Gebe kalamayanlar buraya.....

Önceden daha rahatmışız ne güzel. Eşim gelsin öyle kullancam inşaallah canm. O yokken hiçbişeyin anlamı yok haliyle :))

O eski halimden eser yok simdi saka maka bazen bilmemek daha iyi kötüyü çağırıyoruz , hamile kalsak bile bi suru stres yapacağız ay su mu ay bu mu diye .

Evde soracagim soruları düşünür eşime sordururdum ben ilk baslarda utanır cekinirdim

O eski halimden eser yok simdi saka maka bazen bilmemek daha iyi kötüyü çağırıyoruz , hamile kalsak bile bi suru stres yapacağız ay su mu ay bu mu diye .

Çook doğru söylüyosun kuzum benm. Kendimize vermediğimiz gibi bebeğe de rahat vermicez vala :))) kız hadi benm kocam yok bu saatlere kadar ayaktayım sen niye uyumuyon benmki çok kızıyodu vala zorla 10 da yatağa götürüyodu beni uykum yok diyodum olsun gelir diyodu 2 saat dönüp duruyodum gececi falan mı yoksa

Ya benim uyku problemim var gece uyuyamiyorum ben. Esim maşallah yatağa yatıyor 5 dakika surmuyor uyuması . bende can sıkıntısı iste dön dön nereye kadar internette dolaniyorum ole

bazen girip çıkıyorum naptınız diye bakıpta hiç içimden gelmiyo bişey yapmak abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…