- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #73.101
Gunaydin canim...insallah bi sknti cikmaz...Allah sifa versin...gecmis olsun dedigimi soyle cano....
canım yinemi hastanedesiniz Allahım bir an önce sağlığına kavuştursun . inannın sağlıktan önemli hiiiççç birşey yok bence hayatta
ayyy benim cebimde internetim bitti evde tabletin internetinden bağlanırım artık.
umutbitmz herkes söylemiş zaten iyi şeyler düşüneceğiz tamam mı canım benim.Onlar dualarla geldi rabbim korur onları biz dua etmeye devam edeceğiz.
@uslutuba saldım çayıra mevlam kayıra takılıyosun bu sıralar bir bakarsın hamişsin ne güzel olur :)
bebeem nerelerde cam balkonu yıkayan olmadı hala bu kızın gidelim desteğe kızlar :) bu sabah bi kalktım düzce de kar yağdı yazıyordu.sabahın körü dedim okudum dedim bebeemin orayada bi bahar gelmedi he ne karı hala diye :)
yaren92 senin gecikmen birde geç döllenme çıkarsa ne güzel olur.ha bide rabbim sabırlar versin sana yardımcın olsun hiç kolay değil.şükür ki benim de evim ayrı.
@aysima00 Allah bebeğinide senide korusun inşaallah güzel şeyler olacak onun için dua ediyoruz tatlım benim.
@mutlu umutlu kaybolup gitme kız arada ses ver bebeği sildim kafadan bu ay gezdim dolaştım diyosun bizide silme he yanlışlıkla kafadan :)
@pembebasliklikiz ne oldu bulantıların gülüm benim o kadar dua ediyoruz inşaallah düzeliceksin Allahın izniyle.hem üzme kendini kilo verince bebeğine birşey olur diye.onun bu dünyada yiyecek ekmeği varsa rabbim onu senin karnında besler melekleriyle beraber canım benim :) biraz daha paniklerin azaldı sanki eskiye oranla dikkatimi çektide :)
tm26 nerelerde ki :)
@zeynepsibel özledim kız seni ne burdan ne faceten sesin çıkmıyor senin :)
ben paydos eder kızlar bu akşam doktora gidicem yumurta çatlamışmı ona bakacak.dualarınızı eksik etmeyin.Alla!a emanet olun hepiniz.sizleri seviyorum
nerelerdesin canım... merak ettim seni nasılsınn
Allah razı olsun canım benım cumlemız ınsAllahhhhhh :))Gözün aydın tatlım Allah tamamına erdirsin sağlıkla :)
Bilmiyorum canm çok çok açıktı ama çok pardon afedersin silince gördüm. Sürekli yumurtalıklarım ağrıyo göbeğimin alt kısmında sancı oluyo sürekli bi kımıldanmalar var anlam veremiyorum. Göğsümü zaten saymıyorum bile çook şiş ağrım var orda dabacaklarım ağrıyo bilmiyorum bu ay bi tuhafım çok feci gelcek heralde ((
Dogru diosn canım gebelk saglklı dedi doktr beta hcg de istenln gbi arttı kesede gözktü ama işte skr etmsni.blmiorz bazn lekelnme canımı sıkıo sadece zatn bu bebek bna naspse her ne olrsa olsn kucafma alrm deilsede naspten ötesine geclmz dier bebegm 7ayık oldu doguma 2ay var derkn kaybttm mesela.. rabbim yavrularımızı korusunYavrum sıkıntı yapma o kadar bak cumaya ne kaldı ki gebeliğin sağlıklı önce buna Şükredelim gebelik dışı kanama bu sonucta arkadaşimin ped kullanarak iki çocuğu oldu sapasağlam
kuzum adet belirtilerle hamilelik belirtileri aynı bide senin pembemsi lekelenmen olmuş acaba yerleşiyor olabılır hani
Offblmiorm ki hayatm anlm veremiorm bu tıp dline
Annemde esmde ck kızıo bna bu yuzden insan btane kaybednce böle oluoAma canım sen çok stres yapıyorsun . bol bol dinlenme yat . bebegin seninle bunu düşün
Ayy eveeet altıma yapcak da olsam önce yatağımı toplarım öyle çıkarım odamdan :)) bazı insanlar bulaşık sepetinden yeni yıkadığı çatal kaşığı koyuyo sofraya ben elleyemem midem bulanıyo ıslak şeylere ASLA dokunamam bişeyler içerken kendi içtiğim bardağın sürekli aynı yerinden içmeye devam edemem çeviririm hep. Bide şeye hiç tahammülüm yok bardağın tabağın içine minnacık tüyler uçup geliyo ya en nefret ettiğim şey de oasla üzerine peçete koymadan oturamam yerime. Hep içerken bakarım bişey var mı diye varsa da kaşıkla alırım veya dökerim Sürekli bir el yıkama hastalığım var benmde yaa domestos varya onunla yıkıyorum içime sinmiyo yağlı bulaşık falan yıkadığım zaman. Sanki ellerim yağlıymış hissi oluyo. Bulaşıkları bitiririm sonra gider banyoda tekrar yıkar öyle salona geçerim. Annem ablam eşim falan diyo sen deli misin zaten suyun içinde ellerin bi daha niye gidip yıkıyon :)) biraz tuhafım ben
Aaa yok değil kuzum oldum ben hemen sabahına
Annemde esmde ck kızıo bna bu yuzden insan btane kaybednce böle oluoaslnda bn bçle deilmde lekelnmedn snra böle oldu. Yksa gayt rahttm.
