Gebe kalamayanlar buraya.....

ama ben adetım ne gun glıcek bılmıorum kı canım owulasyon testı bosuna olmaz mı nası yapıcam.yanı demek ıstedıgım yumurtlama gunumu bılmeden testı btırırım ben
Tatlım 50 tane falan oluyor onda ikinci cizgiyi gördüğün gün günde iki tane yaparsin

Blmiorm ki anm pskolojm bozk brz ya. Dun öglen hapımı almayı untmam aksm lekelndm hmn hapımı yuttm kesldi yrm saate smdide kahverngi vr ck azck doktra gtsm bse yk ebelk saglklı dio cuma gnu kontrlm
Yavrum sıkıntı yapma o kadar bak cumaya ne kaldı ki gebeliğin sağlıklı önce buna Şükredelim gebelik dışı kanama bu sonucta arkadaşimin ped kullanarak iki çocuğu oldu sapasağlam

Kizlqr yaa ben cok kotuyum bu mide rahatsizliklarim ne zaman gecicek 4 kilo vermisim yaa, hicbisey yiyemiyorm ne yesem dokunuyo bebegimi hic iyi besleyemiyorm ne olacak boyle

ben yiyorum canımda yanma mahvediyo mide ilacı verdi içiyorum ama pek bi faydası yok gibi bide bulantı oluyor akşamları ölcekmişim gibi oluyorum

Ya içim rahat etmez ki :) sofraya oturmadan o mutfak toparlanacak yatmadan bi etrafi toparlayip öyle yayacagim sabah yatak odasini toplamadan tuvalete bile gitmem :))

Ayy eveeet altıma yapcak da olsam önce yatağımı toplarım öyle çıkarım odamdan :)) bazı insanlar bulaşık sepetinden yeni yıkadığı çatal kaşığı koyuyo sofraya ben elleyemem midem bulanıyo ıslak şeylere ASLA dokunamam bişeyler içerken kendi içtiğim bardağın sürekli aynı yerinden içmeye devam edemem çeviririm hep. Bide şeye hiç tahammülüm yok bardağın tabağın içine minnacık tüyler uçup geliyo ya en nefret ettiğim şey de o asla üzerine peçete koymadan oturamam yerime. Hep içerken bakarım bişey var mı diye varsa da kaşıkla alırım veya dökerim Sürekli bir el yıkama hastalığım var benmde yaa domestos varya onunla yıkıyorum içime sinmiyo yağlı bulaşık falan yıkadığım zaman. Sanki ellerim yağlıymış hissi oluyo. Bulaşıkları bitiririm sonra gider banyoda tekrar yıkar öyle salona geçerim. Annem ablam eşim falan diyo sen deli misin zaten suyun içinde ellerin bi daha niye gidip yıkıyon :)) biraz tuhafım ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…