- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.081
canımm geçmiş olsun neyi var kv.
Selam kizlar?
Hosbuldum canimAleykümselam hoşgeldin :)
günaydın kızlaarr:)
Gunaydin canim...insallah bi sknti cikmaz...Allah sifa versin...gecmis olsun dedigimi soyle cano....Selam tatlım günaydın. Biz yine hastanedeyiz kv için tomografiye girdi
canım yinemi hastanedesiniz Allahım bir an önce sağlığına kavuştursun . inannın sağlıktan önemli hiiiççç birşey yok bence hayattaGünaydın canm
Tatlım 50 tane falan oluyor onda ikinci cizgiyi gördüğün gün günde iki tane yaparsinama ben adetım ne gun glıcek bılmıorum kı canım owulasyon testı bosuna olmaz mı nası yapıcam.yanı demek ıstedıgım yumurtlama gunumu bılmeden testı btırırım ben
Ya içim rahat etmez ki :) sofraya oturmadan o mutfak toparlanacak yatmadan bi etrafi toparlayip öyle yayacagim sabah yatak odasini toplamadan tuvalete bile gitmem :))Sende mi öylesinaman böylesi daha güzel zaten
Blmiorm ki anm pskolojm bozk brz ya. Dun öglen hapımı almayı untmam aksm lekelndm hmn hapımı yuttm kesldi yrm saate smdide kahverngi vr ck azck doktra gtsm bse yk ebelk saglklı dio cuma gnu kontrlmE yavrum gec dollenmedir benimki dr öyle ki
Cuma gnu gtcm insallah duyarz ya6+daydi sanirim ne zaman gideceksin doktora bir daha?
Hç takma bunlara. Her hamilelk belrtsi bi olmuoBende de öyleydi işte tüm belirtiler erkenden kendini göstermişti. Ama demek ki farklılık gösterebiliyo. Kendimi buna bi ikna edebilsem üzülmiycem bu kadar
OffCanım geç dollenmedir ondan öyle görünür . ayrıca geç döllenme olmasa bile adet hesabına gore yapınca adet olduğun surede bunun içerisinde oluyor
Gözün aydın tatlım Allah tamamına erdirsin sağlıkla :)gordum keseyı skur on gun snra kalp atışlarını dnleyecem Allahn ıznıyle ınsAllah canım :)
Evt cnm doğruTamam canım
Yavrum sıkıntı yapma o kadar bak cumaya ne kaldı ki gebeliğin sağlıklı önce buna Şükredelim gebelik dışı kanama bu sonucta arkadaşimin ped kullanarak iki çocuğu oldu sapasağlamBlmiorm ki anm pskolojm bozk brz ya. Dun öglen hapımı almayı untmam aksm lekelndm hmn hapımı yuttm kesldi yrm saate smdide kahverngi vr ck azck doktra gtsm bse yk ebelk saglklı dio cuma gnu kontrlm
Kizlqr yaa ben cok kotuyum bu mide rahatsizliklarim ne zaman gecicek4 kilo vermisim yaa, hicbisey yiyemiyorm ne yesem dokunuyo bebegimi hic iyi besleyemiyorm ne olacak boyle
Ya içim rahat etmez ki :) sofraya oturmadan o mutfak toparlanacak yatmadan bi etrafi toparlayip öyle yayacagim sabah yatak odasini toplamadan tuvalete bile gitmem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?