Gebe kalamayanlar buraya.....

Tipik ben

Bu ay buna yaradi önümüzdeki ay bebise yarasin inşallah

kızlar meraba.pkoluyum daha yenı basladım bebek calısmalarına.işin kotusu adetım duzensız hapsız gelmıyor kalırım dımı hamıle?benım gbı olan war mı yaaaaaa

Canim pkolular genelde ovulasyon testi kullaniyor nette bulabilirsin uygun oluyor

ama ben adetım ne gun glıcek bılmıorum kı canım owulasyon testı bosuna olmaz mı nası yapıcam.yanı demek ıstedıgım yumurtlama gunumu bılmeden testı btırırım ben

kızlar meraba.pkoluyum daha yenı basladım bebek calısmalarına.işin kotusu adetım duzensız hapsız gelmıyor kalırım dımı hamıle?benım gbı olan war mı yaaaaaa

Ayy şu pko kelimesini görmekten bıktım yemin ederim artk bende pko luyum canm. Hap kullanmzsan hiç olamıyo musun peki?

Ayy şu pko kelimesini görmekten bıktım yemin ederim artk bende pko luyum canm. Hap kullanmzsan hiç olamıyo musun peki?

olamıyorum canım.we bebek yapmaya karar werdık doktora gttım cok sayıda kucuk kıstın war her ıkı yumurtalıkta dedı klomen werdı bı kutu ıctım sabah aksam artı folıkasıtle 16mm yumurta oldu.catlatma ıgnesı yapmadı bıle gun asırı ılıskı dedı.sora klomenı uce cıkardık bu kez şokk hıc yumurta yok.sastım kaldım...we doktorum ıgneye gecelım dıo.bense daha yenı karar werdıgım ıcın bebek yapmaya arada kaldım.b ıraz kendım denesem dıorum hemen iğne falan urkutucu gelıo ya nabsam bılmıom ya ufff

İyi geceler canım inş kendiliğinden olur benim doktor da hic bisi yapmadi 1 sene kendiniz deneyin olmazsa öyle gel dedi bende cok sukur kist falan yok herşey normal ama esimi kontrol etmedi anlamadım ki

Sana neden doguramazsin dedi canim

İyi geceler canım inş kendiliğinden olur benim doktor da hic bisi yapmadi 1 sene kendiniz deneyin olmazsa öyle gel dedi bende cok sukur kist falan yok herşey normal ama esimi kontrol etmedi anlamadım ki

inş be cnm..sende pko yokmu cnm?eşinden sperm ıstemesı lzım benım doktor ılk gıdısımde eşinide gtır demıstı

Cok sagol canim insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…