- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #72.981
6+daydi sanirim ne zaman gideceksin doktora bir daha?He kck o zmn iyi barı ya. Pki sen kalp atslrnı kacncı hftada duydn cnm
Inşallah canım ya o da iyi geliyormus yarasin amin :)Tamam canımbende kendime bal tarçın çörekotu karışımı yaptım ona başladım inşallah ikiside işe yarar
Mesaji atali baya olmuş ne durumdasin? Ya sende böyle şeyler olmazdi amaIlknur kahverengi akıntım geliyo bayağı var şuan
kadın gelecek diye evi yalayıp yuttum..şimdi temizleyemem çok yorgunum o kadar çeşit çeşit pastalar yaptmBurda yazana kadar şimdiye temizlemiştin hadi kalk kalk kalk temizlik imandan gelir temizlersin hemencik büyütme kız gözünde öyle. Geleyim mi yardıma yoksa :))
Mesaji atali baya olmuş ne durumdasin? Ya sende böyle şeyler olmazdi ama
E yavrum gec dollenmedir benimki dr öyle kiAminn tatlm aminn.. rahttr umarm teyzesi kanamam durdu cok skr ama adet tarihime göre 6+3ken ultrasnda 5+5gözüküo. Ona anlm veremdm işte
Erken adet oldun o zamanGeldi pis şeyşuan pis bir adetli kızım Nası şeyler kuzum??
Aminn canım inşallahhh :)Inşallah canım ya o da iyi geliyormus yarasin amin :)
kadın gelecek diye evi yalayıp yuttum..şimdi temizleyemem çok yorgunum o kadar çeşit çeşit pastalar yaptm((
Geldi pis şeyşuan pis bir adetli kızım Nası şeyler kuzum??
Ayy kız nası rahat etcen öylee ben mutfakta 2 tane bile bulaşık varken onları yıkamadan yemek yiyemiorum midem bulanıyo gece yatmadan önce hiçbir yeri toplamadan uyuyamam en sevdiğim aynı zamanda da üşendiğim de dişlerimi fırçalamak :) parfüm sıkar sabaha giyeceklerimi çamaşırıma kadar hazırlar çıkardıklarımı katlar dolap kapaklarını kapatır öyle uyurumdeli miyim neyim bilmiyorum yani nerdeyse ben gelip toplucam evini öyle bırakma sabaha çatkapı biri çıkar gelirse görürsün benm öyle bişey olduğunda direkt ben bi abdest alayım diyorum hemen tuvaleti yıkayıp çıkıyorum kalk kalk hadi
Erken adet oldun o zamankahverengi leke falan gelmezdi erken adet olmazdin sen
Hiçte bi keremannelik yolunda yeni bir ay daha başlıyor senin için
Demi yaa regl kadınlar için mucize aslında. Bizler kirli kanı bu şekilde vücuttan atabiliyoruz ama erkekler öyle değil malesef. Bu yüzden onların hastalık riski daha fazlaymışinşaallah bu annelik yolunda son adetim olur yareeen
Yaa şu nazar boncuğunu nasıl yapıyosun bende istiyoruuuum :))
İnşallah canım her ne kadar ben hâlâ olamamış olsamda
Canım yüz ifadelerinin orada var ben oradan kullanıyorum ama mobil de bilmiyorum
Kuzum gitmicen mi doktora ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?