- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.021
olamıyorum canım.we bebek yapmaya karar werdık doktora gttım cok sayıda kucuk kıstın war her ıkı yumurtalıkta dedı klomen werdı bı kutu ıctım sabah aksam artı folıkasıtle 16mm yumurta oldu.catlatma ıgnesı yapmadı bıle gun asırı ılıskı dedı.sora klomenı uce cıkardık bu kez şokk hıc yumurta yok.sastım kaldım...we doktorum ıgneye gecelım dıo.bense daha yenı karar werdıgım ıcın bebek yapmaya arada kaldım.b ıraz kendım denesem dıorum hemen iğne falan urkutucu gelıo ya nabsam bılmıom ya ufff
3 gün üst uste sıcak dus aldım . bi de yarin inofolic alacağım
Tatlım ben 2 senelik evli olcam bu ay ve hiç korunmadık pko luyum bebeğim olmuyo bunca zamandır. 2014 Aralık 2105 ocakta klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldum sonuç alamadık. Ama bana göre bitakım şeyleri de tam anlamıyla yapamadık belki de ondan tutmadı belki de tuttu kimyasaldı aklımda böyle şüpheler oluşuyo hepama seninle aramızdaki fark çok şükür ben her ay kendi kendime regl olabiliyorum. Ve bu pko bende 17 yaşından beri var şuan 25 yaşına gircem yine bu ay. iğne de klomen gibi yumurtalarını büyütecek korkacak bişey yok yani çatlatma iğnesi gibi yani. Inşaallah rabbim bize de nasip eder artk..
inş be cnm..sende pko yokmu cnm?eşinden sperm ıstemesı lzım benım doktor ılk gıdısımde eşinide gtır demıstı
Yok canım ama esimi cagirmadi daha once dis gebelik gecirdim nasilsa hamile kaldi diyemi ddusundu napti bilmiyorum ki sanki ben tek basima yapcam sadece beni kontrol etti temiz hic bisi cikmadi 1 sene de olmazsa gelirsin dedi
Yok canım ama esimi cagirmadi daha once dis gebelik gecirdim nasilsa hamile kaldi diyemi ddusundu napti bilmiyorum ki sanki ben tek basima yapcam sadece beni kontrol etti temiz hic bisi cikmadi 1 sene de olmazsa gelirsin dedi
Inşaallah sökülür artk yaa kıyamam
öle dusunmus olabılır.ama ıstemesı lazım yani...senın doktor bıraz kaygısız sanırım cnm
Cok ii diye tavsiye üzerine gttik sonuc yok esim de cok takion dio sanki olmuomus gibi dio 9 aydir denioruz olmuyo bide dis gebelikte n sonra korkuyorum artik
Canım eşine de test yaptırmanız sizin için iyi olur, ben 2 gebelik yaşadım doktor bizde de esimde teste gerek duymadı fakat esimde az da olsa hareketsizlik çıktı . vitamin verdi doktor 6 ay kullanacak . yaptirmaniz da fayda var
takma canım ama ınsanında elınde diil işte
9 aydir deniyoruz canim en son 3 ay once gttiydim doktora simdi esimle gtsem nasil test isticek bakarmiki
Canım esin urologa gitsin. Özel hastanelerde muayene olmadan da test yaptırabilir .
Himm urolaga kendi gtse olurmu canım birde ne diycekler ne yapiolar daha önce hic gtmedikte o yüzden hic bi fikrim yok
Canım ben devlet hastanesine gittiydimorada ki doktor eşinden urolojiden test yaptırdım dedi. Neyse esimde gitti eşimin doktoru test yaptır demiş demis doktora test istemiş. Neyse biz sonuçları aldık ama sonuçlar kotu eşime doktor bu testi özelde yaptır burada pek doğru sonuç vermiyor demiş. Neyse esimde burada ki özel urolojiye gidip ben test yapti4mak istiyorum dedi. Test verdi muayene ultrason falan çekildi. Testte biraz hareketsizlik çıktı. Eşinden gitsin ben test yaptırmak istiyorum desin yaparlar ama gitmeden önce 3 gün perhiz yapsın
bir ay mı denedın klomeni canım az diilmi bir ay?ne gbi bitakım seylerı yannıs yabtın cnm anlamadım???ben olamıyorum işte bir sene duzenlı yasmın ıctım duzene soksun dıye sokmadı.braktım gene aynı.üç ay adet yok dusunsene...inş cnm Rabbım ısteyen hrkese saglıklı hayırlı ewlat wersın...iğnede klomen gbı bılıom ama ne bılım ben daha subatta basladım çalısmaya.daha yenı ıstıoz yanı.doktora gtmem ıse adetımı duzenlesın dıyeydı ama o masallah hemen dayadı klomenı
Tamam kuzum cok sagol verdigin bilgiler icin sen hangi sehirdeydin
Aralık ve ocak olmak üzere 2 kez tedavi oldum canm. Ilkinde iğneyi yanlışlıkla 1 gün önce vurmuştuk mesela. ikincide de olması gerektiği gibi birliktelik olmadı çünkü eşim şehir dışına gitti. Vardır bi hayr napalım. Işte hsg çekilmem gerek 700lerde fiyat veriyorlar kendi doktorum da 550ye çekerim dedi. O süre zarfında daha mühim meselelerimiz vardı tedaviyi erteledik. Şimdi işte eşim şehir dışından döndükten sonra kısmetse tekrar başlicaz :) bu arada bekarken bende 6 ay adet görmediğimi biliyorum o dönemde 1 yıl boyunca diane35 kullandım sonra bıraktım her ay oluyorum işte. Bazen aksıyo tabi. Bide soğan suyu içiyodum öyle yani..
Olmamak da kotuymus agrim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?