Gebe kalamayanlar buraya.....

Gunaydin canim...insallah bi sknti cikmaz...Allah sifa versin...gecmis olsun dedigimi soyle cano....

Sağol kuzum allah razı olsun söylerim geldik evimize de öğlen de kalp sonuçlarını götürcez bakalım. Geçen de söyledim selamını öptüm elini de senin yerine sagolsun allah razı olsun dedi

canım yinemi hastanedesiniz Allahım bir an önce sağlığına kavuştursun . inannın sağlıktan önemli hiiiççç birşey yok bence hayatta

Evet tatlm ya amin allah razı olsun tomografiye girdi bugün de. Öğleden sonra da kalp sonuçlarını göstermeye gitcez geçen gün çekildi ya damar tıkanıklığı demiştim o sonuçları

hafta sonu bilecikteydim ablacım yeni giriyorum valla :)

kuzum adet belirtilerle hamilelik belirtileri aynı bide senin pembemsi lekelenmen olmuş acaba yerleşiyor olabılır hani

Yavrum sıkıntı yapma o kadar bak cumaya ne kaldı ki gebeliğin sağlıklı önce buna Şükredelim gebelik dışı kanama bu sonucta arkadaşimin ped kullanarak iki çocuğu oldu sapasağlam
Dogru diosn canım gebelk saglklı dedi doktr beta hcg de istenln gbi arttı kesede gözktü ama işte skr etmsni.blmiorz bazn lekelnme canımı sıkıo sadece zatn bu bebek bna naspse her ne olrsa olsn kucafma alrm deilsede naspten ötesine geclmz dier bebegm 7ayık oldu doguma 2ay var derkn kaybttm mesela.. rabbim yavrularımızı korusun

Desene barajlarda ki su senin yüzünden azalıyor eşimin yengesi de ayni onun bi de tuvalet versiyonu var rahat 1 saat tuvalette duruyor , kendini tuvaleti yıkıyor ama hamileliği boyunca intihapini kesemedi doktor antibiyotik kullandığı halde bende elimi ıslak bırakmak sürekli havluyla silerim, biseyi dograyacagim zaman onu yıkar elimi kurularim sanki dograrken islanmicak gibi

Annemde esmde ck kızıo bna bu yuzden insan btane kaybednce böle oluo aslnda bn bçle deilmde lekelnmedn snra böle oldu. Yksa gayt rahttm.

Canım anlıyorum seni , gerçekten o kadar iyi anlıyorum ki. Ama ne kadar dusunsende sonucu değiştiremezsin . Rabbim nasip etti bebegin simdi seninle , ilaçlarını kullan yat dinlen . benim ablam hamile olduğunu bilmiyordu atlayıp zipliyordu , bir parca gelmiş ama biz 1 hafta sonra gittik doktora bu sure zarfında ayni şekilde hareketliydi ablam, doktor düşük başlamış dedi serum hap verdiler durdurdular. Rabbim ol dedikten sonra her turlu olur , ol dedi ve yavrun seninle , sen dinlen duani et

Hayatını kisitlamadigi sürece sorun yok bence :) duzen sahibi olmak iyidir bebis olunca rahat ederiz :)

Hayatını kisitlamadigi sürece sorun yok bence :) duzen sahibi olmak iyidir bebis olunca rahat ederiz :)

Amin canım üzme bebisi yok yere malesef zahmetsiz rahmet olmuyor nazlı bizim bebisler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…