- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.061
Ayy ben hic boyle değildim 12 yıllık adet hayatımda bu 3. Gecikme. Ovi testi denicek misin
Aynen vala bende herşeyi burdan öğrendim doktor bişey demeden ben evreleri söylüyodum şimdi bu olcak sonra şu olcak dimi falan diye oda evet diyodu :) önceden olsa hiçbişey sormazdım bilmezdim şimdi söylediği tıbbi kelimelere kadar soruyorum kistlerimin boyutunu bile ben sordum ölçtürdüm :)) dediğin gibi bu kadar çok şeyi bilmeyince daha rahattık vala
Önceden daha rahatmışız ne güzel. Eşim gelsin öyle kullancam inşaallah canm. O yokken hiçbişeyin anlamı yok haliyle :))
Önceden daha rahatmışız ne güzel. Eşim gelsin öyle kullancam inşaallah canm. O yokken hiçbişeyin anlamı yok haliyle :))
Aynen vala bende herşeyi burdan öğrendim doktor bişey demeden ben evreleri söylüyodum şimdi bu olcak sonra şu olcak dimi falan diye oda evet diyodu :) önceden olsa hiçbişey sormazdım bilmezdim şimdi söylediği tıbbi kelimelere kadar soruyorum kistlerimin boyutunu bile ben sordum ölçtürdüm :)) dediğin gibi bu kadar çok şeyi bilmeyince daha rahattık vala
O eski halimden eser yok simdisaka maka bazen bilmemek daha iyi kötüyü çağırıyoruz , hamile kalsak bile bi suru stres yapacağız ay su mu ay bu mu diye .
Seker iyi geceler
Çook doğru söylüyosun kuzum benm. Kendimize vermediğimiz gibi bebeğe de rahat vermicez vala :))) kız hadi benm kocam yok bu saatlere kadar ayaktayım sen niye uyumuyon benmki çok kızıyodu vala zorla 10 da yatağa götürüyodu beni uykum yok diyodum olsun gelir diyodu 2 saat dönüp duruyodumgececi falan mı yoksa
He yatıyon mu benmde uykum var kalkıyom vala sütümü içip dooğru yatağa :) öpüldün çok
Evde soracagim soruları düşünür eşime sordururdum ben ilk baslarda utanır cekinirdim
Ya benim uyku problemim var gece uyuyamiyorum ben. Esim maşallah yatağa yatıyor 5 dakika surmuyor uyuması . bende can sıkıntısı iste dön dön nereye kadar internette dolaniyorum ole
gordum keseyı skur on gun snra kalp atışlarını dnleyecem Allahn ıznıyle ınsAllah canım :)Pazartesi git tatlım 2000 üzerine çıkması lazım çünkü
bazen girip çıkıyorum naptınız diye bakıpta hiç içimden gelmiyo bişey yapmak ablaayyy benim cebimde internetim bitti evde tabletin internetinden bağlanırım artık.
@umutbitmz herkes söylemiş zaten iyi şeyler düşüneceğiz tamam mı canım benim.Onlar dualarla geldi rabbim korur onları biz dua etmeye devam edeceğiz.
nurun_ala_nur saldım çayıra mevlam kayıra takılıyosun bu sıralar bir bakarsın hamişsin ne güzel olur :)
@bebeem nerelerde cam balkonu yıkayan olmadı hala bu kızın gidelim desteğe kızlar :) bu sabah bi kalktım düzce de kar yağdı yazıyordu.sabahın körü dedim okudum dedim bebeemin orayada bi bahar gelmedi he ne karı hala diye :)
yaren92 senin gecikmen birde geç döllenme çıkarsa ne güzel olur.ha bide rabbim sabırlar versin sana yardımcın olsun hiç kolay değil.şükür ki benim de evim ayrı.
aysima00 Allah bebeğinide senide korusun inşaallah güzel şeyler olacak onun için dua ediyoruz tatlım benim.
@mutlu umutlu kaybolup gitme kız arada ses ver bebeği sildim kafadan bu ay gezdim dolaştım diyosun bizide silme he yanlışlıkla kafadan :)
@pembebasliklikiz ne oldu bulantıların gülüm benim o kadar dua ediyoruz inşaallah düzeliceksin Allahın izniyle.hem üzme kendini kilo verince bebeğine birşey olur diye.onun bu dünyada yiyecek ekmeği varsa rabbim onu senin karnında besler melekleriyle beraber canım benim :) biraz daha paniklerin azaldı sanki eskiye oranla dikkatimi çektide :)
@tm26 nerelerde ki :)
zeynepsibel özledim kız seni ne burdan ne faceten sesin çıkmıyor senin :)
ben paydos eder kızlar bu akşam doktora gidicem yumurta çatlamışmı ona bakacak.dualarınızı eksik etmeyin.Alla!a emanet olun hepiniz.sizleri seviyorum
canımm geçmiş olsun neyi var kv.Ayy amin inşaallah kuzum benm sağol napalım olmadı bu ay da. Kv iyi demek istiyorum ne diyim yarın tekrar gitcez doktora bakalım ilaçlar ağır geliyo umarım ameliyata gerek kalmaz temennim o yönde..
nerelerdesin canım... merak ettim seni nasılsınnbazen girip çıkıyorum naptınız diye bakıpta hiç içimden gelmiyo bişey yapmak abla
Ay hadi hayırlı olsun. Güne güzel bi haberle başladk darısı başımıza inşallah :)gordum keseyı skur on gun snra kalp atışlarını dnleyecem Allahn ıznıyle ınsAllah canım :)
rabbım herkeslere nasıp eylesın en saglıklı en hayırlı en ımanlı sekılde ınsallahAy hadi hayırlı olsun. Güne güzel bi haberle başladk darısı başımıza inşallah :)
bakıp çıkıyorum cano keyfim yok ya 10 gündür hem teyzemin durumu hemde artık yoruldum yaa hiç bişey yapmak içimden gelmiyonerelerdesin canım... merak ettim seni nasılsınn
Aleykümselam hoşgeldin :)Selam kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?