- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.001
He ben telden giriyorum o yüzden yok sanırım
Tipik benAyy kız nası rahat etcen öylee ben mutfakta 2 tane bile bulaşık varken onları yıkamadan yemek yiyemiorum midem bulanıyo gece yatmadan önce hiçbir yeri toplamadan uyuyamam en sevdiğim aynı zamanda da üşendiğim de dişlerimi fırçalamak :) parfüm sıkar sabaha giyeceklerimi çamaşırıma kadar hazırlar çıkardıklarımı katlar dolap kapaklarını kapatır öyle uyurumdeli miyim neyim bilmiyorum yani nerdeyse ben gelip toplucam evini öyle bırakma sabaha çatkapı biri çıkar gelirse görürsün benm öyle bişey olduğunda direkt ben bi abdest alayım diyorum hemen tuvaleti yıkayıp çıkıyorum kalk kalk hadi
Bu ay buna yaradi önümüzdeki ay bebise yarasin inşallahHe işte evet bende onu düşünüyodum diyorum acaba İçtiğim çoban şeysinden mi kız düzenledi mi nedirsancım da çok aşırı şiddetli değil mesela. Ilaç bile içmedim geçen ay acillik oldum ya çok şükür bu sefer iyiyim. O ilk kahverengi gelmesi de bazen oluyodu sanırım
Canim pkolular genelde ovulasyon testi kullaniyor nette bulabilirsin uygun oluyorkızlar meraba.pkoluyum daha yenı basladım bebek calısmalarına.işin kotusu adetım duzensız hapsız gelmıyor kalırım dımı hamıle?benım gbı olan war mı yaaaaaa
Canim pkolular genelde ovulasyon testi kullaniyor nette bulabilirsin uygun oluyor
Yok canım ya beklicem kendisi gelsin adetim
Kaç gün oldu
Bu ay buna yaradi önümüzdeki ay bebise yarasin inşallah
kızlar meraba.pkoluyum daha yenı basladım bebek calısmalarına.işin kotusu adetım duzensız hapsız gelmıyor kalırım dımı hamıle?benım gbı olan war mı yaaaaaa
1 hafta oldu . gecen hafta pazartesi olmam lazımdi
Ayy şu pko kelimesini görmekten bıktım yemin ederim artkbende pko luyum canm. Hap kullanmzsan hiç olamıyo musun peki?
Sökülmeni sağlayacak bişey yapmadın mı kuzum sen
olamıyorum canım.we bebek yapmaya karar werdık doktora gttım cok sayıda kucuk kıstın war her ıkı yumurtalıkta dedı klomen werdı bı kutu ıctım sabah aksam artı folıkasıtle 16mm yumurta oldu.catlatma ıgnesı yapmadı bıle gun asırı ılıskı dedı.sora klomenı uce cıkardık bu kez şokk hıc yumurta yok.sastım kaldım...we doktorum ıgneye gecelım dıo.bense daha yenı karar werdıgım ıcın bebek yapmaya arada kaldım.b ıraz kendım denesem dıorum hemen iğne falan urkutucu gelıo ya nabsam bılmıom ya ufff
Sana neden doguramazsin dedi canimEvet ben öyle biliyorum tatlım. Yani hamileyken de dikkat etmen lazım vala bitane daha gelebilir arkasındanne tuhaf yaa demi allahın hikmeti işte böyle şeyler. Ayrıca çift rahim olayı hastalık falan değil ki ana rahmindeyken bölünmeyle alakalı bi durum gayette çatır çatır normal doğum yapılabiliyo misal bana doğuramazsın dedi doktor püff
İyi geceler canım inş kendiliğinden olur benim doktor da hic bisi yapmadi 1 sene kendiniz deneyin olmazsa öyle gel dedi bende cok sukur kist falan yok herşey normal ama esimi kontrol etmedi anlamadım ki
Cok sagol canim insallah...Hayirlisi olsun hakkinda cnm umarim ameliyat ii sonuc verir..dedigin gibi basa gelince insan daha ii anlio biseleri hepimiz burda ayni amac ama farkli sekilde dertlerimiz oluo hayirlisi hakkimizda test konusundada haklisin ama diger turlude skinti yapio insan kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?