Evet tatlm ya amin allah razı olsun tomografiye girdi bugün de. Öğleden sonra da kalp sonuçlarını göstermeye gitcez geçen gün çekildi ya damar tıkanıklığı demiştim o sonuçları
Hayatını kisitlamadigi sürece sorun yok bence :) duzen sahibi olmak iyidir bebis olunca rahat ederiz :)Ayy eveeet altıma yapcak da olsam önce yatağımı toplarım öyle çıkarım odamdan :)) bazı insanlar bulaşık sepetinden yeni yıkadığı çatal kaşığı koyuyo sofraya ben elleyemem midem bulanıyo ıslak şeylere ASLA dokunamam bişeyler içerken kendi içtiğim bardağın sürekli aynı yerinden içmeye devam edemem çeviririm hep. Bide şeye hiç tahammülüm yok bardağın tabağın içine minnacık tüyler uçup geliyo ya en nefret ettiğim şey de oasla üzerine peçete koymadan oturamam yerime. Hep içerken bakarım bişey var mı diye varsa da kaşıkla alırım veya dökerim Sürekli bir el yıkama hastalığım var benmde yaa domestos varya onunla yıkıyorum içime sinmiyo yağlı bulaşık falan yıkadığım zaman. Sanki ellerim yağlıymış hissi oluyo. Bulaşıkları bitiririm sonra gider banyoda tekrar yıkar öyle salona geçerim. Annem ablam eşim falan diyo sen deli misin zaten suyun içinde ellerin bi daha niye gidip yıkıyon :)) biraz tuhafım ben
Hayatını kisitlamadigi sürece sorun yok bence :) duzen sahibi olmak iyidir bebis olunca rahat ederiz :)Ayy eveeet altıma yapcak da olsam önce yatağımı toplarım öyle çıkarım odamdan :)) bazı insanlar bulaşık sepetinden yeni yıkadığı çatal kaşığı koyuyo sofraya ben elleyemem midem bulanıyo ıslak şeylere ASLA dokunamam bişeyler içerken kendi içtiğim bardağın sürekli aynı yerinden içmeye devam edemem çeviririm hep. Bide şeye hiç tahammülüm yok bardağın tabağın içine minnacık tüyler uçup geliyo ya en nefret ettiğim şey de oasla üzerine peçete koymadan oturamam yerime. Hep içerken bakarım bişey var mı diye varsa da kaşıkla alırım veya dökerim Sürekli bir el yıkama hastalığım var benmde yaa domestos varya onunla yıkıyorum içime sinmiyo yağlı bulaşık falan yıkadığım zaman. Sanki ellerim yağlıymış hissi oluyo. Bulaşıkları bitiririm sonra gider banyoda tekrar yıkar öyle salona geçerim. Annem ablam eşim falan diyo sen deli misin zaten suyun içinde ellerin bi daha niye gidip yıkıyon :)) biraz tuhafım ben
Amin canım üzme bebisi yok yere malesef zahmetsiz rahmet olmuyor nazlı bizim bebisler :)Dogru diosn canım gebelk saglklı dedi doktr beta hcg de istenln gbi arttı kesede gözktü ama işte skr etmsni.blmiorz bazn lekelnme canımı sıkıo sadece zatn bu bebek bna naspse her ne olrsa olsn kucafma alrm deilsede naspten ötesine geclmz dier bebegm 7ayık oldu doguma 2ay var derkn kaybttm mesela.. rabbim yavrularımızı korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?