- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.041
Tamam kuzum cok sagol verdigin bilgiler icin sen hangi sehirdeydin
İstanbul
hayırlısı be canım.sogan suyu bnde içtim 15gun adetımi soksın dıye tık yok.aynen aynen 6ay falan bnde gormedım
Çok kötü bi durum yaaacaba senin daha mı ileri durumda benmde gerçi küçük küçük 5-6 tane var sanırım boyutu 19 mm falan
Birde perhiz derken canim sigara i
Hm devlet Hastaneleri her yer de ayni heralde özel e gtmekte fayda var tekrar teşekkür ederim canım aydinlattin gerçekten cok sagol
Hem de ne kötüsinir bozucu sürekli streslisin her yerinde şiş rahatsız oluyosun yani
Yok canım sigara değil . eşinin testi vereceği zaman 3 gün bosalmamis olması lazim . 3 günden az 5 günden fazla olmasın. Eşime 3. Gün dolunca yani 4. Gunun içinde vermen gerekiyor demiş doktor
aynen benımde kucuk kucuk.ama bnde ne kıllanma war ne kılo alma war.tam bır pkoluda bu bulguların hepsı oluomus.bnım sadece adetlerım duzensız...bana doktorum hamıle kalamazsın demıorum ama gec kalırsın gıbı bısıler demeye calıstı...
Ya stresten desem streste yok ki. Ayaklarim belim nasıl agriyor geceleri
Anladım canim yani ayni idrar testi verir gibi orda bosalio sonuca bakiolar sanırım
Benmde bugün üşüme ve bacak ağrılarım oldu şaşırdım. Her ay yeni bi belirti çıkıyo
İctigin şeyden dır belki yeni belirtilerin . bende adetin ilk günü terleme olur , ayaklarım derinden ağrır falan
Bilmiyorum ki ama burda okumuştum kimdi hatırlamıyorum da üşüme falan olduğunda anlıyolarmış bende bu sabah hayta geceden başlayan terleme üşüme olayı vardı bide ateşin o kadar düştüğünü görünce anladım zaten olacağını. Dün geceden de pembe akıntı gelmişti bide
Ewet canım zaten özel hastanelerde imkanlar daha iyi özel odalar var dus imkânı falan olan
Bilmiyorum ki ama burda okumuştum kimdi hatırlamıyorum da üşüme falan olduğunda anlıyolarmış bende bu sabah hayta geceden başlayan terleme üşüme olayı vardı bide ateşin o kadar düştüğünü görünce anladım zaten olacağını. Dün geceden de pembe akıntı gelmişti bide
Him tamam kuzum saol ben uyuyorum artik sabah erken kalkcam baya öptüm hepiniz i ii geceler herkes e :)
Daha neler göreceğiz öğreneceğiz . bebek diyene kadar hic adetlerimde sorun yoktu ilk 3 gün yoğun sonra leke leke ama simdi nerde her ay farklı. Bazen çok oluyorum bazen az, bazen kahverengi , bazen aşırı ağrılı bazen ağrısız , simdi de gecikmeli
Bebek yoksa vaktinde gelmesi daha iyi insan adeti gecikince daha çok hevesleniyor . idrar testi ayrı kan testi ayrı
Ay yeminle benmde öyle yaa şu tedavi olayına girmeden bide buraya takılmadan önce hiç böyle değildim hatta kafam çok rahattı böyle sorunlarım olmuyodu yani o zamanda istiyoduk fakat benm bebek falan aklıma gelmiyodu böyle sadece bikaç kez test yapmıştım oda 2 hafta gecikme olmuştu veya eşim ısrar etmişti yine bekşiyodum her ay falan ama o zaman depresyon kısmını dahi 10 dakika da atlatıyodum şimdi öyle değil. Hele bugün yaşadığım şeyi asla unutmicam resmen benden eser kalmadı 1000 parçaya ayrıldım öldüm tekrar dirildim sankial bak yine dağıldım bu kadar stresle yazarken bile bunaldım tekrar tekrar bebek nasıl bunalmasın :))
Haklısın tatlım hemde çok haklısın ama elde değil işte zorlasak da gelmeyince gelmiyo pis şey
Al benden de o kadar. Ben ilk gebeligimde 5 6 ay denedik ama test yapmadım hic. Sonra belirtilerim vardı 2. Çizgi çıktı bariz belliydi ama ben hala acaba diyordum kıpkırmızı değil ya yeni adet günümde kanda 500 çıktı tabi annemlere kaynanamlara herkese duyuruldu. Hic o zaman acaba kimyasal mi kalp atışı duyulacak mi falan bilmiyorum . hamile miyim hamile tamam o zaman . simdi maşallah bilmediğimiz yok ama bu sefer de bebek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?