıyo gece yatmadan önce hiçbir yeri toplamadan uyuyamam en sevdiğim aynı zamanda da üşendiğim de dişlerimi fırçalamak :) parfüm sıkar sabaha giyeceklerimi çamaşırıma kadar hazırlar çıkardıklarımı katlar dolap kapaklarını kapatır öyle uyurum deli miyim neyim bilmiyorum yani nerdeyse ben gelip toplucam evini öyle bırakma sabaha çatkapı biri çıkar gelirse görürsün benm öyle bişey olduğunda direkt ben bi abdest alayım diyorum hemen tuvaleti yıkayıp çıkıyorum kalk kalk hadi

Erken adet oldun o zaman kahverengi leke falan gelmezdi erken adet olmazdin sen

He işte evet bende onu düşünüyodum diyorum acaba İçtiğim çoban şeysinden mi kız düzenledi mi nedir sancım da çok aşırı şiddetli değil mesela. Ilaç bile içmedim geçen ay acillik oldum ya çok şükür bu sefer iyiyim. O ilk kahverengi gelmesi de bazen oluyodu sanırım

Son düzenleme:
Hiçte bi kerem annelik yolunda yeni bir ay daha başlıyor senin için

Demi yaa regl kadınlar için mucize aslında. Bizler kirli kanı bu şekilde vücuttan atabiliyoruz ama erkekler öyle değil malesef. Bu yüzden onların hastalık riski daha fazlaymış inşaallah bu annelik yolunda son adetim olur yareeen

İnşallah canım her ne kadar ben hâlâ olamamış olsamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…